- Emoji Skoru
- 4.628
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.781
Evet canım ilk bebek :)Benim kız 8 canım
Masallah büyümüş senin ilk Bebek miydi?
Görüntü nerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ilk bebek :)Benim kız 8 canım
Masallah büyümüş senin ilk Bebek miydi?
Görüntü nerde
içerkn ayrı kokuyo da içtikten sonra üstüne sinen o koku cok midemi bulandırıyo bnm o yüzden bende uzak duruyorm diş fırcalamaktan bi hal oldu adam:)))) benim de eşim sigara içtiği icin sigarayla beraber eşimden de tiksinmeyeyim diye yanına yaklaşmıyorum hiç :)))
Canım ağır olmuş dediklerin ama haklıymışsın diğer mesajları okuyunca sana hak verdim :). Demez bence ailene unutur ozamana.gününüz aydın bereketli olsun kızçeler=)
dün akşam kendime hakim olamadım eşime saydım sövdüm, çok tembeldir bir şeyi 86048 kez söylemem gerekir yapması için. Manda gibi yat sen anca dedim adama, seni sevmiyorum artık dedim, bir, üç, beş, on... sabretti ama annenler gelince konuşacağım bu konuyu saygısızsın dedi bana. sonra normale döndük yatakta muhabbet ede ede uyuduk ama annenlerle konuşacağım demesi tedirgin etti beni. İnsanların huzurunu kaçıracak, akılları bizde kalacak böylelikle. Korkuyorum sanmasın diye konuşma da demiyorum ama içim içimi yiyor unutsa keşki![]()
umarım hakkını veriyoduryaaa
hatta dolar üzerinden ödeniyor maaşı o zman 14 bine geliyordu şimdi ne kadar bilmiyorum![]()
cok değil bence haklısın ama öyle dersen ilerisi içinde zemin hazırlamış olursn göz yuma sonaki söylediklerine desaçmalamış mıyım ki![]()
Canım ağır olmuş dediklerin ama haklıymışsın diğer mesajları okuyunca sana hak verdim :). Demez bence ailene unutur ozamana.
amaaancok değil bence haklısın ama öyle dersen ilerisi içinde zemin hazırlamış olursn göz yuma sonaki söylediklerine de![]()
aktarlarda vardır canım, biraz katı yağ gibi değil sürdükçe vücut ısısıyla eriyor.Benim maymun iştahım ne olacaksa aldım çatlak kremlerini şimdide sadece bir kere sürdüm. Kakao yağını aktardan bulabilirmiyim acaba veya internetten
Kilo aldin mi ki canim? Ya ben 3 kilo aldim tam ben de 60 kiloyum su anda sok icerisindeyim gobegim onden gidiyorben hala hangi kremi alsam diye düşünüyorumbiran önce alıp başlamam lazım su 60 kiloyum ve 61den sonra catlamaya başlar diye düşünüyorum
![]()
almış olsam bnmde aynısı olurdu eminimBenim maymun iştahım ne olacaksa aldım çatlak kremlerini şimdide sadece bir kere sürdüm. Kakao yağını aktardan bulabilirmiyim acaba veya internetten
aldım kuzum 59la başladım 1 kilo almışım belki fazlası vardır tartılmıyorum artıkKilo aldin mi ki canim? Ya ben 2 kilo aldim tam ben de 60 kiloyum su anda sok icerisindeyim gobegim onden gidiyor![]()
şimdi internetten bakım baya tereyagı gibi rengi fln :)))aktarlarda vardır canım, biraz katı yağ gibi değil sürdükçe vücut ısısıyla eriyor.
nub nedemek arkadaşlarCanım ultrason hem çok bulanık yüklenmiş hem de nub belli olmuyor![]()
bizim sikinti da bilgisayardan cikiyor.yeni nesil erkekler bagimli malesef.nasil adam edeceksek.çıkıverdi ağzımdan işte. sonrasında söyledim kızgınken kadınlar biraz fevri oluyor söylediklerimi ciddiye alma diye
başımın ağrısından yüzüm kıp kırmızı olmuş çocuk ta 4 te uyumuş 7 de uyanmış, ilaç alıp yatmam gerekiyor sen yedirir misin mamasını dedim hazırla getir yedireyim dedi. hazırladım getirdim gittim yattım. uyuyamadım yarım saat sonra geldim hala telefonla oynuyo, neyse dedim yattım saat 10 da uyandım bir baktım hala yedirmemiş. gün içinde sayabileceğim en az 5 taşe şey yapıyor böyle en çok bu huyu yüzünden tartışıyoruz![]()
bende 4g/4g pıhtılaşması var günlük clexane 0.4 kullanıyorum göbekten yapıyorum. ekstra coraspirin kullanıyorum. ilk hamileliğim pıhtılaşma yüzünden sonlandı aman diyim saatini gününü atlama canımPeki hangi grup kan pıhtılaşması vardı canım bende bugün başladım ama kolum çok acıdi
o bizde de varbizim sikinti da bilgisayardan cikiyor.yeni nesil erkekler bagimli malesef.nasil adam edeceksek.![]()
Bence o işte yanlışlık war 14bin ödeyecek olsam Özbek değil Fransız bi matmazel tutarım yani Özbeklerin piyasası belli 500/750$ arasıyaaa
hatta dolar üzerinden ödeniyor maaşı o zman 14 bine geliyordu şimdi ne kadar bilmiyorum![]()