- Emoji Skoru
- 960
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.801
bucadayim ikinci bebeğim olack allah nasip ederse :)Ne güzel :) neresindesin? İlk bebiş mi senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bucadayim ikinci bebeğim olack allah nasip ederse :)Ne güzel :) neresindesin? İlk bebiş mi senin?
bncede btsin artık iş yerinde susuyorum su içicem korkuyorum midem bulanır mı diyebulantılar bulatılar ne zaman biteceksiniz. Sabah midenin yeşil suyunu kusmaktan bıktım. Akşamları ayrı bir kusma. İşte kendimi çok zor tutuyorum bir an önce bitsin inşallah![]()
Hakediyorlar bazen bizimkide evde kıçını zor kaldırır ama restoranda bıraksan bulaşık yıkar, ama çocukları konusunda hakkını yiyemem heleki beslenmeleri yedirsin içirsin onun için yaratılmış sanki:) biraz aranıniyi tut annenletlrde karşılaşmadan önce tatlıca uyarırsın bide bizim huzursuz olduğumuzu düşünmesinler çocuk gibi anneye şikayet nedir der kapatırsın konuyu, ben yıllarca aman ailem bişey bilmesin diye uğraştım zaman geliyor yanlarında kavga ediyorsunuzgününüz aydın bereketli olsun kızçeler=)
dün akşam kendime hakim olamadım eşime saydım sövdüm, çok tembeldir bir şeyi 86048 kez söylemem gerekir yapması için. Manda gibi yat sen anca dedim adama, seni sevmiyorum artık dedim, bir, üç, beş, on... sabretti ama annenler gelince konuşacağım bu konuyu saygısızsın dedi bana. sonra normale döndük yatakta muhabbet ede ede uyuduk ama annenlerle konuşacağım demesi tedirgin etti beni. İnsanların huzurunu kaçıracak, akılları bizde kalacak böylelikle. Korkuyorum sanmasın diye konuşma da demiyorum ama içim içimi yiyor unutsa keşki![]()
Haketmiş işteçıkıverdi ağzımdan işte. sonrasında söyledim kızgınken kadınlar biraz fevri oluyor söylediklerimi ciddiye alma diye
başımın ağrısından yüzüm kıp kırmızı olmuş çocuk ta 4 te uyumuş 7 de uyanmış, ilaç alıp yatmam gerekiyor sen yedirir misin mamasını dedim hazırla getir yedireyim dedi. hazırladım getirdim gittim yattım. uyuyamadım yarım saat sonra geldim hala telefonla oynuyo, neyse dedim yattım saat 10 da uyandım bir baktım hala yedirmemiş. gün içinde sayabileceğim en az 5 taşe şey yapıyor böyle en çok bu huyu yüzünden tartışıyoruz![]()
Yok ya aliçonun kimsesiz arkadaşını yamaç oturttu arabaya benceyok artık..
ben sonunda uyuyakaldım izleyemedim ölmüş mü![]()
Aynısı bendede var ben birde tuvaletlerden iğrendim giremiyorum mecbur kalınca giriyorum evde su içiyorum.bncede btsin artık iş yerinde susuyorum su içicem korkuyorum midem bulanır mı diye![]()
sanırım bu kez oldu :)Canım senin foto attığın gönderini bulamadım beni etiketliyerek tekrar yorum yazarsan bakarım tabii :)
izliyeyim hemen telefondan çaktırmadanHakediyorlar bazen bizimkide evde kıçını zor kaldırır ama restoranda bıraksan bulaşık yıkar, ama çocukları konusunda hakkını yiyemem heleki beslenmeleri yedirsin içirsin onun için yaratılmış sanki:) biraz aranıniyi tut annenletlrde karşılaşmadan önce tatlıca uyarırsın bide bizim huzursuz olduğumuzu düşünmesinler çocuk gibi anneye şikayet nedir der kapatırsın konuyu, ben yıllarca aman ailem bişey bilmesin diye uğraştım zaman geliyor yanlarında kavga ediyorsunuzo yüzden çokta şaaapmican
Haketmiş işte
Yok ya aliçonun kimsesiz arkadaşını yamaç oturttu arabaya bence![]()
Usg çok bulanık yaaasanırım bu kez oldu :)
bende kıl tüy sac görünce dayanamıyorum tuvalette lavabodaAynısı bendede var ben birde tuvaletlerden iğrendim giremiyorum mecbur kalınca giriyorum evde su içiyorum.
acaba dediğin gibi gebelik hormonundan mı ?
benim diğer tüylerim neredeyse hiç kalmamıştı ama göbeğimin üstündekiler uzayıp kalınlaşmıştı ben badem yapına yormuştum. şimdikinde öyle bir problem yok çok şükür ilerleyen zamanlarda ne olur göreceğiz.
Canım bebekler üçüz ya bir de yatılı bakıcı o yüzden heralde 4 bin dolar veriyoruz dediler.Bence o işte yanlışlık war 14bin ödeyecek olsam Özbek değil Fransız bi matmazel tutarım yani Özbeklerin piyasası belli 500/750$ arası
aynen geçen hafta acil olarak gittiğimde almıştım bunuUsg çok bulanık yaaa
Canım bebekler üçüz ya bir de yatılı bakıcı o yüzden heralde 4 bin dolar veriyoruz dediler.
bwn aktardan aldim.markasi bu degil ama daha buyuk sanirim bendeki 40 tl ye aldi esim.Kızlaar bu kakao yağı nasıl sizce alınabilir mi? Böyle link eklemek yasakmı onuda bilmiyorum ama
https://www.trendyol.com/Saf-Kakao-Yagi/UrunDetay/177409/41748727
Benim maymun iştahım ne olacaksa aldım çatlak kremlerini şimdide sadece bir kere sürdüm. Kakao yağını aktardan bulabilirmiyim acaba veya internetten
Hep hormonlardAn işte hep onların suçuÇok pahalı yaaa niye Özbek bakıcı almışlar Türk bakıcı daha uyguna bulunurdu yani üçüz de kolay değil gerçi tecrübeli lazım. Eşinle olan durumu da okudum kendimi gördüm ben şimdi değil de tüp bebek tedavileri sırasında adama neler neler yaptım neler dedim yıktım döktüm çok yorulmuştum çünkü fiziken ruhen adam sesini bile çıkarmazdı bir kerede hamile kaldıktan sonra oldu kızdım çok ufacık birşeye. Benimki de tembeldir çok ama değişti evde temizlik yapıyor sofra kurup kaldırıyor çamaşırları makineye atıyor asıyor falan. Kadın alıcam ama haftada birgün. Bence demez o an demiştir yansıtmak istemez o da unutur gider
Bilmiyorum canım durumları da müsait olunca dokunmuyor demek ki. Kadın bu sene gider artık heralde çocuklar büyüdü iyi para biriktirmiştir he kocaman çocuğunun tatil masrafı bile karşılanıyordu.Çok pahalı yaaa niye Özbek bakıcı almışlar Türk bakıcı daha uyguna bulunurdu yani üçüz de kolay değil gerçi tecrübeli lazım. Eşinle olan durumu da okudum kendimi gördüm ben şimdi değil de tüp bebek tedavileri sırasında adama neler neler yaptım neler dedim yıktım döktüm çok yorulmuştum çünkü fiziken ruhen adam sesini bile çıkarmazdı bir kerede hamile kaldıktan sonra oldu kızdım çok ufacık birşeye. Benimki de tembeldir çok ama değişti evde temizlik yapıyor sofra kurup kaldırıyor çamaşırları makineye atıyor asıyor falan. Kadın alıcam ama haftada birgün. Bence demez o an demiştir yansıtmak istemez o da unutur gider
Hep hormonlardAn işte hep onların suçuinşallah unutur, hKkaten ben kimseye yansıtmam ailemden ketumumdur her konuda, böyle bir şey yaparsa affetmem onu hiç
Makineyi boşaltırmısın diyorum mesela tamam sen yat boşaltıcam diyor sabah ta diyor ki baktım makine boştuben bulaşık makinesi diyorum adM çamaşır makinesine bakıyor
![]()
Bilmiyorum canım durumları da müsait olunca dokunmuyor demek ki. Kadın bu sene gider artık heralde çocuklar büyüdü iyi para biriktirmiştir he kocaman çocuğunun tatil masrafı bile karşılanıyordu.