2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bulantılar bulatılar ne zaman biteceksiniz. Sabah midenin yeşil suyunu kusmaktan bıktım. Akşamları ayrı bir kusma. İşte kendimi çok zor tutuyorum bir an önce bitsin inşallah
bncede btsin artık iş yerinde susuyorum su içicem korkuyorum midem bulanır mı diye

Hakediyorlar bazen bizimkide evde kıçını zor kaldırır ama restoranda bıraksan bulaşık yıkar, ama çocukları konusunda hakkını yiyemem heleki beslenmeleri yedirsin içirsin onun için yaratılmış sanki:) biraz aranıniyi tut annenletlrde karşılaşmadan önce tatlıca uyarırsın bide bizim huzursuz olduğumuzu düşünmesinler çocuk gibi anneye şikayet nedir der kapatırsın konuyu, ben yıllarca aman ailem bişey bilmesin diye uğraştım zaman geliyor yanlarında kavga ediyorsunuz o yüzden çokta şaaapmican
Haketmiş işte

yok artık..
ben sonunda uyuyakaldım izleyemedim ölmüş mü
Yok ya aliçonun kimsesiz arkadaşını yamaç oturttu arabaya bence

izliyeyim hemen telefondan çaktırmadan

Badem yağı kıllanma yapıyor biliyorum ben bir ara kaşlarım için kullanıyordum ama ben hiçbirşey kullanmadığım halde ldu ya dediğin gibi kalınlaşmış bir de asabım bozuldu ama napayım yaa boşver çok bekledim bugünleri doğsun da dökülür belki zaten lazere gidicem hele bir doğsun

Günaydın kızlar bende işe geldim bugün. Ay sabah inanamadım resmen karnım vardı top şeklinde akşam çok yiyince şişiyordum ama sabah düz oluyordu herhalde çabuk çıkacak. Birde buantılar bitti sanki sürekli birşeyler yiyesim geliyor 1 kilo kadar almışım almakta istiyorum gerçi. Sabah bir yumurta yedim işyerinde de sandviç yaptım getirdim yedim sabah çok erken kahvaltı edemiyorum çünkü.

Canım bebekler üçüz ya bir de yatılı bakıcı o yüzden heralde 4 bin dolar veriyoruz dediler.

Çok pahalı yaaa niye Özbek bakıcı almışlar Türk bakıcı daha uyguna bulunurdu yani üçüz de kolay değil gerçi tecrübeli lazım. Eşinle olan durumu da okudum kendimi gördüm ben şimdi değil de tüp bebek tedavileri sırasında adama neler neler yaptım neler dedim yıktım döktüm çok yorulmuştum çünkü fiziken ruhen adam sesini bile çıkarmazdı bir kerede hamile kaldıktan sonra oldu kızdım çok ufacık birşeye. Benimki de tembeldir çok ama değişti evde temizlik yapıyor sofra kurup kaldırıyor çamaşırları makineye atıyor asıyor falan. Kadın alıcam ama haftada birgün. Bence demez o an demiştir yansıtmak istemez o da unutur gider

Benim maymun iştahım ne olacaksa aldım çatlak kremlerini şimdide sadece bir kere sürdüm . Kakao yağını aktardan bulabilirmiyim acaba veya internetten

Ay ben dün eczaneye gittim hastane çıkışı lıerac gördüm alayım dedim 112 tl dedi ay zeytinyağı sürerim daha iyi dedim yaaa kakao yağı bakıcam bende badem yağı da sürerim

Hep hormonlardAn işte hep onların suçu inşallah unutur, hKkaten ben kimseye yansıtmam ailemden ketumumdur her konuda, böyle bir şey yaparsa affetmem onu hiç

Makineyi boşaltırmısın diyorum mesela tamam sen yat boşaltıcam diyor sabah ta diyor ki baktım makine boştu ben bulaşık makinesi diyorum adM çamaşır makinesine bakıyor

Bilmiyorum canım durumları da müsait olunca dokunmuyor demek ki. Kadın bu sene gider artık heralde çocuklar büyüdü iyi para biriktirmiştir he kocaman çocuğunun tatil masrafı bile karşılanıyordu.

Bende yansıtmam aileme annem zaten şehir dışında en ufak şeyi de kafasına takar desem şu bu oldu çok takar evde olan evd kalır biz barışırız ama aileler takılı kalır. Yok Allah için benimki yapıyor valla gözlerim yaşarıyor bende arkasını toplardım hep sinir olurdum kavga ederdik şimdi anında yapıyor o da yapar tembellik işte alışmaları da zor oluyor özellkle hangi makine falan belirteceksin demek ki.

Bilmiyorum canım durumları da müsait olunca dokunmuyor demek ki. Kadın bu sene gider artık heralde çocuklar büyüdü iyi para biriktirmiştir he kocaman çocuğunun tatil masrafı bile karşılanıyordu.

Oh iyiymiş valla ya bu ülkede mühendisler doktorlar kazanmıyor o kadar para tamam o da eğitimini almış falan ama çok para ya. Üçüzlerle uğraşmakta kolay değildir elbette de anne çalışıyor muydu yoksa sadece yardımcı olarak mı aldı. Tailler falan süper valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…