2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
:)))) benim de eşim sigara içtiği icin sigarayla beraber eşimden de tiksinmeyeyim diye yanına yaklaşmıyorum hiç :)))
içerkn ayrı kokuyo da içtikten sonra üstüne sinen o koku cok midemi bulandırıyo bnm o yüzden bende uzak duruyorm diş fırcalamaktan bi hal oldu adam

Canım ağır olmuş dediklerin ama haklıymışsın diğer mesajları okuyunca sana hak verdim :). Demez bence ailene unutur ozamana.

yaaa

hatta dolar üzerinden ödeniyor maaşı o zman 14 bine geliyordu şimdi ne kadar bilmiyorum
umarım hakkını veriyodur bende mi bakıcı olsam ama önce tıp okuyup sonra vatandaslık değiştirmem lazım türk bakıcılar o kadar etmiiyyy

ben hala hangi kremi alsam diye düşünüyorum biran önce alıp başlamam lazım su 60 kiloyum ve 61den sonra catlamaya başlar diye düşünüyorum
Kilo aldin mi ki canim? Ya ben 3 kilo aldim tam ben de 60 kiloyum su anda sok icerisindeyim gobegim onden gidiyor

Benim maymun iştahım ne olacaksa aldım çatlak kremlerini şimdide sadece bir kere sürdüm . Kakao yağını aktardan bulabilirmiyim acaba veya internetten
almış olsam bnmde aynısı olurdu eminim anca hafta sonu fln kullanırm

Kilo aldin mi ki canim? Ya ben 2 kilo aldim tam ben de 60 kiloyum su anda sok icerisindeyim gobegim onden gidiyor
aldım kuzum 59la başladım 1 kilo almışım belki fazlası vardır tartılmıyorum artık bnmde göbegim yanlarım cıktı

bizim sikinti da bilgisayardan cikiyor.yeni nesil erkekler bagimli malesef.nasil adam edeceksek.

Peki hangi grup kan pıhtılaşması vardı canım bende bugün başladım ama kolum çok acıdi
bende 4g/4g pıhtılaşması var günlük clexane 0.4 kullanıyorum göbekten yapıyorum. ekstra coraspirin kullanıyorum. ilk hamileliğim pıhtılaşma yüzünden sonlandı aman diyim saatini gününü atlama canım

bulantılar bulatılar ne zaman biteceksiniz. Sabah midenin yeşil suyunu kusmaktan bıktım. Akşamları ayrı bir kusma. İşte kendimi çok zor tutuyorum bir an önce bitsin inşallah

yaaa

hatta dolar üzerinden ödeniyor maaşı o zman 14 bine geliyordu şimdi ne kadar bilmiyorum
Bence o işte yanlışlık war 14bin ödeyecek olsam Özbek değil Fransız bi matmazel tutarım yani Özbeklerin piyasası belli 500/750$ arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…