2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de yeni doktordan çıktım minnoşum 1.6 cm olmuş gününü de tam yakalamış ✨ kalp atışı da 152 çıktı bakalım ☺️ Benim de çok ağrım oluyordu doktor normal Rahim büyümesinden oluyor dedi :anneadayı:
Gözün aydın canım çok sevindim :) kalp atışını özellikle mi sordun yoksa doktor mu söyledi?

Benimde sürekli akıntılarım oluyor.Rengi koyulaştıkça sanırım doktor progestron veriyor.Doktorunu aradın mı

Kahvemsi benim. Kanama alani gorememisti ama progestana basladi yine de gecen hafta. Igneye devam ediyorum ama ara ara cok az lekelenme oluyor hala. Ne cok korkuyor insan wc dem cikamaz oldum geldi mi gelecek mi diye:( boyle negatif dusunup cagirmak da istemiyorum ama endise cok fema bisey!

Yha sorma bende nazlaniyor gibi olmak istemiyorum ama bazen de diyorum ben iyi değilim işler sende bugun diye . En azından yemeğe yardım etse bile iyi oluyor . Keşke hazır yemeğimiz olsa ya hergune :KK43: zaten 48 kiloyum daha da vermek istemiyorum
valla dün eşim en son ne zaman yemek yaptn hatırlıyo musun diye sordu cvp veremedim:bicak: yaklaşık 1 aydır o yapıyo yemekleri şikayet etmiyo şükür ama işte insan vicdan yapıyo:110:

hayatbenimm hayatbenimm ben ilk hamileliğimde aşırı kusuyordun öyle böyle değil hiç yemek yemiyordum su icmiyordum bir yudum bile . Hastanede serum veriyorlardı . Dr son çare zofran yazdı . Ben öyle etkili bir ilaç görmedim tık diye kesti . Korka korka kullandım günde 4 mg di . Bazen yarısını alıp 2 mg içiyordum o bile ise yarıyordu . Çok şükür sağlıklı bı kızım var .bunda bulantim var kusmam yok o yüzden Dr vermedi . Bende ısrarla istemedim bu kadarına razıyım en azından hastanelik olmuyorum . Çok geçmiş olsun . İstersen yarısını iç bı dene bakalım

valla dün eşim en son ne zaman yemek yaptn hatırlıyo musun diye sordu cvp veremedim:bicak: yaklaşık 1 aydır o yapıyo yemekleri şikayet etmiyo şükür ama işte insan vicdan yapıyo:110:
Ya canim olsun o kadar yha . Ben ilk hamileliğime göre yatıp kalkıp sukrediyorum yine günlük islerimi falan yapıyorum yemeği arada yapamıyorum ama genel olarak yapabiliyorum . Hep kendi kendime bu günler de geçecek diyorum . Az kaldı inşallah

Ben de yeni doktordan çıktım minnoşum 1.6 cm olmuş gününü de tam yakalamış ✨ kalp atışı da 152 çıktı bakalım ☺️ Benim de çok ağrım oluyordu doktor normal Rahim büyümesinden oluyor dedi :anneadayı:
masallah size :KK200:
bnmde gittiğimde 1.6 cm di geçen hafta gitmiştim ama kalp atısını sormak aklıma gelmemişti:KK1:

Ya canim olsun o kadar yha . Ben ilk hamileliğime göre yatıp kalkıp sukrediyorum yine günlük islerimi falan yapıyorum yemeği arada yapamıyorum ama genel olarak yapabiliyorum . Hep kendi kendime bu günler de geçecek diyorum . Az kaldı inşallah
destek oluyolar eşlerimiz sükür :KK68:
geçicek tabiki cnm bütün hamileliğimiz böyle geçmicek ya :dua:

canım denize normalde bayılmazdım bende ama her yıl girdiğimden anlamıyormuşum..iyot eksikliğim var denizin iyotuna o yüzden ihtiyacım var..sinüzitim iyice zorluyor bu havalarda yine deniz...ağızdan ilaçla ne kadar yükseltsem olmuyor d vitaminim düştü hamilelikte bile dr damla verdi :KK43: sırt ve belimdeki kireçlenmeler güneş ve kum istiyor..kısaca ilaç gibi oldu artık deniz kum güneş..kaldı ki alerjik bir yapım var beyaz tenliyim öyle güneşe serilip yatmam bile..ama bir şekilde yazları tatil yaptıysam bunların hiç biri olmuyordu..3 yıldır ne darbesi kaldı ne fırtınası ne cenazeler her gittiğim yerden ayağımı suya değdiremeden güneş göremeden döndük geldik..hem moral olarak hem gerçekten öylece uzanıp şemsiyemin altında kitabımı okuyarak gönlümce dinleneceğim 1 haftaya ihtiyacım var...doğumdan sonra uzun bir kış bizi bekliyor olacak..bu yüzden ege sezonuna zor olur ama erken dönemde (26 haftalık) antalyaya gidebilirsem çok iyi gelir diye düşünüyorum artık..şimdiden yapıp rezervasyonu bir aksilik olursa (inş olmaz) sağlık durumuma göre gitmeyi düşünüyorum artık...bacakların şişine tuzlu suda iyi gelir olmadı :p
İnşallah iyi gelir cnm sana da bebeğine de

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?

Kızlar merhaba birşey sorucam benim adetim 3 gün gecikince beta sonucum 31 çıktı 2 gün sonra yani 10unda testim 54.2 çıktı doktor güzel 4 gün sonra 200 lerde olursa mutlu olabilirsin dedi sizce durum nedir ?
Doktorlara göre %65 lik bir artış sağlıklı gebelik olduğunu gösterir inşallah kat kat artar değerin

durum harika aramıza hoşgeldin :D

Canım gözün aydın sağlıklı haberlerini almışsın bebişinin :)
Nuba göre kız sanki, ilk ultrason fotosunda belirgin. Ama o göbek kordonu da olabilir :) hadi bakalım hayırlısı az kaldı o zaman öğrenmene :)

banada yorum yaparmısın :) sence cinsiyeti ne olacak :)

Zofran banada dr bundan oncekı gebelıgımde son care ılac dedı dramamıne ıle ıdare ettım ama serum yıyordum sık sık sanırım onunda ıcıne katılıyomus... melek gıbı bende bu gebelıkte kotuyum ama kusmuyırum resmen sukur sebebı barı ıkı lokmada olsa mıgdeme gıren kalıyor cok şükür

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adet beklenen günü 42 ydi değerim 2 gün sonra 24 e düşmüştü ama bu ay öyle değil değerim iki katına çıktı yakın şekilde arttı

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adet beklenen günü 42 ydi değerim 2 gün sonra 24 e düşmüştü ama bu ay öyle değil değerim iki katına çıktı yakın şekilde arttı
aynen canım katlamış değerin..bekleyip keseyi görünce sonrasında da kalp atışını göreyim sonrada ah 12.haftayı bir atlatsak vs vs diyerek 9 ayı böyle tamamlıcaz hep birlikte işte.. :D

Merhaba sevgili anne adayları sizlere birşey danışmak istiyorum, bende bebek istiyorum Allâh ın izniyle bu ay yumurtalamam 2 şubatta ve lekelenme oldu eşimle değerlendirdik bu günleri 7 şubatta ise sabah akıntı ile birlikte iki damla kadar kan geldi öğleden sonra kahverengi oldu akşam da sadece bir çay kaşığı kadar kan geldi bu yerleşme olabilir mi yoksa benim ovulasyon hala devam mı ediyordu sizce nedir bu durum yardımcı olursanız sevinirim. Ondan sonra bir daha böyle birşey olmadı bat 5 gün kaldı arada sarı sümüksü bir akıntı oluyor .

Back