2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayy inşallah canım dediğin gibi olur son adet tarihime göre 5+1 haftalık hamileyim 2 gün sonra tekrar kan vercem bakalım sonuç ne olur
canım olmuşta sen ve dr un haklı olarak yoğurdu üfleyerek yiyorsunuz :) hadi Allah tamamına erdirsin inş :)

Merhaba sevgili anne adayları sizlere birşey danışmak istiyorum, bende bebek istiyorum Allâh ın izniyle bu ay yumurtalamam 2 şubatta ve lekelenme oldu eşimle değerlendirdik bu günleri 7 şubatta ise sabah akıntı ile birlikte iki damla kadar kan geldi öğleden sonra kahverengi oldu akşam da sadece bir çay kaşığı kadar kan geldi bu yerleşme olabilir mi yoksa benim ovulasyon hala devam mı ediyordu sizce nedir bu durum yardımcı olursanız sevinirim. Ondan sonra bir daha böyle birşey olmadı bat 5 gün kaldı arada sarı sümüksü bir akıntı oluyor .
Yerleşme kanaması ovulasyondan 9-10 gün sonra oluyor diye biliyorum sanki. İnşallah yerleşme kanamasıdır☺️ Bende akıntı belirti hiç olmamıştı. Adetime 8 gün vardı. Geceleri uyku tutmamasından şüphelenip test yaptım ve çıktı. Sadece uykusuzluk oldu belirti olarak

İkinci gebeliği olanlar ilki ile arasında fark var mı sizde benim kızımda gayet iyiydim bunda fena yemek yapasım gelmiyor iştahım sıfır kapanık birde çok çabuk sinirleniyorum

İkinci gebeliği olanlar ilki ile arasında fark var mı sizde benim kızımda gayet iyiydim bunda fena yemek yapasım gelmiyor iştahım sıfır kapanık birde çok çabuk sinirleniyorum
Oğlumda bulantım,halsizliğim yoktu çok şükür daha rahattım
Bu hamileliğimde de bulantım yok ama bişey yapasım gelmiyor,halsizim hep uzanmak istiyorum ve daha çok pinpirikliyim herşeyi kafama takıyorum,şöyle oturdun böyle yattım oğlum anidennkorkkuttu bişey olur mu diye diye endişeleniyorum

Kızlar sabah ağrım oldu çok işe gitmedim doktora gidicem demiştim ya geldim çok şükür bebeğim çok iyi kalbi 160 170 kadar atıyor dedi 6 günde 2 kat büyümüş 1 cm di 2 cm olmuş ve 3 gün geriden geliyordu bugün günüyle uyumlu çıkmış ultrason kağıdına baktım kesede hızla büyüyor. fotoğrafı paylaştım nubtan cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Eklentiler

• 20180212_171444-1-1.jpg
    20180212_171444-1-1.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 181
Kızlar sabah ağrım oldu çok işe gitmedim doktora gidicem demiştim ya geldim çok şükür bebeğim çok iyi kalbi 160 170 kadar atıyor dedi 6 günde 2 kat büyümüş 1 cm di 2 cm olmuş ve 3 gün geriden geliyordu bugün günüyle uyumlu çıkmış ultrason kağıdına baktım kesede hızla büyüyor. fotoğrafı paylaştım nubtan cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Kıza benziyor bence☺️

Back