2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar bugün 8+2 olduk çok zor geçiyor sürekli kusuyorum hic bir şey fayda etmiyor kraker leblebi yok ne yersem çıkıyor halsizlik de cokfena iki yasında oğlum var onunla da ilgilenemiyorum çok üzülüyorum inşallah cabuk geçer :KK43:
Benimde 2 yaşında oğlum var seni çok iyi anlıyorum çok zor oluyor. Ama ben söyle yapıyorum sabah evi toparlayip biraz oyun oynuyoruz hava soğukta olsa 30 dk dışarıda dolanip geliyoruz, bu iyi geliyor

Kızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya :). Müthiş bir duyguydu taklalar atıyor sürekli ters dönüyor kollar bacaklar hareketli video çekti eşim artık bir sonraki kontrole kadar sürekli izlerim :anneadayı:. İkili test içinde 1 marta çağırdı. Ense kalınlığı şuan için çok iyi dedi. Normalde bugün 10+2'yim ama 10+6 çıktı önden gidiyormuş. Cinsiyet için yorum yapmadı ikili testte söylerim dedi. Bakalım çok heyecanlı darısı herkese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Buraya resimde ekleyeyim bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek varmı :KK70:
Bende çok iddialı olmamakla kız gibi diyorum sağlıkla dünyaya gelsin inş

Gunaydın kızlar ınanırmısınız hala yataktayım :KK76: sabah kızımı yolladım yattım yıne 3 saat uyumusum bı ıyı geldı cok sukur tabı hemen bıseyler yemem lazım bulantı hıssım basladı:kk77: yarın benımde kontrolum var allahım hepımızın herseyı yolundadır ıns :dua:
Güzel haberlerle gel inşallah

Benim okuduğum kitaplar sunlardi,
Hayat evde başlar - Gözde Erdoğan
Zehirlenen çocukluk - sue Palmer
Oğlumu yetistiriyorum - mine izgi
Kendine güvenen çocuklar yetiştirmek - Gael Lindenfield
En çok bize uyani gözde Erdoğan'ın kitabı birde zehirlenen çocukluk burdaki konularda evrensel tüm ülkeler için geçerli

Aslında her ikisi içinde çünkü bebek doğduktan sonra bi sure kitap okumaya vaktimiz kalmayacak , bi tane hamilelik ile ilgili bi kaç tane de bebek doğduktan sonrası ile ilgili okumak istiyorum şimdiden ☺️
Hamilelikle ilgili süreçte de bunu alıcam canım şu kontrolü de sağlıkla atlatalım inşallah sipariş vericem ben de

Eklentiler

• 6BD126D7-7C70-4354-A51C-145C986C4F86.jpeg
    6BD126D7-7C70-4354-A51C-145C986C4F86.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 127
Kızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya :). Müthiş bir duyguydu taklalar atıyor sürekli ters dönüyor kollar bacaklar hareketli video çekti eşim artık bir sonraki kontrole kadar sürekli izlerim :anneadayı:. İkili test içinde 1 marta çağırdı. Ense kalınlığı şuan için çok iyi dedi. Normalde bugün 10+2'yim ama 10+6 çıktı önden gidiyormuş. Cinsiyet için yorum yapmadı ikili testte söylerim dedi. Bakalım çok heyecanlı darısı herkese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Buraya resimde ekleyeyim bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek varmı :KK70:

Canım gözün aydın sağlıklı haberlerini almışsın bebişinin :)
Nuba göre kız sanki, ilk ultrason fotosunda belirgin. Ama o göbek kordonu da olabilir :) hadi bakalım hayırlısı az kaldı o zaman öğrenmene :)

Kızlar 2 li test için doktorunuz perinatolaga mi yönlendirdi, ben ilk dogumum da sadece 3 lu ve 4 lü tarama testi yapılmıştı ve sadece kan verdim kendi doktorum inceledi, perinatolaga sadece detaylı ultrason için gitmiştik.

Canım gözün aydın sağlıklı haberlerini almışsın bebişinin :)
Nuba göre kız sanki, ilk ultrason fotosunda belirgin. Ama o göbek kordonu da olabilir :) hadi bakalım hayırlısı az kaldı o zaman öğrenmene :)
Herkes kız dedi benimde içimden kız geçiyor ama bakalım hayırlısı inşallah. Evet az kaldı inşallah darısı sizlere olsun. Cidden her kontrol bir heyecan yeni birşey görüyoruz çok güzel.

Arkadaşlar benim tiroid 0,19 çıktı bu kadar düşük olan var mı aranızda? Varsa ilaç bişey kullanıyor mu ki pek bilgim yok düşük olması iyi mi yoksa
canim benim de 0.151 ama t3 ve t4 tam degerlerinde. O yuzden hipotiroid hastalarinda tsh in bu kadar dusuk olmasi onemli degil. Senin t3 t4 nasil? Esas bebege etki eden t4 mus.

Son düzenleme:
Ben kızımda o aylarda gitmiştim ama çok zor olmuştu ayaklarım bacaklarım şişmişti şimdi olsa gitmem bizim de planlar iptal oldu bebek nedeniyle zaten antalyadayız deniz hevesimiz yok ama doğası güzel yerleri gezecektik 1 sene erteleme kararı aldık
canım denize normalde bayılmazdım bende ama her yıl girdiğimden anlamıyormuşum..iyot eksikliğim var denizin iyotuna o yüzden ihtiyacım var..sinüzitim iyice zorluyor bu havalarda yine deniz...ağızdan ilaçla ne kadar yükseltsem olmuyor d vitaminim düştü hamilelikte bile dr damla verdi :( sırt ve belimdeki kireçlenmeler güneş ve kum istiyor..kısaca ilaç gibi oldu artık deniz kum güneş..kaldı ki alerjik bir yapım var beyaz tenliyim öyle güneşe serilip yatmam bile..ama bir şekilde yazları tatil yaptıysam bunların hiç biri olmuyordu..3 yıldır ne darbesi kaldı ne fırtınası ne cenazeler her gittiğim yerden ayağımı suya değdiremeden güneş göremeden döndük geldik..hem moral olarak hem gerçekten öylece uzanıp şemsiyemin altında kitabımı okuyarak gönlümce dinleneceğim 1 haftaya ihtiyacım var...doğumdan sonra uzun bir kış bizi bekliyor olacak..bu yüzden ege sezonuna zor olur ama erken dönemde (26 haftalık) antalyaya gidebilirsem çok iyi gelir diye düşünüyorum artık..şimdiden yapıp rezervasyonu bir aksilik olursa (inş olmaz) sağlık durumuma göre gitmeyi düşünüyorum artık...bacakların şişine tuzlu suda iyi gelir olmadı :P

Dün bakamamıştım yeni okuyabildim hepsini. Kaybı olan arkadaşlar, Allah tekrar nasip eder inşallah.

Benim de sabaha karşı yine kanamam oldu. Put gibi yatıyorum oysa ki günlerdir. Anlamıyorum valla daha ne yapabilirim :işsiz:

Doktor ne diyor kuzu? Benim de saridan kahveye lekelenmelerim oluyor. Cok da korkuyorum 19 subat da kalp atisina cagirdi baska da bisey demiyor doktor.

Kızlar benim mide bulantım berbat seviyeye gelmeye başladı kusmalar da başladı:110::110:

Siz de durumlar nasıl çaresini bulan var mı?? Zofran verdi doktorum bana kullanan var mı??:110::110: İçime sinmiyor sanırım kullanmayacağım:bicak:

Kusmalar nasıl?benimde hala sürüyor doktor premesis verdi içiyorum pek işe yaradıgını görmedim

evet bnm burası 1 hafta önden gidiyo yada hesaplaması farklı bilmiyorum 63 günlüğüm yani tam 1 ay var 3 ay dolunca bitse de kurtulsak doya doya yesek:dua:
bnm gece yatınca artıyo eşim artık masus yapıyorum sanıcak :KK47:
Yha sorma bende nazlaniyor gibi olmak istemiyorum ama bazen de diyorum ben iyi değilim işler sende bugun diye . En azından yemeğe yardım etse bile iyi oluyor . Keşke hazır yemeğimiz olsa ya hergune :( zaten 48 kiloyum daha da vermek istemiyorum

Back