2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Haklısın canim ben de diyorum ki bi kalp atışını duyayım rahatlayacağım stres yapmayacağım :) umarım duyarım rahatlarım ve yapmam :)
Benim de bu carsamba kontrolüm ve ben de ilk defa kalp atisini görmeye gidicem. Resmen tam 1aydir bu carsambayi bekliyorum. Bi nebzede olsa rahatlariz insallah hayirli haberle

Benim de bu carsamba kontrolüm ve ben de ilk defa kalp atisini görmeye gidicem. Resmen tam 1aydir bu carsambayi bekliyorum. Bi nebzede olsa rahatlariz insallah hayirli haberle
Ayy canim kontrolümüz ayni günmüş ama ben bi değişiklikle yarın sabaha aldırdım çalışma saatlerimizle uymadı ben de yarın sabah musaitim 1 gün erken gitmekten bir şey Olmaz diye düşündüm insallah yarın sabah kalp atışını duyarım, insallah benimledir ve kalbi atıyordur. İnsallah ard arda güzel haberler verip rahatlayalım cankm kalp atışından sonra biraz daha rahatlayacağımı düşünüyorum

Ayy canim kontrolümüz ayni günmüş ama ben bi değişiklikle yarın sabaha aldırdım çalışma saatlerimizle uymadı ben de yarın sabah musaitim 1 gün erken gitmekten bir şey Olmaz diye düşündüm insallah yarın sabah kalp atışını duyarım, insallah benimledir ve kalbi atıyordur. İnsallah ard arda güzel haberler verip rahatlayalım cankm kalp atışından sonra biraz daha rahatlayacağımı düşünüyorum
Bir gün erken gidip görmek suan bana o kadar güzel bi haber gibi geldiki insallah sen yarin hayirli haberleri alirsin bana da umut olur carsamba icin. Hadi bakalim

Bir gün erken gidip görmek suan bana o kadar güzel bi haber gibi geldiki insallah sen yarin hayirli haberleri alirsin bana da umut olur carsamba icin. Hadi bakalim
Aslında hareketleri hissetmeye başlayınca doktorda görmek için o kadar sabırsızlanmıyor insan tabi son zamanlar artık kavuşmak istiyor tabi

Aslında hareketleri hissetmeye başlayınca doktorda görmek için o kadar sabırsızlanmıyor insan tabi son zamanlar artık kavuşmak istiyor tabi
Bide ilk 12hafta riskli dönem oldugu icin gidip gidip göresi geliyo insanin hersey yolunda mi diye. Ama benim doktorum imkani yok 1 aydan önce randevu vermiyo.

Kızlar sabahtan beri burun akıntısı halsizlikten ölücem. Gözlerimde yanıyor. Soğuk algınlığı için neler yapmıştınız bide benim için yazarmısınız bulamıyorum yazılanları çok geride kalmış

bende 9+6dayim okadar bulantilarim kusmalarim varki bi an once gecse keske .kalp atisini duyduk 11 yada 12.haftada giderim doktora
Allah bulantısı kusması olanlara yardım etsin ilk defa bugün aşırı iştahsız her seyden resmen tiksindigim bir gün yaşadım ben su saat oldu leblebiyle duruyorum akşam yemeği gelmiyor aklıma :) hastayım ona bağlıyorum ama bir yandan da ay hamileyim beni etkilemeye başladı bebisim diyorum. Bir an önce geçer insallah canim seninki de

ben ilk test yaptıgımda 5 dk dolmasını sigara içerek beklemiştim :olamaz::olamaz:
simdi cnm istesede içmiyrum ama bebeğim bi dogsun eminim ki başlarım tekrar beni tutan tek sey bu cünkü:ruh:

Ay çok güldürdün beni! Ben de testi yapar, beklerken sigara içerim diye ümit ediyordum. Şansıma testi yaptım, kapağını kapatıp makinanın üstüne koymamla ikinci çizgi belirdi. Hevesim kursağımda kalmıştı :KK70:

Dayanamadım içtim tabi yine de :KK64:Ben çok içtiğim için hemen bırakamadım. İlk 10 gün falan günde 1-2 tane içtim, sonra bulantılar başlayınca soğudum. Şimdi kokusuna tahammülüm yok.

Back