2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Selam kızlar bugün 8+2 olduk çok zor geçiyor sürekli kusuyorum hic bir şey fayda etmiyor kraker leblebi yok ne yersem çıkıyor halsizlik de cokfena iki yasında oğlum var onunla da ilgilenemiyorum çok üzülüyorum inşallah cabuk geçer :KK43:
Canım rabbbim dayanma gücü versin az daha sabret geçicek insallah:dua::dua:

şimdi arkadaşlar özellikle doğum yapmış tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum..eşimle tatil planlıyoruz yani aslında 3 yıldır çeşitli nedenlerle gitsek bile deniz güneş yüzü göremeden tatillerimiz telef olduğundan benim çok ihtiyacım var deniz tuzu ve güneşe...ancak çok ağırlaşmadan gitmek gerekir diye düşündüm..istanbuldan da son 2-3 ayda uzak kalmak korkutuyor beni açıkçası...o yüzden haziran başı-ortası gibi 26 haftalık filan oluyorum antalyaya arabamızla gidebilirmiyiz sizce?bu beni çok sıkıntıya sokar mı?araba yolculuğu özellikle..birde tabii o haftalarda istanbuldan çok uzakta olmuş olucam..o kadar uzağa o şekilde gitmek riskli ise, temmuzda egeye daha yakın bir yere mi gidelim?çünkü egede haziranda deniz zor,ben sıcak su severim.. ama bebekte iyice büyümüş olacak temmuz başında 29-30 oluyor :KK43: çok kararsız kaldım rezervasyon yaptırmam gerekiyor bugün yarın eğer antalyaya gideceksek, arkadaşlar yaptırmış hadi diyorlar ama ben henüz hamileliğimi söylemediğim için kimseye napsam bilemedim size sormak istiyorum..
diğer gebeliğimde 6 aylıkken istanbuldan egeye il il gezerek tayil yapmıştk.besin zahirlenmesi dışında bi aıkıntım olmadı:anneadayı:

Selam kızlar bugün 8+2 olduk çok zor geçiyor sürekli kusuyorum hic bir şey fayda etmiyor kraker leblebi yok ne yersem çıkıyor halsizlik de cokfena iki yasında oğlum var onunla da ilgilenemiyorum çok üzülüyorum inşallah cabuk geçer :KK43:
Cnm allah yardım etsın yasayan bılır ınan senı okadar ıyı anlıyorumkı serum ye cnm gunde 12 kusma rekorum var benım allhım aklıma geldıkce o günler... ılk gebelıgınde nasıldın aynımıydın

Bende hamileyken içmiyorum ama doğumu sabırsızlıkla bekliyorum.. ilk doğumumda hayalimdi kahve sigara.. birde hastane girişinde starbucks var,her girişimde kahve kokusu vuruyor burnuma.. doğurduğum gün gelip burdan bi kahve alıp sigara içicem demiştim,eşim gülmüştü yapamam sanmıştı ama yaptım :) Doğumdan sonra bacaklarımı hissedince indim oraya sigara içtim:oha: Emzirirken tek tük,işe dönünce tam gaz devam ettim içmeye..

Vala ben de ilk hamileliğimde kahve sigara yapcam diye gün saymıştım. Şimdi ikinci defa bırakmışken bir daha başlama diyorlar ama aigara benim için bi keyif yani gün içinde 3-4 tane anca içerdim zaten. Yine keyif sigaramı çakarım doğumdan sonra diye düşünüyorum

Valla bende tatile gitmeyi çok istiyorum geçen yaz da tüp bebek denemem olmuştu iznim de gitmişti bir yere gidemedim ee bir de bebek gelecek koca kış evde olucam Allah'ın izniyle o yüzden bir denize gitmek isterim genelde Antalya'ya gidiyoruz da bu sefer yakın bir yerlere gidelim diyoruz bakalım artık

Kızlar 12+3 de kontrolüm var ikili test vs için cinsiyet öğrenebilirmiyim acaba??? :emir_bebek:

Erkekse netleşeniliyor ama kızsa netleşmiyor. Ve en sağlıklısı 16-20 hafta arası öğrenmek, daha öncesinde söylenen cinsiyetler çok değişkenlik gösteriyor canım. Ben şahsen 12. Haftada dr cinsiyeti görse de aöylemesini istemem sonra aaa yanlış görmüşüz der değişirse enteresan olur yani

Vala ben de ilk hamileliğimde kahve sigara yapcam diye gün saymıştım. Şimdi ikinci defa bırakmışken bir daha başlama diyorlar ama aigara benim için bi keyif yani gün içinde 3-4 tane anca içerdim zaten. Yine keyif sigaramı çakarım doğumdan sonra diye düşünüyorum
Ben ilk hamileliğimde 9 ay içmezsem bidaha içmem heralde diye düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş.. sigara benim içinde keyif.. şöyle kahvaltı sonrası kahveyle içilen sigara mesela,off off :)) Doğurduğum gün yine içicem..

Kahve demeyın en en sevdıgım her cesıdıne yatıya gıde bılırdım :KK14:
az şekerli türk kahvesi yanına cikolata :kahve: en sevdiğim:KK51:

doguma giderken yanıma sigaramı ve bol miktarda gül suyumu alcm ki bebegimi rahatsız etmesin kokusu:anne:

Valla bende tatile gitmeyi çok istiyorum geçen yaz da tüp bebek denemem olmuştu iznim de gitmişti bir yere gidemedim ee bir de bebek gelecek koca kış evde olucam Allah'ın izniyle o yüzden bir denize gitmek isterim genelde Antalya'ya gidiyoruz da bu sefer yakın bir yerlere gidelim diyoruz bakalım artık
bende cok istiyorum bi daha ne zaman gitcez ki ama eşim pimpirikli götürmez en fazla yalova sahiline fln götürür ordan da adalara fln gideriz :işsiz:

şimdi arkadaşlar özellikle doğum yapmış tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum..eşimle tatil planlıyoruz yani aslında 3 yıldır çeşitli nedenlerle gitsek bile deniz güneş yüzü göremeden tatillerimiz telef olduğundan benim çok ihtiyacım var deniz tuzu ve güneşe...ancak çok ağırlaşmadan gitmek gerekir diye düşündüm..istanbuldan da son 2-3 ayda uzak kalmak korkutuyor beni açıkçası...o yüzden haziran başı-ortası gibi 26 haftalık filan oluyorum antalyaya arabamızla gidebilirmiyiz sizce?bu beni çok sıkıntıya sokar mı?araba yolculuğu özellikle..birde tabii o haftalarda istanbuldan çok uzakta olmuş olucam..o kadar uzağa o şekilde gitmek riskli ise, temmuzda egeye daha yakın bir yere mi gidelim?çünkü egede haziranda deniz zor,ben sıcak su severim.. ama bebekte iyice büyümüş olacak temmuz başında 29-30 oluyor :KK43: çok kararsız kaldım rezervasyon yaptırmam gerekiyor bugün yarın eğer antalyaya gideceksek, arkadaşlar yaptırmış hadi diyorlar ama ben henüz hamileliğimi söylemediğim için kimseye napsam bilemedim size sormak istiyorum..
Ben kızımda o aylarda gitmiştim ama çok zor olmuştu ayaklarım bacaklarım şişmişti şimdi olsa gitmem bizim de planlar iptal oldu bebek nedeniyle zaten antalyadayız deniz hevesimiz yok ama doğası güzel yerleri gezecektik 1 sene erteleme kararı aldık

Sabretmeyi öğreniyoruz işte :) sonra yine içeceğimi düşünmek rahatlatıyor beni:KK53:
heh işte bence o yüzden bu sabır yoksa biri cıkıp dese ki 'hiç içmiceksin artık' dayanamazdık :)
bide vicdanen rahat etmek istiyorum. kendi zevkim için bebeğime zarar veremem doğsun sonra kendimi zehirlerim:sus:

Ben geldim kızlar benim miniğimde çok iyimiş çok şükür rabbime normalde 9+3 dü 9+6 çıktı miniğim elhamdülillah :KK200:
maşallah canım :) senin oğlun olcakmş gibi hissettim bi an niyeyse :kahve:

Back