şimdi arkadaşlar özellikle doğum yapmış tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum..eşimle tatil planlıyoruz yani aslında 3 yıldır çeşitli nedenlerle gitsek bile deniz güneş yüzü göremeden tatillerimiz telef olduğundan benim çok ihtiyacım var deniz tuzu ve güneşe...ancak çok ağırlaşmadan gitmek gerekir diye düşündüm..istanbuldan da son 2-3 ayda uzak kalmak korkutuyor beni açıkçası...o yüzden haziran başı-ortası gibi 26 haftalık filan oluyorum antalyaya arabamızla gidebilirmiyiz sizce?bu beni çok sıkıntıya sokar mı?araba yolculuğu özellikle..birde tabii o haftalarda istanbuldan çok uzakta olmuş olucam..o kadar uzağa o şekilde gitmek riskli ise, temmuzda egeye daha yakın bir yere mi gidelim?çünkü egede haziranda deniz zor,ben sıcak su severim.. ama bebekte iyice büyümüş olacak temmuz başında 29-30 oluyor
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
çok kararsız kaldım rezervasyon yaptırmam gerekiyor bugün yarın eğer antalyaya gideceksek, arkadaşlar yaptırmış hadi diyorlar ama ben henüz hamileliğimi söylemediğim için kimseye napsam bilemedim size sormak istiyorum..