2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de ilk gebeliğimde 9. haftada kalbi durmuş. 13. hafta kontrole gidicektim bir gün önce kanamam oldu. Yani 4 hafta belirtisi olmadı. Bu haftaları bi atlatsak hayırlısıyla.

herkeste farklı belirti oluyor demek ki, çok zor allah kimseye yaşatmasın 3 martta gideceğim 1 ay olacak, merak ediyorum içerde neler oluyor, iyi mi diye. böyle şeyleri duyunca da üzülüyorum etkileniyorum, off çok zor

@SEDASEDACA Kac haftalikti? hiçbir belirtisi olmadı mı? mesela koku hassasiyeti falan gidiyor diyorlar doğru mu? Cok zor suan ben de ilki düşük olduğu için endise icindeyim. Rabbim yeniden nasip ediyor ama psikolojisi kötü... Insallah en kisa zamanda Rabbim tekrar nasip eder, üzülme desem de insan üzülüyor biliyorum zor ne desem teselli etmeyecek, alan da veren de O demekten başka birsey diyemiyorum bu konularda artik ben

Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz ben zorlanıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi hiç bir işe yetişemiyorum

Canım kendını dınlerden belırtı buluyosun ben son 3 gun kesın bısey var dıe dolandım ama asla dile getırıp esıme bıle soylemedım belırtılerımı yazmıyım burda sımdı ama ben anlamıstım

Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz ben zorlanıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi hiç bir işe yetişemiyorum
Valla ben de yapamıyorum pek ev işi çalışmadığım bütün gün evde olduğum halde günlük rutin şeyler ortalığı toparlıyorum falan detaylı temizlikler haftasonunu bekliyor eşimle birlikte yapalım diye yemek yapıyorum ona şükür

Allah bir daha yaşatmasın canım, doktorum da kızmıştı bana çok araştırıp, kafanı karıştırma zehir etme hamileliğini diye. Haklı ama insan tedirgin oluyor. Rahat olmak lazım sanırım

günlük işlerımı rahat yapıyorum
Bugün eşimle 2 odayı temizledik çoğunu esim yaptı halılarda yıkamaya gıttı cam perde dip köse yaptık yarında 2 odayı yapıcaz inşallah

Amin kuzum inşallah Allahın izniyle Su kahve lekeler korkutuyor beni arada bi camasırımda goruyorum. İğneyr devam.. Allah a emanet inşallah

Merhaba llar bugün kontrolum vardi ve maalesef bebegimin kalbi durmuş...Rabbim kimseye yasatmasin...saglicakla kalın....
Allah sabır versin canım, bilirim çok zor bir durum. İki kere yaşadım Allah bir daha yaşatmasın ve bundan sonra inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın.

Ya bu kalp durma paylaşımlarından ben çok etkileniyorum eminim herkes etkileniyor çok korkuyorum zaten geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ama burada bunun paylaşılmasını ben doğru bulmuyorum çünkü daha önce bunu yaşayan arkadaşlarımız da var yine akıllarına geliyor diye düşünüyorum

bence temiz havada yürüyüse falan ciksan cok iyi olur. Ayni gün görünüyor bizim dogum tarihlerimiz. Ben de aksine hem ayakta calisiyorum hem evde yapcak is buluyorum kendime. Yattigim saatler cok az. Ama yatinca da oh be diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…