2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar benim kanama bitti diye sevindim bugün kontrole gittik geçen hafta 20 mm olan kanama alanı 50 mm olmuş bebeğin üzerine doğru kara bulut gibi bebek iyi ama her herşey olabilir dedi doktor bugün 8 hafta olmuştu 10 gündür istirahat ediyorum herşey kötüye gitmiş kan sulandırıcı iğne kullanıyordum onuda kestik artık çok üzgünüm

Çok üzüldüm peki kanaman devam ediyor muydu rengi ne idi? Benimde geçen hafta kanamam oldu yrın kontrolüm var bitmiştir diye umuyorum kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor doktorum devam eder o şekilde demişti. Birde bana kan sulandırıcıyı bıraktırmıştı keşke sana da bıraktırsaydı progesteron kullanıyor musun?

Geçmiş olsun canım iğne veya ilaç kullanıyormusun?

İnşallah bi sıkıntı olmaz

Insallah bebegine hicbi sorun yaratmaz canim. Ne desem bilemedim insallah kücülür gider kanama alanin bebegin de hep seninle olur.

Kızlar ben de turşu,çiğköfte ve ete takmışlığı durumdayım tatlı hiç yiyemiyorum
Hepsini yiyorum öiğköftede olsa yerim tabi etsizzzz tatlıda yiyorum ama
kıymalı yumurta yap istersen o daha kolay olur hem ac kalammıs olursun aç aç uyursan daha kötü olur miden

yaa maşaşllaahh peki hissediyo musun hareketlerini canım ? ne zaman hissetmeye baslarız acaba
19.20.haftada anca hissedersiniz canım 2.olanlar biraz daha erken hisseder

Bana da yatarken oluyor aynısı. Kilodan diye düşünmüştüm ama soracağım doktora. Fırsat olmadı henüz.
Bende soracağım cevap alınca yazalım canım
O bazen bende de oluyor ama hamilelik öncesi de vardı. Kardiyolojiye de gittim bir sorun çıkmadı çok şükür.
Bende eko çektirmiştim geçen sene vişey çıkmadı holter takalım 24saat dedi bende işim wardı o akşam uğraşamazdım kaldı
Ben varım lgg saha önce geçirmişsin ve vücudunun o mikroba bağışıklığı var demek ve bu iyi bişey diğer lgm negatif ise hiç bi sorun yok
Benimde kedim war hemde hamile

kizlar kalp atisini ne zaman duydunuz bebelerinizin, ben dayanamiyorum yarin gitsem mi? Yarin 6+3 olacak?
Usg cihazı iyiyse duyarsın canım
Troidin varmı canım bende de oluyo ama troidden oluyo
Hayır tsh normal çıktı

oluyor canım hamilelikte korkma bendede var heyecan basıyor birden çarpıntı oluyor
Bilmiyorum ya sinir oluyorum ağzıma ağzıma gelio sanki
Offff hayırlısı hakkında inşallah sağlıkla geçer gider o kanama
Bu da benden 10+1 .tahmin var mı
Bu net değil canım

Aynen canim oyle olmustu. O yuzden acayip midem bulanir... yaaa varya bu bebiste de canim bir et istiyor ki sorma valla burmlnuma cok guzel kokuyor normalde eti severim ama bunda bbaska oldu...esim de bugun gitmis 5 kilo et almis al dedi ne zaman canin isterse pisir pisir ye... ayyy varya kendimi nasil acgozlu hissettim aa napim birnuma misss gibi kokuyor

İlk hamileligimde benimde öyleydi canım 4 aydan sonra yiyip icebildim hatta öyle yedim ki 25 kilo aldım 4. Aydan sonra . İnşallah seninde iştahın gelir bulantin var sanıyorum ki
Bende ilk hamileligimde 3 ayda 5 kilo verip ustune de 22 kilo almistim... bulantim var ama kusma yok

Geçen hafta kanama şeklinde başladı sonra ufak ufak kahve akıntılar devam etti . Kullanıyorum hem iğne hem jel

kıymalı yumurta yap istersen o daha kolay olur hem ac kalammıs olursun aç aç uyursan daha kötü olur miden

yaa maşaşllaahh peki hissediyo musun hareketlerini canım ? ne zaman hissetmeye baslarız acaba
Cnm 4. Ayda hissetmeye baslarsin kizimda oyle olmustu yani

Canim kan sulandirici igneyi neden kullaniyordun ki? Kanama alani varken hic kan sulandirici kullanilir mi? Kanamayi daha cok arttirir diye biliyorum. Yani bana coraspini kestirmislerdi hemen. Ben mi yanlis biliyorum bilen biri aydinlatsin lutfen. Yazik sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…