2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok cnm 5 yumurta sacmalamısım bugun anladım okadr kotu oldukı mıgdem sanırım bır muddet 1 adet bıle yemıycem... melek ılk gebelıkte cok kotuydu sanırım bulantın benım gıbı bende kızımda kotuydum sımdı sen ıkız olmasına ragmen ıyımısın masllah kuzum ozaman sana

kizlar kalp atisini ne zaman duydunuz bebelerinizin, ben dayanamiyorum yarin gitsem mi? Yarin 6+3 olacak?
Canim ben 6+4 vajinal duydum. Ama doktor direkt alttan bakti belki karindan da duyulurdu bilemiyorum. Sen karindan istiyorsan biraz daha bekle istersen.ama duyanlar da varan bu gunde karindan

Bulantilarim var canım ama kizimdaki kadar değil hatta hiç değil . Serumla besleniyordum hep kusuyordum 45 kilo olmuştum . Geçen Dr vitamin verdi adı Nomesis . İçinde zencefil var . Sanıyorum iyi geldi baya iyiyim 5 gündür . İstahim açılmaya başladı . Hapa yoruyorum bende bu iştahı

Yha bu sene erkek senesi herhalde cevremdeki hamilelerin neredeyse hepsinin oğlu olacak . Dolayısıyla kim tahmin et dese erkek diyorum artık :))
Benim bir oğlum var bir de kızım olsun isterim ama kız erkek çokta farketmiyo sağlıklı olsunlarda merak ediyo insan :)

geçmiş olsun canım simdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…