2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya sizde de çarpıntı oluyor mu otururken yatarken 1sanşyelik bişey kalbim pır pır ediyo bi an içimde ve bu günde bi kaç kere oluyor rahatsız olmaya başladım kalbimde mi sorun war yoksao_O
Tiroid rahatsızlığın mi var canım bilmiyorsan TSH değerine baktır hemen.
Çarpıntı genelde bu yüzden oluyor. Hamilelikte çok önemli.

Benim ilk hamileliğimde böyle bir durum yoktu ama bu gebeliğimde geç yumurtlamadan dolayı dedi normal sorun olmaz dedi
İlk hamileliğinizde sonradan haftasını yakaladı mı?ilk defa böyle olunca tedirgin oldum bende

Ya pek sorun olmadi genelde birkaç gun geriden geldi ama sıkıntı olmadi 41+4 te dogdu kızım 3400 gr 51 cm dogdu. Sadece kalbi cok gec atti 9 haftalık falandi...
Bilmiyorum bunda ne olacak çünkü en son gittiğimde sadece kese vardi bebek yoktu ayin 13'üne çağırdı dr

Merhaba kızlar bugün doktordan geldim bizim minnak 11+1 olmuş hersey yolunda dedi çok şükür cınsıyet tahmini alabilirmiyim acaba :)
20180209_160209-1-jpg.2108867

hemen sosunu yapıp kızartıver canım sana kötü kokmazsa eger pratik olur hem:KK51:

canım şu an midem bulanıyor yemeğe gidemeyince kantinden yedim o mahvetti beni hafif birşey alsaydım keşke ayran da içtim az içtim bitiremedim bile ama gözlerim kapanıyor eve gidip direkt yatmak istiyorum dünde hazır yedim bir de kıyma çıkardım buzluktan yemek yapıcam diye tekrar buzluğa da girmez bakalım ne yapıcam

Kızlar ya sizde de çarpıntı oluyor mu otururken yatarken 1sanşyelik bişey kalbim pır pır ediyo bi an içimde ve bu günde bi kaç kere oluyor rahatsız olmaya başladım kalbimde mi sorun war yoksao_O
kuzum bi doktora mı sorsan gittiğinde belki hamilelikte olan seylerdir bunlar bn hiç duymadım daha önce yasamadımda ama

Ben kizimda cok yemistim hala midem bulanir. Esim zorla yedirirdi gider onu kusardim ya derdim. Bak kusuyorum olsun olsun derdi yine kaliyor midende derdi...o gunden beri midem almaz pekmezi... ama kizim cok sever kasik kasik yer
ben de üzüm pekmezi sevmem yiyemem de harput pekmezini cok severm ondan alırım kendme artık:anneadayı:
eşinde maşallah cocuga şurup içirir gibi zorlamış seni içemeye :KK48:

Merhaba kızlar bugün doktordan geldim bizim minnak 11+1 olmuş hersey yolunda dedi çok şükür cınsıyet tahmini alabilirmiyim acaba :)
20180209_160209-1-jpg.2108867
ya minnosa bak sen :emir_bebek: maşallah ona :dua::dua:

Kızlar yumurtadan baya konuşmuşsunuz haftada 2 kere bıldırcın yumurtası cok faydalı. Ama sakin bıldırcın yumurtası yediginizde normal yumurta yemeyin :) ben haşlanmış yumurtayı pek yiyemem o yüzden tereyağlı ya da menemen gibi tavadaki türleriyle yemeye çalışıyorum her sabah

canım şu an midem bulanıyor yemeğe gidemeyince kantinden yedim o mahvetti beni hafif birşey alsaydım keşke ayran da içtim az içtim bitiremedim bile ama gözlerim kapanıyor eve gidip direkt yatmak istiyorum dünde hazır yedim bir de kıyma çıkardım buzluktan yemek yapıcam diye tekrar buzluğa da girmez bakalım ne yapıcam
kıymalı yumurta yap istersen o daha kolay olur hem ac kalammıs olursun :anneadayı: aç aç uyursan daha kötü olur miden :KK1:

merhaba kizlar
Ben geldim doktorumuzdan şükür fındık kurdum gayet iyi sürekli hareket halinde eller kollar bir dk durmuyor :) :emir_bebek::emir_bebek:kalp atışını zor yakaladık:) çok şükür içim rahatladı
2 hafta sonra ikili tarama için gideceğim:)
yaa maşaşllaahh peki hissediyo musun hareketlerini canım ? ne zaman hissetmeye baslarız acaba :KK200:

merhaba kizlar
Ben geldim doktorumuzdan şükür fındık kurdum gayet iyi sürekli hareket halinde eller kollar bir dk durmuyor :) :emir_bebek::emir_bebek:kalp atışını zor yakaladık:) çok şükür içim rahatladı
2 hafta sonra ikili tarama için gideceğim:)
Masallah canim :)ben de carsamba daha ilk kez kalp atışını duymaya gidecegim acaba duyacak miyim orda midir kalp atışı var midir diye içten içe kendimi yiyorum. İnsallah benim de içim rahatlar

Bana da yatarken oluyor aynısı. Kilodan diye düşünmüştüm ama soracağım doktora. Fırsat olmadı henüz.

O bazen bende de oluyor ama hamilelik öncesi de vardı. Kardiyolojiye de gittim bir sorun çıkmadı çok şükür.

Kızlar yumurtadan baya konuşmuşsunuz haftada 2 kere bıldırcın yumurtası cok faydalı. Ama sakin bıldırcın yumurtası yediginizde normal yumurta yemeyin :) ben haşlanmış yumurtayı pek yiyemem o yüzden tereyağlı ya da menemen gibi tavadaki türleriyle yemeye çalışıyorum her sabah
hiç duymamıştm bıldırcın yumurtasını:KK58:

canım bende sebame e başladım. watsons indirim var üstelik şu an. bende çok araştırdım çok baktım doktorların bile söylediği " eğer çatlayası varsa çatlıyor " bol su içmek lazım. öyle çok yağ kullanan ama çatlağı olan çok kişi biliyorum.. vücuda bağlı yani.

bende sebamed e başladım. yağlar gibi çok vıcık vıcık da değil
aynen canm kokusuda cok guzel hemen emiliyor

Ya benim kusmalarim meşhurdu biliyorsunuz mide bulantılarım coktu hatta hastanede serum yemiştim. Doktor zencefilli ilac verdi kullaniyordum nispeten azalıyordu bugun bulantisiz uyanma üzerine kullanmadım ve suphe ediyorum normal mi bulantimin bugun pat diye kesilmesi? Suan 3. Öğünü yaptim ondan mi acaba bulanti olmayisi? Randevum 14 subatta ama merak ediyorum bulantisi kesilen var mi endise ediyorum kalbi falan mi durdu diye :(((

Back