2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bugün test sonuçlarımı doktora gösterdim, karaciğer enzimlerim yüksek çıkmış Çarşamba günü karaciğer ultrasonu verdi, kaşıntı yaparmış karaciğer enzimlerinin yüksek çıkması ve kaşıntım vardı zaten ben lazere gidemiyorum acaba ondan mı kaşınıyorum acaba diye düşünüyordum meğer ondanmış

kızlar doktorumun istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırmıştım, bugün eşim aldı sonuçları. anti toxoplazma IgG değerim yüksek çıktı (>650 yazıyor), aile hekimi eşime daha önce hayvan besleyip bakteri kapıp tedavi gördü mü diye sormuş. gebeliğe bi zararı yok demiş, hemşire kuzenime de sordum o da bi zararı yok dedi ama tedirgin oldum. böyle bir durumla karşılaşan oldu mu hiç? demir oranım da yüksek çıkmış, folik asit kullanmasına gerek yok multivitamine başlasın demiş ama tabi kendi doktoruma sormadan bırakmayacağım.

kıymalı yumurta yap istersen o daha kolay olur hem ac kalammıs olursun aç aç uyursan daha kötü olur miden

yaa maşaşllaahh peki hissediyo musun hareketlerini canım ? ne zaman hissetmeye baslarız acaba

yiyebilirsem yaparım şu an hiçbirşey yiyemeyecek gibiyim ama. Benim bildiğim etrafımda 5 aydan önce duyulmuyormuş 4. ayda çok hafif hafif yani daha çok var

cok geçmiş olsn canım tedavisi var mıymıs acaba hamileliğe baglı bieşy mi acaba

21 haftalik hamileyim detayli ultrasonda beyninde kist ve kalbinde parlaklik var dedi .. İki doktorda Allahin izniyle bir sorun olmayacagini soyledi.. Bu tur sorun yasayan var mi geciyormu gercekten ?pazartesi baska bir doktora gitcem incelenmesi icin ..

yiyebilirsem yaparım şu an hiçbirşey yiyemeyecek gibiyim ama. Benim bildiğim etrafımda 5 aydan önce duyulmuyormuş 4. ayda çok hafif hafif yani daha çok var
açlıktn öyle oldu senin sanırım
daha 2 aydan fazla var yani tuh üzüldüm şimdi keske daha erken olaydı

cok geçmiş olsn canım tedavisi var mıymıs acaba hamileliğe baglı bieşy mi acaba
Genetik olabilir mi diye sormak aklıma gelmedi ablamda da aynısı olmuştu bebekle beraber karaciğeri büyüyordu ablamın iki çocuğunda da 7 aylık olunca hemen sezeryenle almışlardı şimdi ablamla da konuştuk onu hatırlattı sende de mi oyle olacak acaba diye canım sıkıldı ya doktor kolestrolun varmıydı diye sordu yoktu benim bildiğim karaciğer yağlanması mı diye bakacaklar ultrason da onun sonucuna göre bakılacakmış

Kedilerim olduğu için ben de yaptıracağım onları. 2 test oluyor. Toksoplazma testlerinden biri bağışıklık var mı yok mu onu gösteriyor. Bir tanesi de şu an o bakteri vücudunda var mı yok mu onu belirtiyor. Doktorun dediğine göre IgC olan bağışıklıkla ilgili olan olmalı. İnternetten bak istersen hangisi hangisi. Yataktan çıkmam yasak olduğu için kalkıp bakamıyorum bendeki tahlil listesine.

Bağışıklığın varsa çok iyi zaten korkma :)

.

Nerden yedım o yumurtayı allahım mıgdem berbaatt
ay deme öyle

olabilir mi acaba genetik inşallah öyle bişey değildir cnm basit bi ilacla fln çözülür sorunun

kıymalı yumurta yap istersen o daha kolay olur hem ac kalammıs olursun aç aç uyursan daha kötü olur miden

yaa maşaşllaahh peki hissediyo musun hareketlerini canım ? ne zaman hissetmeye baslarız acaba
maşallah arkadaşım ya öyle güm güm hissetmiyorum ama içimde bişeyler kayıyor sanki bu bnm ikinci bebeğim gaz hareketi değil çok belli :)

Dogrudur cnm ama yiyemiyorum yemek hic yiyemiyorum ekmek peynir patetes knlari yiyebiliyor biliyorum cok sagliksiz ama midem almiyor
İlk hamileligimde benimde öyleydi canım 4 aydan sonra yiyip icebildim hatta öyle yedim ki 25 kilo aldım 4. Aydan sonra . İnşallah seninde iştahın gelir bulantin var sanıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…