- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.901
Hahhaaa yarıs yaparmısız alerjı yapmadıktan sonra kızlar hedefımız 5 olsun benceTebrikler . Yumurta yemeyi artiralim ne güzel :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaaa yarıs yaparmısız alerjı yapmadıktan sonra kızlar hedefımız 5 olsun benceTebrikler . Yumurta yemeyi artiralim ne güzel :))
Afiyet olsun canım ben sadece yumurtanın sarisini haslanmis olarak yiyebiliyodum ilk hamileligimde omlet olarakda yemege basladim su an yumurta ile barışık degilim bakalim 3 aydan sonra yiyebilirim insallahEki Görüntüle 2108830 benimki haziiir . Normalde yiyecek birsey paylaşmak huyum değildir .yumurta özel bir yiyecek olmadığı için .maksat herkes yumurta yesin arkadaslar . Bebeklerinizi düşünüyorum :)
İlk gebeliğimde çok ufak bi kahve lekede yaptılar iğnemi önce bi test yapıyolar sonra iğneyi yapıyolar ben bebeğimi kaybetmiştim kürtajımdada vurdular şimdiki gebeliğimde çok şükür bi lekem yok olmadığı müddetçe 28 haftada yine bi test yapılıp ona göre vurucaklar ondan sonra doğumda bebeğin kan grubunu göre vuruyolar rabbim bebekerimizi korusun umarım benim kan grubumu alırda sıkıntı olmazKızlar kan uyuşmazlığı olup, iğne yaptıran var mı? İğne normalde 28.haftada yapılıyormuş ama kanamam olduğu için bana bu hafta yapıldı. Kanama olursa 3 gün içinde yapılmalıymış çünkü.
Her gün yeni şeyler öğreniyorumsize de bir sorayım dedim.
Eki Görüntüle 2108830 benimki haziiir . Normalde yiyecek birsey paylaşmak huyum değildir .yumurta özel bir yiyecek olmadığı için .maksat herkes yumurta yesin arkadaslar . Bebeklerinizi düşünüyorum :)
Dogrudur cnm ama yiyemiyorum yemek hic yiyemiyorum ekmek peynir patetes knlari yiyebiliyor biliyorum cok sagliksiz ama midem almiyorBugün bende zorla yedim . Zaten çok dikkat edemiyorum bari 1 tane olsun yumurta yiyeyim dedim . Bebeği en hızlı buyuten yumurta ıspanak ceviz falanmis
Ayyyy hic somurtamam direk gozlerimden yas gelir ben istemesem bile kizimda bana cekmis o da cok sulugozdüşünceli baba bizimkiler
ağlama kız boşver en fazla somurt otur bn öyle yapıyorm o bile yetiyo
10 mutek basıma tavada 2 yumurtayı yiyebiliyorum ama 10 tane sanmıyorum
![]()
kuru yemiş ben ayarlayamadım daha yaköyden ceviz getirticem fındık fln baka ne yenir ki kuru üzüm fln sevmiyorum hiç
![]()
Ayyyy afiyet olsun benim yerimede yeVallahı sabah ıkı yumurta cırpttım sımdı 2 yumurta daha gomdum
Ben bitane bile yiyemiyorum siz 5 den bahsediyonuz kizzzzzHahhaaa yarıs yaparmısız alerjı yapmadıktan sonra kızlar hedefımız 5 olsun bence
ben aglasam bide niye hemen aglıyorum diye aglardım sinirdenA
Ayyyy hic somurtamam direk gozlerimden yas gelir ben istemesem bile kizimda bana cekmis o da cok sulugoz
işte planlı hamilelik olsaydı ceviz zamanı cuvalla alırdıkBende az yiyorum fındık antep fıstığı ama badem tuzlu geliyor çiğ badem alıcam sanırım. Ceviz de bitti bayadır yemiyorum bugün alıcaz kabuklu. Yer fıstığı iyidir bence bir de kaju
Hahahahhahah guzeldi bak buben aglasam bide niye hemen aglıyorum diye aglardım sinirden
işte planlı hamilelik olsaydı ceviz zamanı cuvalla alırdık
bn ceviz cok severim de
badem i kavuyolar mıymış bide
ben aglasam bide niye hemen aglıyorum diye aglardım sinirden
işte planlı hamilelik olsaydı ceviz zamanı cuvalla alırdık
bn ceviz cok severim de
badem i kavuyolar mıymış bide
İlk gebeliğimde çok ufak bi kahve lekede yaptılar iğnemi önce bi test yapıyolar sonra iğneyi yapıyolar ben bebeğimi kaybetmiştim kürtajımdada vurdular şimdiki gebeliğimde çok şükür bi lekem yok olmadığı müddetçe 28 haftada yine bi test yapılıp ona göre vurucaklar ondan sonra doğumda bebeğin kan grubunu göre vuruyolar rabbim bebekerimizi korusun umarım benim kan grubumu alırda sıkıntı olmaz![]()
Dogrudur cnm ama yiyemiyorum yemek hic yiyemiyorum ekmek peynir patetes knlari yiyebiliyor biliyorum cok sagliksiz ama midem almiyor
hemen sosunu yapıp kızartıver canım sana kötü kokmazsa eger pratik olur hemBen sabahları eşim haşlıyor bir tane yiyorum ama iki gündür yiyemiyorum midem bulanıyor aslında akşamları da yesem olur ben bu akşam bir tane yiyeyim. Normalde bir haşlanmış yumurta yiyip işyerinde de sandviç yiyorum ama her sabah haşlanmış bayıyor evde yapıcam kahvaltı menemen, biberli yumurta, patatesli omlet, oeynirli omlet falan yapıp yemeye çalışıcam. cevizi de ihmal ediyorum bu akşam alıcaz yine. yemek yapmam lazım karnıbahar haşlamıştım da hiç de halim yok yaa
dut kurusu kan yapıyo sanıırım. ben pekmeze de başlamak istiyorum aslında her sabah 1 kaşık kadarevet kavrulmuş badem va ya koyu renk daha tuzlu oluyor normalse severim ama bu ara yiyemiyorum çiğ badem alıcam daha yararlıymış hemde. Birde dut kurusu iyiymiş.
Bende ayni yaaaaaa vicdan olarsk rahat degilm ama yapacak bisey yokAmin canım inşallah
Off bende de durum aynı. Patates, tost ve poğaça yiyebiliyorum sadece
Yumurta ceviz falan hak getire, düşüncesi bile midemi bulandırıyo ne yazık ki. Hamur yemekten çocuk poğaça surat olacak diyorum hep :)![]()
ben midem bulanırken sadece yogurtlu makarna yiyodumAmin canım inşallah
Off bende de durum aynı. Patates, tost ve poğaça yiyebiliyorum sadece
Yumurta ceviz falan hak getire, düşüncesi bile midemi bulandırıyo ne yazık ki. Hamur yemekten çocuk poğaça surat olacak diyorum hep :)![]()
Ben kizimda cok yemistim hala midem bulanir. Esim zorla yedirirdi gider onu kusardim ya derdim. Bak kusuyorum olsun olsun derdi yine kaliyor midende derdi...o gunden beri midem almaz pekmezi... ama kizim cok sever kasik kasik yerdut kurusu kan yapıyo sanıırım. ben pekmeze de başlamak istiyorum aslında her sabah 1 kaşık kadar