2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Eki Görüntüle 2108830 benimki haziiir . Normalde yiyecek birsey paylaşmak huyum değildir .yumurta özel bir yiyecek olmadığı için .maksat herkes yumurta yesin arkadaslar . Bebeklerinizi düşünüyorum :)
Afiyet olsun canım ben sadece yumurtanın sarisini haslanmis olarak yiyebiliyodum ilk hamileligimde omlet olarakda yemege basladim su an yumurta ile barışık degilim bakalim 3 aydan sonra yiyebilirim insallah

İlk gebeliğimde çok ufak bi kahve lekede yaptılar iğnemi önce bi test yapıyolar sonra iğneyi yapıyolar ben bebeğimi kaybetmiştim kürtajımdada vurdular şimdiki gebeliğimde çok şükür bi lekem yok olmadığı müddetçe 28 haftada yine bi test yapılıp ona göre vurucaklar ondan sonra doğumda bebeğin kan grubunu göre vuruyolar rabbim bebekerimizi korusun umarım benim kan grubumu alırda sıkıntı olmaz

Eki Görüntüle 2108830 benimki haziiir . Normalde yiyecek birsey paylaşmak huyum değildir .yumurta özel bir yiyecek olmadığı için .maksat herkes yumurta yesin arkadaslar . Bebeklerinizi düşünüyorum :)

Aksama misafir gelecek onlara hazirlayacağım yemeklerin telaşı varken üstümde eve gider gitmez bide yumurta yemek zorunda kaldim simdi :)) afiyet olsun

Bugün bende zorla yedim . Zaten çok dikkat edemiyorum bari 1 tane olsun yumurta yiyeyim dedim . Bebeği en hızlı buyuten yumurta ıspanak ceviz falanmis
Dogrudur cnm ama yiyemiyorum yemek hic yiyemiyorum ekmek peynir patetes knlari yiyebiliyor biliyorum cok sagliksiz ama midem almiyor

A
düşünceli baba bizimkiler
ağlama kız boşver en fazla somurt otur bn öyle yapıyorm o bile yetiyo

10 mu tek basıma tavada 2 yumurtayı yiyebiliyorum ama 10 tane sanmıyorum
Ayyyy hic somurtamam direk gozlerimden yas gelir ben istemesem bile kizimda bana cekmis o da cok sulugoz

kuru yemiş ben ayarlayamadım daha ya köyden ceviz getirticem fındık fln baka ne yenir ki kuru üzüm fln sevmiyorum hiç

Bende az yiyorum fındık antep fıstığı ama badem tuzlu geliyor çiğ badem alıcam sanırım. Ceviz de bitti bayadır yemiyorum bugün alıcaz kabuklu. Yer fıstığı iyidir bence bir de kaju

A

Ayyyy hic somurtamam direk gozlerimden yas gelir ben istemesem bile kizimda bana cekmis o da cok sulugoz
ben aglasam bide niye hemen aglıyorum diye aglardım sinirden

Bende az yiyorum fındık antep fıstığı ama badem tuzlu geliyor çiğ badem alıcam sanırım. Ceviz de bitti bayadır yemiyorum bugün alıcaz kabuklu. Yer fıstığı iyidir bence bir de kaju
işte planlı hamilelik olsaydı ceviz zamanı cuvalla alırdık
bn ceviz cok severim de

badem i kavuyolar mıymış bide

Ben sabahları eşim haşlıyor bir tane yiyorum ama iki gündür yiyemiyorum midem bulanıyor aslında akşamları da yesem olur ben bu akşam bir tane yiyeyim. Normalde bir haşlanmış yumurta yiyip işyerinde de sandviç yiyorum ama her sabah haşlanmış bayıyor evde yapıcam kahvaltı menemen, biberli yumurta, patatesli omlet, oeynirli omlet falan yapıp yemeye çalışıcam. cevizi de ihmal ediyorum bu akşam alıcaz yine. yemek yapmam lazım karnıbahar haşlamıştım da hiç de halim yok yaa

ben aglasam bide niye hemen aglıyorum diye aglardım sinirden

işte planlı hamilelik olsaydı ceviz zamanı cuvalla alırdık
bn ceviz cok severim de

badem i kavuyolar mıymış bide

evet kavrulmuş badem va ya koyu renk daha tuzlu oluyor normalse severim ama bu ara yiyemiyorum çiğ badem alıcam daha yararlıymış hemde. Birde dut kurusu iyiymiş.

Amin canım inşallah

Dogrudur cnm ama yiyemiyorum yemek hic yiyemiyorum ekmek peynir patetes knlari yiyebiliyor biliyorum cok sagliksiz ama midem almiyor

Off bende de durum aynı. Patates, tost ve poğaça yiyebiliyorum sadece

Yumurta ceviz falan hak getire, düşüncesi bile midemi bulandırıyo ne yazık ki. Hamur yemekten çocuk poğaça surat olacak diyorum hep :)

hemen sosunu yapıp kızartıver canım sana kötü kokmazsa eger pratik olur hem

evet kavrulmuş badem va ya koyu renk daha tuzlu oluyor normalse severim ama bu ara yiyemiyorum çiğ badem alıcam daha yararlıymış hemde. Birde dut kurusu iyiymiş.
dut kurusu kan yapıyo sanıırım. ben pekmeze de başlamak istiyorum aslında her sabah 1 kaşık kadar

Bende ayni yaaaaaa vicdan olarsk rahat degilm ama yapacak bisey yok

ben midem bulanırken sadece yogurtlu makarna yiyodum yavas yavas düzeldim

dut kurusu kan yapıyo sanıırım. ben pekmeze de başlamak istiyorum aslında her sabah 1 kaşık kadar
Ben kizimda cok yemistim hala midem bulanir. Esim zorla yedirirdi gider onu kusardim ya derdim. Bak kusuyorum olsun olsun derdi yine kaliyor midende derdi...o gunden beri midem almaz pekmezi... ama kizim cok sever kasik kasik yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…