2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Eşimde bende uzunuz benim 178 boyum ama bizimki de birkaç gün geriden geliyor sıkma bence canını çoğumuzun ki böyle

ay canim icim rahattin sagol :) iki hafta oncede geriden demisti bu hafta da. sanirim minnos birsey olucak benim gb saglikli olsunda varsin boyu kisa olsun.

Kizlar ikili test ve kontrol icin randevu aldim sansima 14 şubat musaitmis doktorum bazi arkadaslar cinsiyetini bu sirada ogrendigini soyledi beni de bir heyecan sardi acaba guzel bir supriz olur mu ki ne dersiniz 12.haftada olcam
Sağlıklı güzel haberler alırsınız inş
Oğluma hamileyken 12. Hafta kontrolümde %80 erkek gibi gözüküyor ama 16. Haftayı bekleyelim demişti netleşmesi için ve 16. Haftada pipisini görmüştük

Dün gece 7+2 de 168 kalp atışımız

ayni ben hahah :) sifir bulanti tuzlu zeytin ve tursuya bayilmak :) ama gel gorki kalcadan kilo aliyorum :)
Zeytinin yüzüne bakmayan ben zeytin delisi oldum. Turşu zaten gözümü döndürüyor :) tuzlu,ekşi ne varsa deli oluyorum. Kızıma hamileyken çok tatlı yerdim,şimdi tatlıyı istemiyor canım. Ben 1 kilo almıştım ama verdim onu,henüz genişleme yok.

ooo ben aldim ya baya kilo zaten kilolu hamile kaldim doktor kiloyu koruman lazim alma diyor ama bilmiyorum nasil olacak riskli donemi atlatayim spora baslayacagim zaten

ooo ben aldim ya baya kilo zaten kilolu hamile kaldim doktor kiloyu koruman lazim alma diyor ama bilmiyorum nasil olacak riskli donemi atlatayim spora baslayacagim zaten
Verirsin canım ya boşver. Ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım. 40 gün sonra 20 kilo gitmişti. Korkmuyorum kilo almaktan ama son aylar tam yaza denk gelecek,o sıcakta okadar ağırlık zor olur :) o yüzden az almaya çalışıyorum.

İnşallah bakalım neler göreceğim merak ediyorum :)
Ultrason kağıdın da kalp atışı yazıyor mu bana doktor söylemedi kaç oldunu benimki de erkek ilki kız olsa iyi olur ama erkek olacak diye düşünüyorum tam yumurtlama günü hamile kaldım ama doktor bakınca ilk kesenin sağındaydı bu da kız demek

Yok canım yazmaz bence ultrason kağıdında,eve gidince bakarım yinede. Benimki solda ama bilemem. Benim ilki kız,şimdide kız olsun istiyorum ama hayırlısı.

Benim normal kağıtlarımda yazmıyor ama acile gittiğimde verilen kağıtta yazıyor.

Oglum 17 aylik ama meme bagimlisi

Aynen canım sağlıkla gelsinler kucağına al Allah yardım eder sen 2 çocuğa birden bakabilecek guctesin ki Rabbim vermiş.
Benim de oğlum 2 yaşında çok yaramaz hareketli bir çocuk çok yoruluyorum hatta bugunde kahverengi lekelenme arttı ama inanıyorum hiç birşey olmayacak iyiyim deyip güne devam ediyorum.
Birde ben şuna çok inanıyorum bir şeyde ısrarcı olmak yerine Rabbim bana en hayirlisini nasip et demek daha dogru. .
Kız yada erkek olsun demek yerine sağlıkla hayirla gelsin demek en güzeli

FHR yada bendeki gibi Umb-HR olarak yazabiliyor. Değerin yanında da “bpm” yazar. 120 bpm gibi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…