- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.641
kızlar bugün kontrolümüz vardı 9+2 olmam gerekirken bebeğin boyuna göre 8+4 cıktı. ben baya tedirgin oldum çünkü tedaviyle hamile kaldım ve haftam sabittir diye düşünüyordum. galiba annesi ve babası gibi minyon bir yavrum olacak çünkü doktor bebeğin boyu aileye göre belirlenir dedi.
elimde olmadan çok üzülüyorum inşaallah sağlıklıdır ben çok üzülünce 10 gün sonra gel dedi.
ay canim icim rahattin sagol :) iki hafta oncede geriden demisti bu hafta da. sanirim minnos birsey olucak benim gb saglikli olsunda varsin boyu kisa olsun.Ben 6+3 ken 5+3 demisti . Bende 5+3 e göre saymaya başlamıştım . En sonki muayenemde 7+6 olmam gerekirken 8+5 görünüyor dedi :) yani seninde değişebilir böyle . Ben hiç dert etmedim bunu çünkü aynı şekilde ilk çocuğumda da boyle olmuştu . Hiç korkma
uzulmemeye calisiyorum doktorda normal sikinti yok diyor da ilk hamilelik kafaya takiyor insan :) 10 gun sonra yine gidecegim bakalim ne olacakEşimde bende uzunuz benim 178 boyum ama bizimki de birkaç gün geriden geliyor sıkma bence canını çoğumuzun ki böyle
Heme çıkar sanmıştım
Bu bebekler totoya dayak istiyor
ayyy adrenalin resmen
Olumlu olsun da sabah olsun
uzulmemeye calisiyorum doktorda normal sikinti yok diyor da ilk hamilelik kafaya takiyor insan :) 10 gun sonra yine gidecegim bakalim ne olacak
Sağlıklı güzel haberler alırsınız inşKizlar ikili test ve kontrol icin randevu aldim sansima 14 şubat musaitmis doktorum bazi arkadaslar cinsiyetini bu sirada ogrendigini soyledi beni de bir heyecan sardi acaba guzel bir supriz olur mu ki ne dersiniz 12.haftada olcam
Dün gece 7+2 de 168 kalp atışımız
140a erkek
170lere kız deniyor bakalım tutacak mı yazalım tutan teorileri de bizden sonrakiler faydalansın:)))
Halk arası hurafe yani
Ben çok unutkanım maalesef
Kalp e göre kız
Her erkek bi oğlu olsun ister kız diyenlerde erkek olmazsa eşi üzülmesin diyedir çoğutabi kız çocuğu istemez hiç bi erkek denmez isteyenler ve kızına daha düşkün olanlar çoktur Benim eşim kızıda Kızı dilinden düşmez
Belirtilere göre erkek kalbe göre kız mı şimdi senin yani
Erkek görünüyor diğer belirtilerin neler
Zeytinin yüzüne bakmayan ben zeytin delisi oldum. Turşu zaten gözümü döndürüyor :) tuzlu,ekşi ne varsa deli oluyorum. Kızıma hamileyken çok tatlı yerdim,şimdi tatlıyı istemiyor canım. Ben 1 kilo almıştım ama verdim onu,henüz genişleme yok.ayni ben hahah :) sifir bulanti tuzlu zeytin ve tursuya bayilmak :) ama gel gorki kalcadan kilo aliyorum :)
İnşallah bakalım neler göreceğim merak ediyorum :)İnşallah güzel haberler alırsın
ooo ben aldim ya baya kilo zaten kilolu hamile kaldim doktor kiloyu koruman lazim alma diyor ama bilmiyorum nasil olacak riskli donemi atlatayim spora baslayacagim zatenZeytinin yüzüne bakmayan ben zeytin delisi oldum. Turşu zaten gözümü döndürüyor :) tuzlu,ekşi ne varsa deli oluyorum. Kızıma hamileyken çok tatlı yerdim,şimdi tatlıyı istemiyor canım. Ben 1 kilo almıştım ama verdim onu,henüz genişleme yok.
Verirsin canım ya boşver. Ben ilk hamileliğimde 23 kilo aldım. 40 gün sonra 20 kilo gitmişti. Korkmuyorum kilo almaktan ama son aylar tam yaza denk gelecek,o sıcakta okadar ağırlık zor olur :) o yüzden az almaya çalışıyorum.ooo ben aldim ya baya kilo zaten kilolu hamile kaldim doktor kiloyu koruman lazim alma diyor ama bilmiyorum nasil olacak riskli donemi atlatayim spora baslayacagim zaten
Ultrason kağıdın da kalp atışı yazıyor mu bana doktor söylemedi kaç oldunu benimki de erkek ilki kız olsa iyi olur ama erkek olacak diye düşünüyorum tam yumurtlama günü hamile kaldım ama doktor bakınca ilk kesenin sağındaydı bu da kız demekİnşallah bakalım neler göreceğim merak ediyorum :)
Yok canım yazmaz bence ultrason kağıdında,eve gidince bakarım yinede. Benimki solda ama bilemem. Benim ilki kız,şimdide kız olsun istiyorum ama hayırlısı.Ultrason kağıdın da kalp atışı yazıyor mu bana doktor söylemedi kaç oldunu benimki de erkek ilki kız olsa iyi olur ama erkek olacak diye düşünüyorum tam yumurtlama günü hamile kaldım ama doktor bakınca ilk kesenin sağındaydı bu da kız demek
Benim normal kağıtlarımda yazmıyor ama acile gittiğimde verilen kağıtta yazıyor.Ultrason kağıdın da kalp atışı yazıyor mu bana doktor söylemedi kaç oldunu benimki de erkek ilki kız olsa iyi olur ama erkek olacak diye düşünüyorum tam yumurtlama günü hamile kaldım ama doktor bakınca ilk kesenin sağındaydı bu da kız demek
Bi bakayım bakalım sağol dostumBenim normal kağıtlarımda yazmıyor ama acile gittiğimde verilen kağıtta yazıyor.
Benim sağda göründü ama fotoda ortada çıkmışYok canım yazmaz bence ultrason kağıdında,eve gidince bakarım yinede. Benimki solda ama bilemem. Benim ilki kız,şimdide kız olsun istiyorum ama hayırlısı.
bende senden haber bekliyordum geç olsun güzel olsun canım inşallah
Oglum 17 aylik ama meme bagimlisiBu gibi durumlarda rahim ağzına dikişatılır ama başka bi dra daha mı görünsen yada danışsan
İkinci bir dr her zaman iyidir böyle durumlarda
Bende konizasyon ameliyatı oldum geçen yıl rahim ağzım alındı 1cm bi dr erken Doğum riskin war, diğeri ameliyatı yapan ise benim yaptığım ameliyatlarda erken Doğum olmaz rahat ol dedi, şimdi başka bi dra daha görüneceğim asla tek dr. La kalmam ben ve görüşüyorki iyide yapıyorum iki farklı çatlak ses
Şişlik canım hazımsızlık çoğumuz aynıyız.
Ben oğlumu 9.haftada görmüştüm kıpırdıyordu kolu bacağı
Bende Kızım 6aylıkken 2.ye hamile kaldım ve kızım 1yasına 1ay kala kendi bıraktı emmeyi hep emzirdim. Dr um iki çocuk ve kendine yetebileceksen iyi besleneceksen emzir dedi hormonlardan tadı değişince kendi bırakır ve aynen dediği gibi oldu sibel açıkalın her kadının karşısına çıkması gereken bi drsenin ki kaç aylık
4+5te keseyi gördüm 6+Larda da kalp atışı duyulur yada izlenir.
Bende ilk gün duyamadım sadece gördük ikinci gün baska dra gittim usg si çok kaliteliydi hem bebeği daha net gördüm hem kalp atışlarını gümbür gümbür duydum. Sende baska bi dra gidip içini rahatlatabilirsin
Aynen canım sağlıkla gelsinler kucağına al Allah yardım eder sen 2 çocuğa birden bakabilecek guctesin ki Rabbim vermiş.Ne güzel yazmışsın canım inşallah öyle olur yeterki sağlıklı dogsunlar ne gerekirse yapayım diyorum . İkiz deyince nasıl bakacağım kaygısına düşmüştüm ama şimdi de diyorum ki onlar sağ salim gelsin yeterki Allah'ın izniyle bakarım diyorum . Desteğin için çok teşekkür ederim. Rabbim büyük hepimizin evlatlarını bizlere bağışlar inşallah
Ultrason kağıdın da kalp atışı yazıyor mu bana doktor söylemedi kaç oldunu benimki de erkek ilki kız olsa iyi olur ama erkek olacak diye düşünüyorum tam yumurtlama günü hamile kaldım ama doktor bakınca ilk kesenin sağındaydı bu da kız demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?