2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bizimki de 176 çıktı. Biraz heyecanlı bir bebek demiştik. Kız mı oluyomuş ki

off hemde ne:) benim için fark etmez sağlıklı olsun da ama eşim kızı olsun çok istiyor hep hayalini kuruyor hayırlısı artık.
bzde de erkek isteniyo hatta dün bi konusma arasında erkek cocugun olcak sunu ye deseler yerim başka türlü yemem fln demişti pek istekli erkege ama bnce kız olcak

Bugün biraz daha iyi gibiyim bulantı devam ama. Gece mutlaka yatmadan bi çıkarıyorum. Hiç geçmiyor bulantı devamlı var. Yaşam standartım yerlerde malesef.

valla öyle yazıyordu ama benim belirtiler çok acayip. sanırım şanslı hamileyim hiç bulantım kusmam yok. kalçam büyüyor, alnımda sivilce çıktı ama güzelleştiğim ve yüzüme parlaklık geldiğini söylüyorlar. tatlı yiyemiyorum. hep peynir ve tuzlu zeytin istiyor canım

bzde de erkek isteniyo hatta dün bi konusma arasında erkek cocugun olcak sunu ye deseler yerim başka türlü yemem fln demişti pek istekli erkege ama bnce kız olcak
allah hepimizin gönlüne göre versin :) kız ismi hazır hep onun hayaliyle yaşadığı için ama erkek ismi yok daha:)

Canım geçmiş yorumları pek okumadım doğrusu ama bu söz ettiğiniz nedir ? Viks mı ?

Benim de sivilcelerim çıktı hatta bugün çenemde bi tane çıktı ki sorma kendisine ev tutsam yeridir. Bulantım çok fena var 1 ayı geçti. Ekşi yiyince çıkarıyorum. Tatlıya düşkün oldum ki normalde tatlı pek sevmem. Cinsiyet tahminim yok ama hiç

Slm kızlar ıyı konusmusunuz oku oku bıtıremedım bugun Bursa ya bahar gelmıs arkadasım geldı cıkardı dısarı ohh ıykı cıkmısım dedım sankı bulantım bıttı yemek yedık temız hava aldık ınanın evde olmak havasız kalmakta bulantıyı arttırıyor bugun bana ılac gıbı geldı kızım okuldan gelmıcek olsa daha da gezerdım kesın

Bunun genelde doğru çıktığını tecrübe etmiştim ilk hamileliğimde. Yine böyle bi topikte yazışıyorduk 2016 ocak anneleri :)
Şimdi benim 130larda çıktı kalp atışı ozaman erkek olacak gibi :) Kız isim hazılamıştım erkek düşüneyim bari :)

Kaçıncı haftadaki kalp atışı acaba? Bizimki 9un başında 176. Belki farkediyodur. Kalp atışına göre erkek geliyor herhalde

benim ablamda tuttu bu teori :)

Ne güzel Darısı başımıza

Üzülme benim hamileligim de suanda 2 hafta geriden geliyor.

okuduğum yazılara göre kız gibi görünüyor :) sağlıklı olsun gönlümüze göre olsun inşaallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…