- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.541
Ben 8+1 de gördüm canım öncesinde 6+4 te gitmiştim sadece kese görmüştük sonraki randevum 8+1 dikızlar bugün 7+1 doktora gittim ancak kalp atışını göremedi. sizler kaçta gördünüz kalp atışlarını?
6+4 de karından duyduk.İnş canım yakalarlar haftasını kuzularımız,kalp atışlarını ne zaman duydunuz?
Bende öyleyim. Aklım fikrim yemek :)Ben niye dünyaları yiyorumbugün kocamla gittik meşhur bişey yemeğe (söylemiyorum canınız çekmesin diye) ne yedim belli değil 1saat geçti yine gözümün önünden geçmeye başladı
Ne güzel Allah bağışlasınAmin insallah canim.bir oglum var cok sukur ona kardes gelecegi icin cok mutlu oldum ama emzirdigim icin biraz duygusalim.
Hamile kalınınca emzirme bırakılıyor mu? Bilgim yok pek canım?Amin insallah canim.bir oglum var cok sukur ona kardes gelecegi icin cok mutlu oldum ama emzirdigim icin biraz duygusalim.
Anti hbs hepatit B ye olan bağışıklık diye biliyorum. Yani daha önce geçirmişsiniz ya da geçiriyosunuz. Bende de 44 çıkmıştı doktoru aradım sorun yok kendiliğinden düşer dedi. Tabi senin değeri sormak lazım doktorakızlar test sonuclarından anlayanlar yardımcı olabilir mi bana
doktora gidemiyorm da iş yerindeym
LYMF [L] 21,3
anti rubella lgG [H] 12.52
anti HBs [H] 1000
kreatinin (L) 0,5
5+6 da vajinal görmüştü kalp atılını. Ama benim erken döllenme. 8. Hafta sonralarına doğru gören çok var geç döllenmedir sıkma canınıkızlar bugün 7+1 doktora gittim ancak kalp atışını göremedi. sizler kaçta gördünüz kalp atışlarını?
bebekken geçirmişim tedavide görmüşüm canım onu görünce bende bi korktum ama normalmiş yaniAnti hbs hepatit B ye olan bağışıklık diye biliyorum. Yani daha önce geçirmişsiniz ya da geçiriyosunuz. Bende de 44 çıkmıştı doktoru aradım sorun yok kendiliğinden düşer dedi. Tabi senin değeri sormak lazım doktora
naptın canım haber var mıKan verdim canım
Saat 3 ü bekliyorum sonuc için
dua ediyorum
Ben 6aylıktı Kızım hamile kaldım ve 11ayını geçiyordu kendi bıraktı. Dr um iki bebeğe ve kendine yeteceksen iyi beslenirim diyorsan emzir hormonlardan tadı değişince kendi bırakır dedi ve öyle de oldu benimde vicdanım rahat etti biraz olsunHamile kalınınca emzirme bırakılıyor mu? Bilgim yok pek canım?
Doktoruna sor tabi canım ben de telefonda sordum yüksek diye sorun değil düşer kendiliğinden dedi. Ama benim değerim 44tü. İnternette de bağışıklık var demek yazıyor daha önce geçirmişsin ya odur muhtemelenbebekken geçirmişim tedavide görmüşüm canım onu görünce bende bi korktum ama normalmiş yani
Ne güzel yazmışsın canım inşallah öyle olur yeterki sağlıklı dogsunlar ne gerekirse yapayım diyorum . İkiz deyince nasıl bakacağım kaygısına düşmüştüm ama şimdi de diyorum ki onlar sağ salim gelsin yeterki Allah'ın izniyle bakarım diyorum . Desteğin için çok teşekkür ederim. Rabbim büyük hepimizin evlatlarını bizlere bağışlar inşallahCanim bir örnekte ben vereyim
Benim arkadasiminda ikizleri oldu biri daha zayıftı diğerinden, zayıf olan 1 hafta kuvezde kaldı o kadariyla.
Şimdi 4 yaşına girecekler. ..
Kendini üzme doğuma kadar doktorlardan neler duyacagiz önemli olan sabretmek sonra iki tane pitirciginla uykusuz günler seni bekliyor
Birini emzireceksin uyuyacak sonra öbürü başlayacak inga ingaaa ooo çok işin var bak şimdiden dinlen bol enerji topla
İyi bari sıkıntı olmamış sizdeBen 6aylıktı Kızım hamile kaldım ve 11ayını geçiyordu kendi bıraktı. Dr um iki bebeğe ve kendine yeteceksen iyi beslenirim diyorsan emzir hormonlardan tadı değişince kendi bırakır dedi ve öyle de oldu benimde vicdanım rahat etti biraz olsun
Eşim sormus doktoruma da güveniyorum sorun yok dediyse yoktur muhtemelenDoktoruna sor tabi canım ben de telefonda sordum yüksek diye sorun değil düşer kendiliğinden dedi. Ama benim değerim 44tü. İnternette de bağışıklık var demek yazıyor daha önce geçirmişsin ya odur muhtemelen
İlk gebelığimde 3 kere vurulmuştum. Kanamam vardı. Oğlum sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür.Kızlar hastaneden geliyorum şimdi. Kese düzgün bebekte de sorun yok çok şükür. Ama doktorum ‘proluton depot’ diye bir iğne verdi. 3 günde 1 4 kez yaptır dedi. Ama şimdi bakıyorum bu iğneyi çok yoğun kanaması olanlara bile tek doz veya daha uzun aralıklarla yapılacak şekilde veriyorlar. Benim için çok ağır ve gereksiz geldi. Zaten progestan kullanıyordum iki gündür onu da günde 2 ye çıkarmamı söyledi.
Bu iğneyi duyan veya kullanan var mı ne yapmalıyım bilemedim.
Ben bilmiyorum canım daha önce sarılık geçirip geçirmediğimi. Anneme soruyorum 30 yıl oldu hiç bişey hatırlamıyorum diyorEşim sormus doktoruma da güveniyorum sorun yok dediyse yoktur muhtemelen
senin neden yüksek cıkmş peki grci cok yüksek değil ama
ama doktorun düşer demiş demek ki cokta önemli değilBen bilmiyorum canım daha önce sarılık geçirip geçirmediğimi. Anneme soruyorum 30 yıl oldu hiç bişey hatırlamıyorum diyorAma geçirmişimdir diye düşünüyorum
naptın canım çıktı mi sonucKan verdim canım
Saat 3 ü bekliyorum sonuc için
dua ediyorum
Bugun dra sordum kafama takıldı, oyle devamlı rutın bir sekılde kullanırsan zararı olur. 1-2 defa kullanmayla birşey olmax dedi.Bende vicks kullandım gripken burnum açılsın diye inşallah bişey olmamıştr bebeğime siz böyle diyince çok üzüldüm cidden rabbime emanet artık yavrularımız
Ben 7+1 de duydum ama çok zor duyduk çünkü usg çok iyi değildi. Usg kalitesi ve kişinin kilo durumuna göre 6-8arası değişebiliyor, vaginal olsa daha kolay olabilirdi.kızlar bugün 7+1 doktora gittim ancak kalp atışını göremedi. sizler kaçta gördünüz kalp atışlarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?