- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #6.141
Maşallah canım yeni gördüm :)
El sallıyor sanki :) Allah hep güzel günler göstersin
100 olmasi gerekmisbekleyip gormek cok zor canim
Kızlarr selam doktordan geldim şoktayım.iki kese var dedi birinde bebek var diğerini göremedim sonradan oluşmuş herhalde dedi haftaya kesinleşecek
İşte benim bebeğim teyzelerii bi maşallahınızı alırız iyice de kırptım koyabilmek için
Melegim bu kızlar bugün 9+6 olduk resimde 9+3 günlük. Altındaki yuvarlak kanama alanımdı çok şükür kanama da kahverengi akıntıda durdu.
Masallah kizlar,gozunuzaydiinnn❤Doktordan geliyoruz bebeğimizi gördük çocuklarımla kalp atışı da çok net duyuluyordu dakikada 143atıyordu ve usg kalitesinden sanıyorum o kadar netti ki çok güzel gördük çocuklarda çok mutlu oldu haftasıyla uyumluydu 7+2görünüyordu bi şikayetin olmazsa 1ay sonra gel dedi, genetik raporu için Cerrahpaşa ya da Zeynep Kamile gidebileceğimi söyledi çünkü ben 8ocakta omuz ağrım sebebiyle kortizon iğnesi ve mr çektirmiştim Bebek çok sağlıklı görünüyor ama içimiz rahat etsin dedi bakalım onu da hallederim bu haftaEki Görüntüle 2107118
Kaç atıyor canım kalbi ? Doktorun bişey dedi mi ?Aranizda bebehin kalbi yavas baslayip sonraki haftalarda hizlanan var mikorkuyorum
Seni üzmek istemem,inşallah bi mucize olur ama bundan önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşadım. Minimum 100 atması gerekiyor,50-60 çok düşük. Biz ilk duyduğumuZda 60 ile atıyordu,doktorum böyle yaşamaya devam edemez yavaşlayacak ve duracak dedi nitekim öylede oldu.. şu anda vücudu besleyen şey kalp,kan akışı olacakki gelişim olsun. Bukadar düşük hızda bu olmayacak ve bebek gelişemeyecek zaten. 1 hafta bekledim,gelişim yoktu ve sonra kalp atışı durdu..100 olmasi gerekmisbekleyip gormek cok zor canim
Bol bol et ye canım. Bol bol...100 olmasi gerekmisbekleyip gormek cok zor canim
Sagol cnm cok tesekkurler
Cok cok cok tesekkur ederim cnmCanım çok sevindim, ölçümlerinde bir garipti yani bu doktoruna güven sen ama tedbiri de elden bırakmamak lazım tabii, umarım sağlıkla büyür gelişir doğar annesi, sen iyi ol ki o da hissetsin mutlu sağlıklı büyüsün :)
Et kalbine etki edecekse kilolarca yerim yeterki yavrum beni birakmasinBol bol et ye canım. Bol bol...
Gecen hafta cok daha yavasti bu hafta yine biraz hizlandi ama tabii olmasi gerekenin yarisi. Rabbim yuzumuze baksinSeni üzmek istemem,inşallah bi mucize olur ama bundan önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşadım. Minimum 100 atması gerekiyor,50-60 çok düşük. Biz ilk duyduğumuZda 60 ile atıyordu,doktorum böyle yaşamaya devam edemez yavaşlayacak ve duracak dedi nitekim öylede oldu.. şu anda vücudu besleyen şey kalp,kan akışı olacakki gelişim olsun. Bukadar düşük hızda bu olmayacak ve bebek gelişemeyecek zaten. 1 hafta bekledim,gelişim yoktu ve sonra kalp atışı durdu..
inşallah senin mucizen gerçekleşir..
Hosuma gitmedi dedi kalp anomalisi olabilir bebekte dedi. Haftaya bidaha bakilacakCanım belki o arada yavaş atıyordu doktorun sorun olur dedi.mi.risk var dedi mi.ki canım bozma moralini şu an hemen birşey olmaz inşallah Allah'a emanet
Rabbim bağışlasın inş dua et cnm sağlıkla evladın nasip olsun inşGecen hafta cok daha yavasti bu hafta yine biraz hizlandi ama tabii olmasi gerekenin yarisi. Rabbim yuzumuze baksin
Sagol canim insallah. Su an tek duam buRabbim bağışlasın inş dua et cnm sağlıkla evladın nasip olsun inş
Hakkında hayırlısı olsun canım.Gecen hafta cok daha yavasti bu hafta yine biraz hizlandi ama tabii olmasi gerekenin yarisi. Rabbim yuzumuze baksin
Insallah canim dualara siginiyorum Allaha siginiyorum. Elimden baska bisey gelmiyorCanım umudunu kaybetme az fark var karnını sev bebeğinle konuş bak hızlanacak inş rabbim büyük
Amin canim insallah. Cuma gunu baska bir doktora daha gidecegimHakkında hayırlısı olsun canım.
İnşallah güzel şeyler duyarsın.. Allah büyük,o istedikten sonra olamayacak şey yok. Dua et bol bol,hayırlısını iste hakkında.Amin canim insallah. Cuma gunu baska bir doktora daha gidecegim
Bi arkadaşım var ikizleri var şu an. Bir tanesine doktor ilk aylarda kalp atışı çok zayıf bu muhtemelen gider demiş. Arkadaş da diyor ki o ay sürekli et yedim ve çok şükür normale döndü diyor. Belki umut olur sana canım.Et kalbine etki edecekse kilolarca yerim yeterki yavrum beni birakmasin
Gözün aydınaydın herseyin yolunda olmasına çok sevindim canım inş bu sefer hersey daha güzel olur senin ve minik mucizen içinKızlaarrr bın sukur cok sukur duyduk karından banada dınlettı ask gıbı eve varayım resım atıcam 6.5 bebıs 6.3 ama sorun deıl dedı kan sulantırıcı ve progestan verdı 4. Gebelık olunca rıske atmayalım dedı bulantım yok dedım her gebelıkte olmaz her gebelık bır olmaz dedı bende cınsıyet farklı heralde dedım guldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?