2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah canım yeni gördüm :)

El sallıyor sanki :) Allah hep güzel günler göstersin

Ayy canım çok teşekkür ederim çok belli dimi ya yüzü ağzı kolları valla bu kadar beklemiyordum 10 gün oldu sadece hele o kalbinin sesi muhteşemdi. 1 ay sonra çağırdı ama yaa

Kızlarr selam doktordan geldim şoktayım.iki kese var dedi birinde bebek var diğerini göremedim sonradan oluşmuş herhalde dedi haftaya kesinleşecek

Degerin flnda yuksekti cok erken belli olmustu canim :) demek guclu guclu geliyorlar ikisiideee❤gozunaydiinn

İşte benim bebeğim teyzelerii bi maşallahınızı alırız iyice de kırptım koyabilmek için

Gozunuzaydinn ❤ masallaahhh

Melegim bu kızlar bugün 9+6 olduk resimde 9+3 günlük. Altındaki yuvarlak kanama alanımdı çok şükür kanama da kahverengi akıntıda durdu.

Gozunaydiiinnn❤masallah.
Bitmis gitmistir lekelenmende insallah.

Masallah kizlar,gozunuzaydiinnn❤

100 olmasi gerekmis bekleyip gormek cok zor canim
Seni üzmek istemem,inşallah bi mucize olur ama bundan önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşadım. Minimum 100 atması gerekiyor,50-60 çok düşük. Biz ilk duyduğumuZda 60 ile atıyordu,doktorum böyle yaşamaya devam edemez yavaşlayacak ve duracak dedi nitekim öylede oldu.. şu anda vücudu besleyen şey kalp,kan akışı olacakki gelişim olsun. Bukadar düşük hızda bu olmayacak ve bebek gelişemeyecek zaten. 1 hafta bekledim,gelişim yoktu ve sonra kalp atışı durdu..
inşallah senin mucizen gerçekleşir..

Kızlar kızlar nasıl besleniyorsunuz pekiii . Ben çok dikkat edemiyorum ama çok kötü de sayılmaz bulantı hafifledi biraz . Süte yumurtaya falan baslayayim diyorum. Dr ilk 3 ay dikkat etmesen bile olur dedi ama bence olmaz öyle şey :)

Cok cok cok tesekkur ederim cnm

Gecen hafta cok daha yavasti bu hafta yine biraz hizlandi ama tabii olmasi gerekenin yarisi. Rabbim yuzumuze baksin

Et kalbine etki edecekse kilolarca yerim yeterki yavrum beni birakmasin
Bi arkadaşım var ikizleri var şu an. Bir tanesine doktor ilk aylarda kalp atışı çok zayıf bu muhtemelen gider demiş. Arkadaş da diyor ki o ay sürekli et yedim ve çok şükür normale döndü diyor. Belki umut olur sana canım.

Gözün aydınaydın herseyin yolunda olmasına çok sevindim canım inş bu sefer hersey daha güzel olur senin ve minik mucizen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…