• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Oncelikle merhaba hepinize.. evet eylul annesi gorunumlu agustos annesi olucam buyuk ihtimal 2 erken dogum oykusu olunca 3.bebegiminde erken gelecegini soyledi dr muz.. Adim zeynep 37 yasindayim herkeşlere saglikli gebelik sureci dilerim
Merhaba belki bu gelmez belli mi olurmuş öyle sebep ne erken olmalarının? Benimde 3. Bir kız bir oğlum var senin?
evet normal bir oğlum bir kızım var
Aa iyi ben seni iki kız sanıyordum:KK15: 7sinde bilerek mi tek ilişki ile hamile kaldın peki
Kızlaarrr bın sukur cok sukur duyduk karından banada dınlettı ask gıbı eve varayım resım atıcam 6.5 bebıs 6.3 ama sorun deıl dedı kan sulantırıcı ve progestan verdı 4. Gebelık olunca rıske atmayalım dedı bulantım yok dedım her gebelıkte olmaz her gebelık bır olmaz dedı bende cınsıyet farklı heralde dedım guldu
Senin iki kız mı canım? Benimde bir kız bir erkek, kızda çok bulandı, oğlanda az bulandı, bunda sıfır bulantı:KK9:
2 gebeliğimde bulantıdan ölüyordum bunda sıfır...normal mi acaba diyorum her hamilelik bir değil tabi...
Merhaba bendensin:) iki bebeğin cinsiyetleri neydi?
Kizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun:dua::dua::anneadayı::KK200:
Şimdi rahatla biraz bak o kanaman sıkıntıdan başladı. Bazı dr ları anlamıyorum emin olmadan insanı strese sokup sağlığıyla oynuyorlar resmen
İşte benim bebeğim teyzelerii bi maşallahınızı alırız iyice de kırptım koyabilmek için
Maşallah
İnşallah canım birinde kesin bebek var diğerini göremedim dedi bakalım hayırlısı

Melegim bu kızlar bugün 9+6 olduk resimde 9+3 günlük. Altındaki yuvarlak kanama alanımdı çok şükür kanama da kahverengi akıntıda durdu.
Kocaman olmuş ya:KK9:

Melegim bu kızlar bugün 9+6 olduk resimde 9+3 günlük. Altındaki yuvarlak kanama alanımdı çok şükür kanama da kahverengi akıntıda durdu.
Ay masalah harika görünüyor minicik bebek görüntüsü yaa Allah'ın mucizeleri bunlar . Baya net çıkmış ben 7+1 de gittim pek anlaşılmıyor yuvarlak birşey görünüyor :)))

C cns23 ben 6+5 de ikisinide gördüm kalp atışlarını duydum . O güne kadar haberim yoktu . Ama içime çok doguyordu . Rüyamda falanda görmüştüm . Fakat kendi kendime halletmeyeyim nereden olacak aile de yok dedim . Sonra Allah'ın mucizesi işte . Tek kese olunca genetiklik aranıyormus şans isiymis . Önce havalara uctum tabii çok mutlu oldum iki bebeğim olacak diye . Şimdi de ayy ne olur nasıl olur acaba demekten kendimi alamıyorum canım :)

Tek yumurta ikizi ya iki erkek ya iki kız:rolleyes:
Bende öyle dedim doktora . Ama inanılmaz bir durum var ki tek kesede çift yumurta da oluyormuş . 2 ayrı Dr a gittim ikiside tek mı çift mı belli olmaz henüz dedi haftaya cuma gideceğim tekrar . Bakalım belli olacaklar mı :)

Merhaba belki bu gelmez belli mi olurmuş öyle sebep ne erken olmalarının? Benimde 3. Bir kız bir oğlum var senin?

Aa iyi ben seni iki kız sanıyordum:KK15: 7sinde bilerek mi tek ilişki ile hamile kaldın peki

Senin iki kız mı canım? Benimde bir kız bir erkek, kızda çok bulandı, oğlanda az bulandı, bunda sıfır bulantı:KK9:

Merhaba bendensin:) iki bebeğin cinsiyetleri neydi?

Şimdi rahatla biraz bak o kanaman sıkıntıdan başladı. Bazı dr ları anlamıyorum emin olmadan insanı strese sokup sağlığıyla oynuyorlar resmen

Maşallah

Kocaman olmuş ya:KK9:
yumurtlama tarihimdi canım akintimdan biliyorum yeni düşük yaptığım için 2 ay korunacaktik sözde:))7 ocak ta son ilişki oldu kalktigimda suphelendim benden çok afedersiniz sperm akti esim iyi korunamamisti o günden sonra ilişki olmadı tahmin ettim hamile kalacağımı ve öylede oldu biraz detaylı oldu kusura bakmayin başka turlu anlatamazdım:))

İnşallah canım birinde kesin bebek var diğerini göremedim dedi bakalım hayırlısı
Belki geç döllenme olmuştur canım benimkiler arasında iki gün fark var . Dr oluyor böyle şeyler dedi 2 hafta fark olan durumlar bile oluyormuş . Allah'ım görmeyi nasip etsin . Çift kese olduğuna göre ailede var herhalde ikiz

Canım en son ne zaman doktora gittin? Geçmiş olsun çok sinie bozucu bir şey umarım bebeğin seninle kalır ve aptal kanama da diner artık:eek::duduk:
En son Perşembe gitmiştim bugün gittim yine ölçmedi ama hala mevcut bugün kahve lekeler geliyor dünden beri çarpıntım oluyor tansiyon düşük iştah sıfır hiç birşey yiyemiyorum üşüme titreme niye belirtim Yok diye diye yatağa düştüm

yumurtlama tarihimdi canım akintimdan biliyorum yeni düşük yaptığım için 2 ay korunacaktik sözde:))7 ocak ta son ilişki oldu kalktigimda suphelendim benden çok afedersiniz sperm akti esim iyi korunamamisti o günden sonra ilişki olmadı tahmin ettim hamile kalacağımı ve öylede oldu biraz detaylı oldu kusura bakmayin başka turlu anlatamazdım:))
Hahahaha süpersin cidden ne güzel iyiki olmuş sağlıkla gelir bebik inşallah:nazar:

Doktordan geliyoruz bebeğimizi gördük çocuklarımla kalp atışı da çok net duyuluyordu dakikada 143atıyordu ve usg kalitesinden sanıyorum o kadar netti ki çok güzel gördük çocuklarda çok mutlu oldu haftasıyla uyumluydu 7+2görünüyordu bi şikayetin olmazsa 1ay sonra gel dedi, genetik raporu için Cerrahpaşa ya da Zeynep Kamile gidebileceğimi söyledi çünkü ben 8ocakta omuz ağrım sebebiyle kortizon iğnesi ve mr çektirmiştim Bebek çok sağlıklı görünüyor ama içimiz rahat etsin dedi bakalım onu da hallederim bu hafta:spor:Eki Görüntüle 2107118
Kızlar resim görünüyor mu:oops: niye kimse bişey dememiş:sinirli:

Doktordan geliyoruz bebeğimizi gördük çocuklarımla kalp atışı da çok net duyuluyordu dakikada 143atıyordu ve usg kalitesinden sanıyorum o kadar netti ki çok güzel gördük çocuklarda çok mutlu oldu haftasıyla uyumluydu 7+2görünüyordu bi şikayetin olmazsa 1ay sonra gel dedi, genetik raporu için Cerrahpaşa ya da Zeynep Kamile gidebileceğimi söyledi çünkü ben 8ocakta omuz ağrım sebebiyle kortizon iğnesi ve mr çektirmiştim Bebek çok sağlıklı görünüyor ama içimiz rahat etsin dedi bakalım onu da hallederim bu hafta:spor:Eki Görüntüle 2107118
Maşallah minnoşa allah size bağışlasın inşallah Peki genetik testi derken o ne oluyo 2,li 3 testlermi ?

En son Perşembe gitmiştim bugün gittim yine ölçmedi ama hala mevcut bugün kahve lekeler geliyor dünden beri çarpıntım oluyor tansiyon düşük iştah sıfır hiç birşey yiyemiyorum üşüme titreme niye belirtim Yok diye diye yatağa düştüm
Canım kahverengiye döndüyse hiç korkma içerdeki kanama alanını dışarı atıyor. Önemli olan kırmızı kanama olmaması. Kalp atışı da hala güzelse bence artık rahatlayıp dinlenemene bakabilirsin

Back