2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bak demistik degil mi, kendini üzdün sadece yıprandın kac gündür yazik... sen şimdi kist falan unut sadece yat dinlen bebislerimiz biz ne kadar dinlenirsek o kadar rahat huzurlu gelisiyorlar. Basucuna da yiyecegin alıştırmalık seylerden koy kanaman da gider Allah'ın izniyle. Gecmis olsun tekrardan, gönlünü ferah tut hersey iyi olacak

Gozunaydiiinnn❤❤
Allah hep iyi haberlerini almayi nasip etsiinn
Kanamanda devam etmez insallah
Cok sevindimmm❤

Çok şükür geçmiş olsun cnm,inş kanamanda geçer haftaya kadar daha iyi olacaksın

Çok çok sevindim. Allah daim etsin. Eşin e bile söyledim. İkimizde çok sevindim. Böl bol dinlen keyfine baak

Duygusallık çok normal canım sebepsiz bile aglayabiliyo insan özellikle doğum hikayeleri falan çok duygulandiriyo beni

Herkez dedi canım o haftalarda beyinle alakalı hiç bişe görülmez yadedim ya sana benim 7+4 kafayı bile ayırt edemiyorum diye boşuna stresesoktun kendini

Oh çok şükür sonunda aklı Selim bir doktor

Herkez dedi canım o haftalarda beyinle alakalı hiç bişe görülmez yadedim ya sana benim 7+4 kafayı bile ayırt edemiyorum diye boşuna stresesoktun kendini
Aynen cnm doktor bile dedi ben goremiyorum ki beyni diye.. ama gittigim doktor prof bugunku doktor op,dr. bilmiyorum yinede biraz rahatladim progestan verdi onu kullanicam

bence de beklenen sonuç :) 7 haftalık meleğin daha kalbi dışında bişeyi belli değilki çok şükür bu da geçti annesi merak etme kanamanda tez vakitte durur inşallah

Canım bak boş yere sıkmışsın canını. Bir şeyi yoktur Allahın izniyle minnakının.

Kanama için de bilmiyorum çalışıyor musun müsait misin ama yatıp dinlenmek çok iyi geliyor. Ben 15 gündr yatıyorum çok az bir alanda kaldı

Canım hadi gözün aydın yine takip edilir zaten ama üzdüğünle kaldın kendini kanama da dağılır merak etme ama dinlenmeye bak izin al gerekirsr ya da rapor

canım maşallah bak ne güzel duymuşsun sende rahatlamışsındır takma kafana artık tadını çıkar bende ultrasona bakıp duruyorum kız mı erkek mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…