- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.061
Cok sagol cnmÇOK ŞÜKÜR CANIM GEÇMİŞ OLSUN GÖZÜN AYDIN :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol cnmÇOK ŞÜKÜR CANIM GEÇMİŞ OLSUN GÖZÜN AYDIN :)
Bak demistik degil mi, kendini üzdün sadece yıprandın kac gündür yazik... sen şimdi kist falan unut sadece yat dinlen bebislerimiz biz ne kadar dinlenirsek o kadar rahat huzurlu gelisiyorlar. Basucuna da yiyecegin alıştırmalık seylerden koy kanaman da gider Allah'ın izniyle. Gecmis olsun tekrardan, gönlünü ferah tut hersey iyi olacakKizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
Kizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
Çok şükür geçmiş olsun cnm,inş kanamanda geçer haftaya kadar daha iyi olacaksınKizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
Çok çok sevindim. Allah daim etsin. Eşin e bile söyledim. İkimizde çok sevindim. Böl bol dinlen keyfine baakKizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
Duygusallık çok normal canım sebepsiz bile aglayabiliyo insan özellikle doğum hikayeleri falan çok duygulandiriyo beniselam kızlar. 2 gündür çok kötü hissediyorum kendimi. bulantı ve halsizlik mahvediyor beni. midem bulansa diyen arkadaşlar oluyor ya ben de diyorum ki keşke bulanmasa. midemde koca bi boşluk hissediyorum sürekli. nasıl ne zaman geçecek hiç bilmiyorum. duygusala da bağladım ağlıyorum şunu yazarken bile
Herkez dedi canım o haftalarda beyinle alakalı hiç bişe görülmez yadedim ya sana benim 7+4 kafayı bile ayırt edemiyorum diye boşuna stresesoktun kendiniKizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
Oh çok şükür sonunda aklı Selim bir doktorKizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
Insallah cnm cok sagolGozunaydiiinnn❤❤
Allah hep iyi haberlerini almayi nasip etsiinn
Kanamanda devam etmez insallah
Cok sevindimmm❤
Aynen cnm doktor bile dedi ben goremiyorum ki beyni diye.. ama gittigim doktor prof bugunku doktor op,dr. bilmiyorum yinede biraz rahatladim progestan verdi onu kullanicamHerkez dedi canım o haftalarda beyinle alakalı hiç bişe görülmez yadedim ya sana benim 7+4 kafayı bile ayırt edemiyorum diye boşuna stresesoktun kendini
bence de beklenen sonuç :) 7 haftalık meleğin daha kalbi dışında bişeyi belli değilki çok şükür bu da geçti annesi merak etme kanamanda tez vakitte durur inşallahKizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
Canım bak boş yere sıkmışsın canını. Bir şeyi yoktur Allahın izniyle minnakının.Kizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
Gözün aydın canım. İnşallah kanaman da en yakın zamanda geçer. Çok sevindimCok sagol cnm
Kizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun
Eskişehirli arkadaşlar hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?
Kızlaarrr bın sukur cok sukur duyduk karından banada dınlettı ask gıbı eve varayım resım atıcam 6.5 bebıs 6.3 ama sorun deıl dedı kan sulantırıcı ve progestan verdı 4. Gebelık olunca rıske atmayalım dedı bulantım yok dedım her gebelıkte olmaz her gebelık bır olmaz dedı bende cınsıyet farklı heralde dedım guldu
maşallah canım çok güzel :)İşte benim bebeğim teyzelerii bi maşallahınızı alırız iyice de kırptım koyabilmek için
Çoook güzel bi haber canım :) umarım diğer kesedeki bebek de gelişir. ne güzel ikiz annesi olursun hayırlısıyla :)Kızlarr selam doktordan geldim şoktayım.iki kese var dedi birinde bebek var diğerini göremedim sonradan oluşmuş herhalde dedi haftaya kesinleşecek