• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
fotoğraf koyucam ama boyutu kabul etmiyor maalesef
Genelde kırpıp atıyolar ya zaten doktorum bana normal bi ultrason kağıdı vermedi bildiğin fotokopi kağıdıydı ondanbelli olmuyo ay bide 2 dk baktı muayene ücreti 150 tl ödedim bide içim sızladı neden bana hep değişik doktorlar geliyo yaaa :işsiz:

Insallah ya... bieaz internette arstirdim zamanla kist kaybolur filan doyor ama bilmiyorum ya cok kotuyum. Carsamba gunu gidecegim doktor muhtemelen aminiyosentez yaptir dicek ama o da dusuk riski car. napacam sasirdim valla
Zamanla kaybolur diye biliyorum çok küçük daha. İnşallah güzel haberler alırsın

selam kızlar. 2 gündür çok kötü hissediyorum kendimi. bulantı ve halsizlik mahvediyor beni. midem bulansa diyen arkadaşlar oluyor ya ben de diyorum ki keşke bulanmasa. midemde koca bi boşluk hissediyorum sürekli. nasıl ne zaman geçecek hiç bilmiyorum. duygusala da bağladım ağlıyorum şunu yazarken bile :KK43:

Kızlaarrr bın sukur cok sukur duyduk karından banada dınlettı ask gıbı eve varayım resım atıcam 6.5 bebıs 6.3 ama sorun deıl dedı kan sulantırıcı ve progestan verdı 4. Gebelık olunca rıske atmayalım dedı bulantım yok dedım her gebelıkte olmaz her gebelık bır olmaz dedı bende cınsıyet farklı heralde dedım guldu

Kızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
Çok sevindim canım maşallah benim de perşembe günü randevum var inşallah kalp atışını dinleyeceğiz biz de:)

Kızlaarrr bın sukur cok sukur duyduk karından banada dınlettı ask gıbı eve varayım resım atıcam 6.5 bebıs 6.3 ama sorun deıl dedı kan sulantırıcı ve progestan verdı 4. Gebelık olunca rıske atmayalım dedı bulantım yok dedım her gebelıkte olmaz her gebelık bır olmaz dedı bende cınsıyet farklı heralde dedım guldu
Gözün aydın

Benimde cumartesi randevum var.
1 yıl önce tiroid çıktı 1 yıldır ilaç kullanıyorum hamile kalınca TSH 0 li değerlere düşmüştü ilaç 150 mg dan 100 mg düşürdü, inşallah hep böyle düşük olur değer çünkü 130 a kadar çıktığı olmuştu

Çok şükür gözün aydın cnm
Darısı bana ve bekleyen herkese olsun inş
6+3 te karından mı duydun ?

Kızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
Burada 2 hastane var ben yarim zamaninda randevu aldim gormek icin diger hastaneye :KK70:28 subatta normalde ama 15 subata da oteki hastaneye aldım :D bulanti kusmalarim ilac kullanmama rağmen yokluyor o yüzden dayanamayip aldim

Son düzenleme:
Kizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun:dua::dua::anneadayı::KK200:

Kizlar doktordan ciktim suanda bu doktorda kucucuk bebegin beyni bile olismamis nasil gordu dedi. Kendi bakti kistle ilgili bisey goremedi kanamam var progestan yazdi. Haftaya bi daha gel dedi. Takip edelim. Ben gormus olsam dahi simdi herkeste var soylemezdim bile dedi. Bence baska doktora gitmene gerek yok illaki icim rahat edecek diyosan git ama aminiyosentez icin bile 12. Haftayi beklersin zaten dedi eger sıkınti olursa goruruz dedi. Biraz olsun rahatladim ama haftaya yine gidicem kanamaya bakacak insallah bisey olmaz kizlar hepinize yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim rabbim hepimizin benegini korusun:dua::dua::anneadayı::KK200:
ÇOK ŞÜKÜR CANIM GEÇMİŞ OLSUN GÖZÜN AYDIN :)

Back