• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende rüyamda ultrasonda kız diyo bende sevinçten ağlıyorum sonra gidip bebek mağasına kıyafrtler alıyorum kıyafetleri alırken ya benim şimdi kızımmı olucak diyorum yine ağlıyorum falan rüyası bile güzeldi cidden sanırım kız istediğimizden rüyamıza giriyo canım :KK200:
annemde öyle diyor çok istiyorsun ondan diyor ama hayırlısı artık canım :) Allah gönlümüze göre versin ne diyelim

kızlar telefonda happy mom diye bir uygulama var tavsiye ederim. bende 3 4 tane uygulama var. okuyorum her gün ama bu happy mom kendini yaptığı bildirimler çok güzel tavsiye ederim.. :emir_bebek::emir_bebek:birden bire ekrandan annecimm seni çok seviyorum yazıyor mesela.. tavsiye ederim kızlar.:KK200:
Evet bende onu kullanıyorum güsel uygulama:dondurma:
Kızlar günaydın nasılsınız bakalım :)
Bugün bebişini görecek heycanlı anneler var ne güzel bizim daha 22 sinde randevumuz çoook var :KK43:

Kızlar rüyamda sürekli kız bebekle ilgili bişeyler görüyorum ya. 2 gün önce rüyamda doktorum bebekte sıkıntı var diyor ama ultrasyonda bakmadan sonra ultrasyon ile bakıyor aa pardon bebek gayet sağlıklı diyor kız olduğunu söylemişmiydim diyor öyle uyandım. Ondan öncede bebek mağzasındayım heryer pespembe hep böyle görüyorum

Bir tane 3,5 yaşında oğlum var kızım olsun çok istiyorum tabiki herşeyden önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama ondan mı çok görüyorum anlamadım kiii :) Çin takvimi bile kız diyor
Çin takvimi sallıyor ya tutuyor ya tutmuyor, inşallah rüyan çıkar
Valla canım anladığım kadarıyla hemogram vardı, hıv virüsü var mı ona bakıyorlar, daha önce kızamık geçirilmiş mi o vardı, bi de texoplazma yazıyordu kan tüpünde ama bunu bilmiyorum ne olduğunu 4 tüp kan aldılar, bi de idrar aldılar
Toxoplasma çiğ et yada sokak hayvanlarından alınan bi enfeksiyon bende önceden geçirmiiim çıktı şu anda yokmuş ama bu iyi

Kızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
Ben 15 günü bile dayanılmaz buluyorum . Bir bahaneyle gidip görsem diyorum :) sanki içimde yolunda gitmeyen birşeyler oluverecekmis gibi korkuyorum. Allah'a emanet hepimizin evlatlari

Oncelikle merhaba hepinize.. evet eylul annesi gorunumlu agustos annesi olucam buyuk ihtimal 2 erken dogum oykusu olunca 3.bebegiminde erken gelecegini soyledi dr muz.. Adim zeynep 37 yasindayim herkeşlere saglikli gebelik sureci dilerim
Muhtemelen bende öyle olacağım arkadaşım . Inşallah kendilerini tamamlar bebeklerimiz

Çok sağol canım mucize gerçekten ultrasonda gözleri el ayakları belli ne kadar büyümüş 10 günde sadece 7+4 haftalık ama nasılda büyüyor 1 ay sonra nasıl olur kimbilir yalnız kesem yuvarlar değil yarım ay gibi herhalde sorun değildir
foto varsa koy canım bakalim

Bilmiyorum ya cok kotiyum. Ogleden sonra baska bi doktora gidicem
kötü hisetme ama bazı doktorlarda sırf devamlılığı sağlamak için insanı korkuttuğunu düşünüyorm benim ilk ay bebek çok aşağıya yerleşmiş diğer ay mutlaka gel bakalım dedi.bi ay kist var takip etmemiz lazım gel dedi sonra ikili test var yok şu var her ay sanki bişey çıkarıyordu allah nasip ederde iyi bi hamilelik geçirirsem ikincide çok gitmeyi düşünmüyorm doktora annem erkek kardeşime dokuz ay boyunca gitmedi doktora ne oldu maşalh doğru turp gibi acemilikle abartıyoruz bazı şeyleri

Kızlar benim mide bulantım yok(sadece çok koku duyuyorum bütün alıcılarım açık) ama burada okudukça ben geriliyorum doktora bile sordum yanlış anlamayın beni ama mide bulantım yoktu gebeliğim düşükle sonuçlandı, mide bulantım yoktu bebeğimin kalbi durdu gibi şeyleri kesinlikle okumak istemiyorum okumadan geçiyorum mide bulantısı sağlıklı bi gebelik belirtisi demek değil hiç mi midesi çok bulanıp da bebeğini kaybeden insanlar yoktu, yani bunu onunla bağdaştırmayalım, doktorum da çok şanslı olduğumu söyledi rahat bir gebelik geçirdiğim için, yani tabiki Allah'ın dediği olur ondan gelen her şeye razıyım ben neylerse güzel eyler, ama genelleme yapmayın ben üzülüyorum nolur midem bulanmıyor diye ağladığım zamanlar oldu :KK43: :KK43: :KK43:
İlk hamileliğimde aşırı bulantım vardı kafayı kaldıramıyordum. 9. Hafta bebeğin kalbi durmuş ama 12. Haftaya kadar bulantım devam etti. Bulantı ile sağlıklı gebelik olayına inanmıyorum o yüzden. 3 yakın arkadaşımın da mide bulantısı olmadı hiç kucaklarına sağ salim aldılar hamdolsun. Kafana takma o tip yorumları. Sağlıklı bebek öyle ya da böyle tutunuyor. Bulantı, belirti falan çok da düşünmemek lazım üzerine. İnşallah kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi

kötü hisetme ama bazı doktorlarda sırf devamlılığı sağlamak için insanı korkuttuğunu düşünüyorm benim ilk ay bebek çok aşağıya yerleşmiş diğer ay mutlaka gel bakalım dedi.bi ay kist var takip etmemiz lazım gel dedi sonra ikili test var yok şu var her ay sanki bişey çıkarıyordu allah nasip ederde iyi bi hamilelik geçirirsem ikincide çok gitmeyi düşünmüyorm doktora annem erkek kardeşime dokuz ay boyunca gitmedi doktora ne oldu maşalh doğru turp gibi acemilikle abartıyoruz bazı şeyleri
Benim 2. Hamileliligim. Ama yine de cok korkuyorum doktora geldim suan sira bekliyorum insallah hayirli haberler veririm sizlere

Back