2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ayyyy insallah canim yaaa cok korkuyorum ne kadarlikti oglun gorulgugunde ve ne zaman kayboldu
yanlış hatırlamıyorsam üç aylıktı üç hafta içinde başka doktora gittim görmedi diğer doktor insan ister istemez takıyor kafaya.bende çok okudum netten çoğu kayboluyor yazmıştı da insan rahat etmiyor bir ay içinde gözükmedi bide doktor beni hazırladı aslında söylemiyorm böyle şeyleri üzülmeyin diye ama başka bi kadın sen niye görmedin diye çemkirdiği için hani bilin başka bi doktor söylerse benim doktorluğumu sorgulamayın diye söylüyorm dedi. sıkıntı yok yani oğlum yedi yaşında maşalh dersleri falanda çok iyi yani

ben düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım geç döllenme değil 7 ocak ta hamile kaldım :)
Farklı bir durum yani adet tarihin belli olmadığı için hafta hesabı net değil,alt kısımda 8 hafta yazınca seninde benim gibi sandımRabbim çok şükür nasip etmiş sağlıkla alalım kucağımıza inş

evet son adet tarihim yok düşüğün başladığı güne göre takvim yapmıştım canım utrasona göre degiştiricem

günaydın canım hamilelikte tsh değeri 2.5 altında olmalı o yüzden benim 4 filandı ilk tespit edildiğinde ilaç başlandı.. 1.86 ile hamile kaldım..öğrendikten 2 hafta sonra ölçtürdüm 2.40 çıktı dr ilk öğrenince %30 oranında ilacı arttırıyoruz normalde dedi ve hemen ilacı 2 katına çıkardı..1.5 ay sonra kontrole gel dedi muhtemelen bebek büyüdükçe yetmeyecek yine arttıracak..tsh 2.5 ve altında devam etmesini istiyorlar..

Kızlar günaydın nasılsınız bakalım :)
Bugün bebişini görecek heycanlı anneler var ne güzel bizim daha 22 sinde randevumuz çoook var

Kızlar rüyamda sürekli kız bebekle ilgili bişeyler görüyorum ya. 2 gün önce rüyamda doktorum bebekte sıkıntı var diyor ama ultrasyonda bakmadan sonra ultrasyon ile bakıyor aa pardon bebek gayet sağlıklı diyor kız olduğunu söylemişmiydim diyor öyle uyandım. Ondan öncede bebek mağzasındayım heryer pespembe hep böyle görüyorum

Bir tane 3,5 yaşında oğlum var kızım olsun çok istiyorum tabiki herşeyden önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama ondan mı çok görüyorum anlamadım kiii :) Çin takvimi bile kız diyor

Cok sagol canim ya biraz olsun rahatladim zaten oglen baska doktora gidicem stresten mi bilmiyorum az az kanamam basladi insallah gecer

anladım canım ben haftaya tekrar gidicem o zaman da tekrarlatırım belki. daha sağlık ocağına gidip kaydımı yaptrıcam orada da isterler tetkik.

Ben de bugün başladım euthyrox 25 mcg 3.31 çıkmıştı benim. Doktor 2 nin üstüne çıkmaması gerek dedi

Canım bi hata olabilir cm mm karışmış olabilir şuanda 8+4 günlük hamileyim bebeğimin kendisi 2cm kesesi de 17 cm, içini ferah tut sen 2cm bebeğin beynin nereden görmüş ki hem bu aşamada daha bu haftalarda hangimize beyinle ilgili bişiy söylediler ki ilk etapta kalp atışları normal mi bu hepimiz bunu görüyoruz beyinle ilgili bi açıklama yapılan başka biri oldu mu ki

Mm dir o ama yinede büyük neyse bugün aydınlanırsın inşallah

Canım ne testi yapıyolar bende daha hiç test yaptırmadım da
Valla canım anladığım kadarıyla hemogram vardı, hıv virüsü var mı ona bakıyorlar, daha önce kızamık geçirilmiş mi o vardı, bi de texoplazma yazıyordu kan tüpünde ama bunu bilmiyorum ne olduğunu 4 tüp kan aldılar, bi de idrar aldılar

Bende iki defa Doğum sancısı çektiğimi gördüm rüyamda. Ama ikisinde de Doğum yapmadan uyandım ne demek bilmiyorum

Bilmiyorum ya cok kotiyum. Ogleden sonra baska bi doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…