• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar. Bugün kendime izin verdim,işe gelme canım sen dedim :))
Öğleden sonra bi işim var aslında o yüzden öğleden öncede gitmemeye karar verdim işin aslı :) evde olmak çok güzel.. hala yatıyorum,kızım odasında sesi geliyor arada yanıma geliyor.. neyse kalkayım bende kahvaltımı yapayım.. çalışmayanlar bunun tadını bol bol çıkarın..

kızlar telefonda happy mom diye bir uygulama var tavsiye ederim. bende 3 4 tane uygulama var. okuyorum her gün ama bu happy mom kendini yaptığı bildirimler çok güzel tavsiye ederim.. :emir_bebek::emir_bebek:birden bire ekrandan annecimm seni çok seviyorum yazıyor mesela.. tavsiye ederim kızlar.:KK200:

banada tüm tahlilleri yaptı hiv virüsüne kadar kan grubuma kadar istemiş
Benden isteyen olmadı ki bizim devlet hastanelerine sen söylemezsen nasılsa haberi yok gerek yok muamelesi yapıyorlar ben istedim zorla test yapmanız gerekmiyor mu diye :halay: ama vesileyle bebişimi bi daha gördüm kalbi pırpır atıyor 2 cm olmuş bebeğim :emir_bebek:

okudunmu cnm üstte yazdığımı cevapla demeden yazmışım benimde oğlumda görülmüştü kist ama kayboldu sakın stres yapma beyin büyüdükçe yok oluyor bizzat yaşadığım için biliyorm
Ayyyy insallah canim yaaa cok korkuyorum ne kadarlikti oglun gorulgugunde ve ne zaman kayboldu

İmkansız bu ölçüler. Mm olsa anca 3,4 mm ve 2,6 mm olabilir belki. Kafa bedenden büyük ya şu aşamada
Bende sordum ama cm dedi verdigi ultrason kagitta da cm yaziyor bilmiyorum oglen baksa doktora gidicem bakalim hayirlisi insallah

Kızlar günaydın, herkesin rahat geçireceği bir gün olsun inşallah :)
Dün bana birkaç tetkik yapıldı da. TSH 2,49 çıktı. Sizce normal mi? İlaç başlayan arkadaşlar hangi değerlerde başlamıştı bir de?

Bilmiyorum ki insallah yanlistir yada kendinin yonlendirdigi doktor ozel muayene si var ve benim aklima para icin mi acaba diye geliyor insallah para icindir. Birde bu doktora ben kizimi dogum yapmistim bilmiyorum kafam cok karisik u
Canım cm olarak imkansız yoksa mm olmasın o değerler ama bebeğin beyni o kadar diyorsa yine büyük ya

Arkadaslar medipol hast aradim ikili tst icin 100-150 arasi fiyat degisiyor dedi cagri merkezindeki personel ilave olarak gebelik takip programiniz var mi doğuma kadar yapilan tum muayene ve testlerin icinde olduğu dedim varmis ama tam listeyi veremedi hastanedeye bizzat gelip daha net ogrenebilirsiniz dedi bununda fiyatinin 575 civarinda bir rakam olacagini söyledi onumuzdeki hafta gidip gorusmeyi dusunuyorum dogum icinde normal 1500-1700 sezeryan 1700 -2500 arasinda degisiyormus doktora gore bilginiz olsun
Canım hangi doktora gidiyosun medipolde. Bende gitmeyi düşünüyorum da doktorlar hakkında bilgim yok

Ayyy canım sanada kıyamam valla teşekkür ederim yinede
Ben gayet iyi olduğum için kendimi çoğu zaman hamile gibş bile hissetmiyorum ☺️ Ya da ben dayanıklı biriyim galiba çok şükür ama grip olduğumu bile çok hatırlamam antibiyotik hayatımda bir kez kullandım dişim için taş gibiyim demekki :KK48::sampiyon:

Benden isteyen olmadı ki bizim devlet hastanelerine sen söylemezsen nasılsa haberi yok gerek yok muamelesi yapıyorlar ben istedim zorla test yapmanız gerekmiyor mu diye :halay: ama vesileyle bebişimi bi daha gördüm kalbi pırpır atıyor 2 cm olmuş bebeğim :emir_bebek:
benden ısteyende devlet hastanesıydı canım maşallah

oyy ben de güya erken kalkıp sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırıp testlerimi yaptıracaktım ama uyumuşum :)
Daha o var ya sağlık ocağına hiç gitmedim buraya taşındığımızdan beri, aile hekimi de annemlerin oradaki kaldı, toplum sağlığına gitmek gerekiyormuş orası nerede onu da bilmiyorum :(

Back