- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #6.001
InsallahMm dir o ama yinede büyük neyse bugün aydınlanırsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahMm dir o ama yinede büyük neyse bugün aydınlanırsın inşallah
Değerin yüksek değil ama genelde 2,40 a yükseliyosa devam ediyo benim 3 dü ilk öğrendiğimde 2 hafta sonra 7 ye çıktı bide hamilelikte genelde 1 olsun diyolar yada en fazla 2 aslında yüksek değil ama 25 mg kullanabilirsiniz yada 2 hafta sonra tekrar troid testi yaptırabilirsin yükseliyosa alırsınız ilacınızı geçmiş olsun bu arada ilacın bebeğe hiç bir zararı yok kullanılmaması daha zararlı yinede inşallah yükselmez diyelim geçmiş olsunKızlar günaydın, herkesin rahat geçireceği bir gün olsun inşallah :)
Dün bana birkaç tetkik yapıldı da. TSH 2,49 çıktı. Sizce normal mi? İlaç başlayan arkadaşlar hangi değerlerde başlamıştı bir de?
Gozunaydin canimKızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
Çok sevimdim canım senin adına devamıda sorunsuz gelsin inşallah kaö haftalık olmuşsunuzKızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
canım korkma kötü de olma ne gelirse allahtan gelir sen stres yaparsan bu bebeğe de geçer ferahla senin elinden gelen bişiy olsa yapmaz mısın bebeğin için yaparsın tabiki ama şuanda yapılacakları Allah'a ve doktorlara bırak tevekkül et, kimse istemez böyle bi haber almayı inşaallah kaybolur kendi kendine o kist denen şey hepimiz dua ediyoruz sanaBilmiyorum ya cok kotiyum. Ogleden sonra baska bi doktora gidicem
Cok sagol cnm. Ya stresten mi bilmiyorum kanama gelmeye basladicanım korkma kötü de olma ne gelirse allahtan gelir sen stres yaparsan bu bebeğe de geçer ferahla senin elinden gelen bişiy olsa yapmaz mısın bebeğin için yaparsın tabiki ama şuanda yapılacakları Allah'a ve doktorlara bırak tevekkül et, kimse istemez böyle bi haber almayı inşaallah kaybolur kendi kendine o kist denen şey hepimiz dua ediyoruz sana
Canım sen git onlar ordan hallediyo kaydını almayı falan çünkü bende evlendikten sonra değişti hatta şehir olarak gittim bilgilendirdim yinede onlarda hallettin kayıt açıyolar zaten sonra bi tane vitamin veriyolar bide 17 haftada çağırdı beniDaha o var ya sağlık ocağına hiç gitmedim buraya taşındığımızdan beri, aile hekimi de annemlerin oradaki kaldı, toplum sağlığına gitmek gerekiyormuş orası nerede onu da bilmiyorum
Yaa canım dua et ferahlarsın gerçekten, kanama bende de 2 kez oldu hani pıhtılı atılmadığı sürece bişiy olmaZ deniliyor allahım bebelerimizi korusun bizlere bağışlasın onları onlar çok minik bize ihtiyaçları varCok sagol cnm. Ya stresten mi bilmiyorum kanama gelmeye basladi
Kızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
Çok sevimdim canım senin adına devamıda sorunsuz gelsin inşallah kaö haftalık olmuşsunuz
Ya sağlık ocağı çok yakın evime bi uğradım sormak için ama buradan olmuyor toplum sağlığı merkezine gideceksiniz dilekçe vereceksiniz falan dedi ama toplum sağlığı merkezi nerede bilmiyorum zAten Beylikdüzü'nde oturuyorum biraz daha gitsem istanbuldan çıkıyorumCanım sen git onlar ordan hallediyo kaydını almayı falan çünkü bende evlendikten sonra değişti hatta şehir olarak gittim bilgilendirdim yinede onlarda hallettin kayıt açıyolar zaten sonra bi tane vitamin veriyolar bide 17 haftada çağırdı beni
Bende rüyamda ultrasonda kız diyo bende sevinçten ağlıyorum sonra gidip bebek mağasına kıyafrtler alıyorum kıyafetleri alırken ya benim şimdi kızımmı olucak diyorum yine ağlıyorum falan rüyası bile güzeldi cidden sanırım kız istediğimizden rüyamıza giriyo canımKızlar günaydın nasılsınız bakalım :)
Bugün bebişini görecek heycanlı anneler var ne güzel bizim daha 22 sinde randevumuz çoook var
Kızlar rüyamda sürekli kız bebekle ilgili bişeyler görüyorum ya. 2 gün önce rüyamda doktorum bebekte sıkıntı var diyor ama ultrasyonda bakmadan sonra ultrasyon ile bakıyor aa pardon bebek gayet sağlıklı diyor kız olduğunu söylemişmiydim diyor öyle uyandım. Ondan öncede bebek mağzasındayım heryer pespembe hep böyle görüyorum
Bir tane 3,5 yaşında oğlum var kızım olsun çok istiyorum tabiki herşeyden önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama ondan mı çok görüyorum anlamadım kiii :) Çin takvimi bile kız diyor
gözün aydınnnn. gerçekten muhteşem bir ses.. sağlıkla gelsin inşallah...
Benimde bi an önce yaptırmam lazım ama neden se üşeniyorum ilk hamileliğimde çok heyecanlıydım herşeyi yaptırdım ince ince uğraştım kaybedince dünyam başıma yıkıldı sanırım bu yüzden içimden gelmiyo ama en kısa zamanda giderim hastaneye inşallahValla canım anladığım kadarıyla hemogram vardı, hıv virüsü var mı ona bakıyorlar, daha önce kızamık geçirilmiş mi o vardı, bi de texoplazma yazıyordu kan tüpünde ama bunu bilmiyorum ne olduğunu 4 tüp kan aldılar, bi de idrar aldılar
Kızlar geldim doktordan kalp atışını dinledim ilk defa geçen sefer dinlememiştik o kadar güzel birşey ki. Doktor herşey yolunda dedi kese aşağıda değil kanama alanı yok kalp atışı hızı sayısı iyi dedi 1 cm olmuş bana 10 gün önceye göre baya büyük geldi göz oyukları falan belliydi yatıyordu tüm gün izlesem bıkmam. tahliller yapıldı cuma günü çıkacak sağlık ocağına da gittim kayıt yaptırdım ya doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl dayanıcam ben
kızlar bu aralar çikolataya takmış durumdayım ya. hiç sağlıklı değil ama ya.. kendime söz geçiremiyorum......
7+4 benimde öyle kesem fasülye gibi ama ben bebeğin el ve ayak tomurcuklarını göremeiyorum ultrasonda 7+4 de yada anlamıyorum vajinalmı bakıldı canımÇok sağol canım mucize gerçekten ultrasonda gözleri el ayakları belli ne kadar büyümüş 10 günde sadece 7+4 haftalık ama nasılda büyüyor 1 ay sonra nasıl olur kimbilir yalnız kesem yuvarlar değil yarım ay gibi herhalde sorun değildir
Yaa çok tatlısın bilmem ki benim ordan yaptılar yaa halledersin artık mecbur aşıların varYa sağlık ocağı çok yakın evime bi uğradım sormak için ama buradan olmuyor toplum sağlığı merkezine gideceksiniz dilekçe vereceksiniz falan dedi ama toplum sağlığı merkezi nerede bilmiyorum zAten Beylikdüzü'nde oturuyorum biraz daha gitsem istanbuldan çıkıyorum