- Konu Sahibi MinikPiranha
- #5.981
Endişelenme hiç cnm,bizde keseyi 5+1 de gördükınşallah canım haftaya gitmek daha mantıklı ama duramiycam sanırım gidicem yarin
İnş sende görürsün sağlıkla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Endişelenme hiç cnm,bizde keseyi 5+1 de gördükınşallah canım haftaya gitmek daha mantıklı ama duramiycam sanırım gidicem yarin
canım benim de 10 gün sürdü . Ama bebis gayet iyi çok zor ama takmamaya çalış geçecekHer kanamada gidip kalp atışı dinliyoruz sonra ona üzülüyorum niye bu kadar sık dinliyoruz zararlı diye
yanlış hatırlamıyorsam üç aylıktı üç hafta içinde başka doktora gittim görmedi diğer doktor insan ister istemez takıyor kafaya.bende çok okudum netten çoğu kayboluyor yazmıştı da insan rahat etmiyor bir ay içinde gözükmedi bide doktor beni hazırladı aslında söylemiyorm böyle şeyleri üzülmeyin diye ama başka bi kadın sen niye görmedin diye çemkirdiği için hani bilin başka bi doktor söylerse benim doktorluğumu sorgulamayın diye söylüyorm dedi. sıkıntı yok yani oğlum yedi yaşında maşalh dersleri falanda çok iyi yaniAyyyy insallah canim yaaa cok korkuyorum ne kadarlikti oglun gorulgugunde ve ne zaman kayboldu
kese göründü 4+6 cuma günü gelişiyor mu diye merak ediyorumEndişelenme hiç cnm,bizde keseyi 5+1 de gördük
İnş sende görürsün sağlıkla
İnş gelişyordur,anne olarak endişeler bitmiyor güzel haberler alırsın inşkese göründü 4+6 cuma günü gelişiyor mu diye merak ediyorum
ben düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım geç döllenme değil 7 ocak ta hamile kaldım :)Seninde mi geç yumurtlama canım,benimde sat a göre 1 hafta geriden geliyor kesem,bu cuma kalp atışı için gideceğim inş sağlıkla duyarız![]()
ben isterim canım nasıl bişey merak ettim..belki bende tutarımİsteyenlere linkini atabilirim :)
Farklı bir durum yani adet tarihin belli olmadığı için hafta hesabı net değil,alt kısımda 8 hafta yazınca seninde benim gibi sandımRabbim çok şükür nasip etmiş sağlıkla alalım kucağımıza inşben düşük yaptım adet olmadan hamile kaldım geç döllenme değil 7 ocak ta hamile kaldım :)
evet son adet tarihim yok düşüğün başladığı güne göre takvim yapmıştım canım utrasona göre degiştiricemFarklı bir durum yani adet tarihin belli olmadığı için hafta hesabı net değil,alt kısımda 8 hafta yazınca seninde benim gibi sandımRabbim çok şükür nasip etmiş sağlıkla alalım kucağımıza inş
günaydın canım hamilelikte tsh değeri 2.5 altında olmalı o yüzden benim 4 filandı ilk tespit edildiğinde ilaç başlandı.. 1.86 ile hamile kaldım..öğrendikten 2 hafta sonra ölçtürdüm 2.40 çıktı dr ilk öğrenince %30 oranında ilacı arttırıyoruz normalde dedi ve hemen ilacı 2 katına çıkardı..1.5 ay sonra kontrole gel dedi muhtemelen bebek büyüdükçe yetmeyecek yine arttıracak..tsh 2.5 ve altında devam etmesini istiyorlar..Kızlar günaydın, herkesin rahat geçireceği bir gün olsun inşallah :)
Dün bana birkaç tetkik yapıldı da. TSH 2,49 çıktı. Sizce normal mi? İlaç başlayan arkadaşlar hangi değerlerde başlamıştı bir de?
Cok sagol canim ya biraz olsun rahatladim zaten oglen baska doktora gidicem stresten mi bilmiyorum az az kanamam basladi insallah geceryanlış hatırlamıyorsam üç aylıktı üç hafta içinde başka doktora gittim görmedi diğer doktor insan ister istemez takıyor kafaya.bende çok okudum netten çoğu kayboluyor yazmıştı da insan rahat etmiyor bir ay içinde gözükmedi bide doktor beni hazırladı aslında söylemiyorm böyle şeyleri üzülmeyin diye ama başka bi kadın sen niye görmedin diye çemkirdiği için hani bilin başka bi doktor söylerse benim doktorluğumu sorgulamayın diye söylüyorm dedi. sıkıntı yok yani oğlum yedi yaşında maşalh dersleri falanda çok iyi yani
anladım canım ben haftaya tekrar gidicem o zaman da tekrarlatırım belki. daha sağlık ocağına gidip kaydımı yaptrıcam orada da isterler tetkik.günaydın canım hamilelikte tsh değeri 2.5 altında olmalı o yüzden benim 4 filandı ilk tespit edildiğinde ilaç başlandı.. 1.86 ile hamile kaldım..öğrendikten 2 hafta sonra ölçtürdüm 2.40 çıktı dr ilk öğrenince %30 oranında ilacı arttırıyoruz normalde dedi ve hemen ilacı 2 katına çıkardı..1.5 ay sonra kontrole gel dedi muhtemelen bebek büyüdükçe yetmeyecek yine arttıracak..tsh 2.5 ve altında devam etmesini istiyorlar..
Kızlar günaydın, herkesin rahat geçireceği bir gün olsun inşallah :)
Dün bana birkaç tetkik yapıldı da. TSH 2,49 çıktı. Sizce normal mi? İlaç başlayan arkadaşlar hangi değerlerde başlamıştı bir de?
Canım bi hata olabilir cm mm karışmış olabilir şuanda 8+4 günlük hamileyim bebeğimin kendisi 2cm kesesi de 17 cm, içini ferah tut sen 2cm bebeğin beynin nereden görmüş ki hem bu aşamada daha bu haftalarda hangimize beyinle ilgili bişiy söylediler ki ilk etapta kalp atışları normal mi bu hepimiz bunu görüyoruz beyinle ilgili bi açıklama yapılan başka biri oldu mu kiYa kizlar bisey sorucam dunku konuyla alakali ultrason goruntusune baktim bebegin beyninde kist oldugunu soyleyen doktor capinin boy 34 cm. En 26 cm yaziyor ve kendi de oyle soyledi sizce de cok fazla buyuk degil mi ya bebegin kafasi simdiden o kadar varmidir ki ya
Canım ne testi yapıyolar bende daha hiç test yaptırmadım daHastanedeyim şimdi, başında bende hiç tahlil yapılmadı da şimdi resmen hastaneye zorla onları yaptırtıyorum![]()
Mm dir o ama yinede büyük neyse bugün aydınlanırsın inşallahYa kizlar bisey sorucam dunku konuyla alakali ultrason goruntusune baktim bebegin beyninde kist oldugunu soyleyen doktor capinin boy 34 cm. En 26 cm yaziyor ve kendi de oyle soyledi sizce de cok fazla buyuk degil mi ya bebegin kafasi simdiden o kadar varmidir ki ya
Valla canım anladığım kadarıyla hemogram vardı, hıv virüsü var mı ona bakıyorlar, daha önce kızamık geçirilmiş mi o vardı, bi de texoplazma yazıyordu kan tüpünde ama bunu bilmiyorum ne olduğunu 4 tüp kan aldılar, bi de idrar aldılarCanım ne testi yapıyolar bende daha hiç test yaptırmadım da
Bende iki defa Doğum sancısı çektiğimi gördüm rüyamda. Ama ikisinde de Doğum yapmadan uyandım ne demek bilmiyorumKızlar günaydın nasılsınız bakalım :)
Bugün bebişini görecek heycanlı anneler var ne güzel bizim daha 22 sinde randevumuz çoook var
Kızlar rüyamda sürekli kız bebekle ilgili bişeyler görüyorum ya. 2 gün önce rüyamda doktorum bebekte sıkıntı var diyor ama ultrasyonda bakmadan sonra ultrasyon ile bakıyor aa pardon bebek gayet sağlıklı diyor kız olduğunu söylemişmiydim diyor öyle uyandım. Ondan öncede bebek mağzasındayım heryer pespembe hep böyle görüyorum
Bir tane 3,5 yaşında oğlum var kızım olsun çok istiyorum tabiki herşeyden önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ama ondan mı çok görüyorum anlamadım kiii :) Çin takvimi bile kız diyor
Bilmiyorum ya cok kotiyum. Ogleden sonra baska bi doktora gidicemCanım bi hata olabilir cm mm karışmış olabilir şuanda 8+4 günlük hamileyim bebeğimin kendisi 2cm kesesi de 17 cm, içini ferah tut sen 2cm bebeğin beynin nereden görmüş ki hem bu aşamada daha bu haftalarda hangimize beyinle ilgili bişiy söylediler ki ilk etapta kalp atışları normal mi bu hepimiz bunu görüyoruz beyinle ilgili bi açıklama yapılan başka biri oldu mu ki