• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Inşallah hemen kaybolur. Aminosentez i iyi bir doktora ysptirirsan hiç bişey olmaz bende oğluma hamileyken ysptirmistim. Şükür iyi çıktı hersey oğlumu kucağıma aldım.
Rabbim sanada bu mutluluğu yasatsin.
Insallah. Bugun baska bir doktora daha randevu aldim ona da gidicem bakalim o ne diyecek insallah kaybolan biseydir

Günaydın kızlar şöyle birisi kahvaltı hazırlayıp getirse ne güzel olur çok zor geliyo bana ama kızım için hazırlamak zorundayım yoksa ben zorla yiyorum zaten
Bende iki gündür çocuklara hazırlarken kendimi de çıkarıyorum artık aradan önce bi bardak su içer öğlene kadar yemezdim bişey:kk77:

Off Kızlar moralim çok bozuk bir hafta oldu kanama bitmedi iki gün kesiliyor yine başlıyor nedir bu başıma gelen doktorlarda net konuşmuyor kanama alanı var olabilir düşük riskide olabilir yatmaktan belim ağrıdı iğnelere yer kalmadı sabrım kalmadı artık ruhum daralıyor sanırım depresyondayım
Canim hic takma kafana benim kizimda 9 ay boyunca surmustu kanamam. Rabbim insallah herseyi yoluna koyar

okula bıraktım çocukları geldim eve bulaşık çamaşır makinalarını doldurdum çalıştırdım ve kocişin yanına girdim biraz uyuyayım:KK8:

Ya kizlar bisey sorucam dunku konuyla alakali ultrason goruntusune baktim bebegin beyninde kist oldugunu soyleyen doktor capinin boy 34 cm. En 26 cm yaziyor ve kendi de oyle soyledi sizce de cok fazla buyuk degil mi ya bebegin kafasi simdiden o kadar varmidir ki ya

Ya kizlar bisey sorucam dunku konuyla alakali ultrason goruntusune baktim bebegin beyninde kist oldugunu soyleyen doktor capinin boy 34 cm. En 26 cm yaziyor ve kendi de oyle soyledi sizce de cok fazla buyuk degil mi ya bebegin kafasi simdiden o kadar varmidir ki ya
Canım cm olarak imkansız yoksa mm olmasın o değerler ama bebeğin beyni o kadar diyorsa yine büyük ya

bizim kafamız anca o kadardır bir yanlışlık var bu işte

İmkansız bu ölçüler. Mm olsa anca 3,4 mm ve 2,6 mm olabilir belki. Kafa bedenden büyük ya şu aşamada

Cnm benim ilk hamileliğimde bebeğin beyninde kist var ama bunlar önemli değil zamanla kayboluyor dedi hani daha önceki bi hastaya demedim oda başka bi doktora gitmiş sonra gelip sen nasıl doktorsun diye bağırıp çağırmış normalde söylemiyordum ama başıma böyle bir olay geldi şimdi bilginiz olsun diye söylüyorm dedi.ben bi hafta salya sümük ağladım .içim rahat etmedi başka bi doktora gittim hiç bişey demedim o da demedi sonra bitmeye yakın kist gördü başka bi doktor dedim yok öyle bişey dedi ya kayboldu yada yoktu bilmiyorm o yüzden korkma cnm beyin büyüdükçe kayboluyor herkeste olmuyor ama benim başımada gelmişti stres yapma

okudunmu cnm üstte yazdığımı cevapla demeden yazmışım benimde oğlumda görülmüştü kist ama kayboldu sakın stres yapma beyin büyüdükçe yok oluyor bizzat yaşadığım için biliyorm

Günaydın kızlar eşim sürpriz hamile günlüğü almış çok istiyordum ama almaya vaktim olmamıştı hiç çok hoşuma gitti dün akşam doldurdum hemen :)

İsteyenlere linkini atabilirim :)

çok çok gzel ya. mümkünse linkini isterim gerçekten.. bende normal bir deftere de ayrıca günlük şeklinde yazmak istiyorum. ultrason fotolarını yapıştırıp falan.. çok gzel yaa:KK200::emir_bebek::emir_bebek:

Back