- Konu Sahibi MinikPiranha
- #54.961
Kızlar mercimek çorbası pilav bulgur köfte yeşil mercimek yoğurt çorbası brokoli köftesi makarna yoğurt dışında neler veriyorsunuz bebisler fikir alabilirmiyim hep bunları yapıyorum ben ne yapsam bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz yersek ondan veriyorum ben ayrica pişirmiyorum. Şehriye çorbası tarhana çorbası brokoli salatası mucver ya da kabak kızartması nohut yemeği pırasa yemeği dolma biber turşu senin yazdıkların dışında ilk aklıma gelen farklı yemeklerKızlar mercimek çorbası pilav bulgur köfte yeşil mercimek yoğurt çorbası brokoli köftesi makarna yoğurt dışında neler veriyorsunuz bebisler fikir alabilirmiyim hep bunları yapıyorum ben ne yapsam bilemedim
Tavuk köftesi yapabilirsin canım rondodan geçiriyorsun tavuğu sonrası klasik şeyler kızartıyorsun. Tavuk koftesi diye yazarsan tarifler çıkar bir dene belki öyle yerTavuk ve et yemez buarada benim oglum
Yaptırım canım ama onu da yemiyor malesef en başta bi iki yedi sonra yemedi bende özel yapmıyorum canım ama bizim yemeklerden hepsininyemiyor bunsaydiklarimi yiyor sadece o yüzden sordumTavuk köftesi yapabilirsin canım rondodan geçiriyorsun tavuğu sonrası klasik şeyler kızartıyorsun. Tavuk koftesi diye yazarsan tarifler çıkar bir dene belki öyle yer
Benimkinin de favorisi pilav. Hiç bıkmadan yer ama akşam yemeğinde ne varsa ondan da yer. Her şeyin tadını alsın diye uğraşıyorum. Mesela bugün makarna yaptım seviyor yanına brokoli salatası da koydum biraz yedi salatadan ama en azından tadını aldı bol ekşili yapiyorum ben ekşi seviyor benim oğlan öyle olunca salataları yiyor.Yaptırım canım ama onu da yemiyor malesef en başta bi iki yedi sonra yemedi bende özel yapmıyorum canım ama bizim yemeklerden hepsininyemiyor bunsaydiklarimi yiyor sadece o yüzden sordum
Doktor iyi dedi canım boyu 88 kilo 12.500 persentilde çok iyi çıkmıyor ama doktor sıkıntı değil gelişimi güzel dedi brokoliyi köfte olarak yiyor allahtan onu yiyor bende çeşit olsun diye işte çare arıyorumBenimkinin de favorisi pilav. Hiç bıkmadan yer ama akşam yemeğinde ne varsa ondan da yer. Her şeyin tadını alsın diye uğraşıyorum. Mesela bugün makarna yaptım seviyor yanına brokoli salatası da koydum biraz yedi salatadan ama en azından tadını aldı bol ekşili yapiyorum ben ekşi seviyor benim oğlan öyle olunca salataları yiyor.
Boyu kilosu nasıl yani gelişim geriliği yoksa çok takma yeme mevzusunu illa bir şekilde yiyip doyuyorlar.
Benimki de 13.3 kg zayıf duruyor ama olsun. Bi şekilde yese de yemese de büyüyecek kendi damak zevkleri oluşacak maalesef elden pek bir şey gelmiyorDoktor iyi dedi canım boyu 88 kilo 12.500 persentilde çok iyi çıkmıyor ama doktor sıkıntı değil gelişimi güzel dedi brokoliyi köfte olarak yiyor allahtan onu yiyor bende çeşit olsun diye işte çare arıyorum
Aynen canım buyudukce yer diye bakıyorum bende zorlamıyorum napiyim istediğini yiyor istemediğini yemiyorBenimki de 13.3 kg zayıf duruyor ama olsun. Bi şekilde yese de yemese de büyüyecek kendi damak zevkleri oluşacak maalesef elden pek bir şey gelmiyor
Bu sıra 2 yaş sendromu tavan bizde. Her şeye inat gidiyor.merhaba kizlar . Benim oglum 1 haftadir surekli miz miz sizde durumlar nasıl? Ne zaman düzelecek bunlar
Benim kızda hiç pilav yemiyor yaaaBenimkinin de favorisi pilav. Hiç bıkmadan yer ama akşam yemeğinde ne varsa ondan da yer. Her şeyin tadını alsın diye uğraşıyorum. Mesela bugün makarna yaptım seviyor yanına brokoli salatası da koydum biraz yedi salatadan ama en azından tadını aldı bol ekşili yapiyorum ben ekşi seviyor benim oğlan öyle olunca salataları yiyor.
Boyu kilosu nasıl yani gelişim geriliği yoksa çok takma yeme mevzusunu illa bir şekilde yiyip doyuyorlar.
Amannn biz alıştık artık herşeyi kendi yapmak istiyor ve yapıyor bazen ağıdo tutuyor o zamanda dikkati farklı şeylere çekiyorum ama bazen o da fayda etmiyormerhaba kizlar . Benim oglum 1 haftadir surekli miz miz sizde durumlar nasıl? Ne zaman düzelecek bunlar
Ya bu sıra iştah da azaldı sürekli oyun oynamak istiyor bir kaç kaşık yiyip bırakıyorBenim kızda hiç pilav yemiyor yaaa
Amannn biz alıştık artık herşeyi kendi yapmak istiyor ve yapıyor bazen ağıdo tutuyor o zamanda dikkati farklı şeylere çekiyorum ama bazen o da fayda etmiyor
Herşeyi kendileri yapmak istiyorlar tam da kendi kişiliklerini oluşturmaya ve kanıtlama zamanındalarYa bu sıra iştah da azaldı sürekli oyun oynamak istiyor bir kaç kaşık yiyip bırakıyor
Ah sorma aynı durumdayız. Bulaşık bile kendi yıkayacakHerşeyi kendileri yapmak istiyorlar tam da kendi kişiliklerini oluşturmaya ve kanıtlama zamanındalar
Hem temizlik yapıyorlar hem de çok titzler canımAh sorma aynı durumdayız. Bulaşık bile kendi yıkayacak
Ne olsun evde takilmaca bu sıra pek yemek yiyesi yok benimkinin cesit cesit şey uydurmakla meşgulüm. Siz nasılsınızKızlar nerdesiniz bakalım neler yapıyor bebişler
Ay bizde aynıyız ya yedikleri şeyler kahvaltı her zamanki gibi amaNe olsun evde takilmaca bu sıra pek yemek yiyesi yok benimkinin cesit cesit şey uydurmakla meşgulüm. Siz nasılsınız
Bu ara bizimki ona da inat etti cani isterse yiyor istemezse yediremiyorum. Zorlamıyorum artık ac kalınca illa yiyor. Çorbayı mercimek tarhana yapmaya çalışıyorum ki protein falan oradan alsın. Bu sıra köfte yerine tavuk yiyor karışmıyorum kendi damak zevkleri oluşuyorAy bizde aynıyız ya yedikleri şeyler kahvaltı her zamanki gibi ama
Öğle ve akşamda köfte patates makarna çorba lahmacun hep böyle ilerliyoruz