• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah kız senininkin boyu ne kadar uzun 88 cıktı benim oglanin babasında 1.80 ama insallaj bana cekmemistir🤣
Canim benim kizlar uzun

Esim 180
Ben 172

13,5 yasindaki buyuk kizim 174 (daha fazla uzamak istemiyor)

Erkek cocukkari ergenlige girerken uzuyorlar genelde🤭🤭

Aynen canım Bizde de aynı şeyler hep iyi bak seninki kurmaya başlamış cümle tamamen konuşsa daha güzel olacak benimki de bazen dediğini anlayamıyorum sinirleniyor
Olur illa ki toparlayacaklar cümle kurmayı. Zamanla neler oluyor canım 2 yaşını devirdik baksana 😀

Merhaba anneler emzirme döneminde nemlendirici yüz kremlerine dikkat ediyor musunuz doğal olması vs gibi yoksa ek gıdaya geçtikten sonra emzirme öncesi dönemler gibi antiaging kremleri kullanıyor musunuz? Bu konu aklıma takılıyor. Önceden kullandığım marka kremleri kullanmak istiyorum ama zararlı maddeler varsa sütten geçer mi bilemiyorum. Yeni doğduğunda kesinlikle kullanılmaması gerektiğini biliyorum antiaging ürünlerin ama şu an ek gıda alıyoruz ve 15 aylık yani eskisi kadar tamamen süte bağımlı değil.
Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Krem kullanmasam olmaz cildim çok kuru

Olur illa ki toparlayacaklar cümle kurmayı. Zamanla neler oluyor canım 2 yaşını devirdik baksana
Aynen öyle canım nasıl geçti bilmiyorum hiç hergun kosustirmayla zamana geçti kaygı telaş derken 2 yas bitti ama kaygı hala bitmiyor🤣

Kızlar ıstanbulda olup elektrikli ana kucağı beşik vs kendiliğinden sallanan bisi ne varsa 10 günlüğüne gerekirse kiralayacak olan var mı

Kızlar ıstanbulda olup elektrikli ana kucağı beşik vs kendiliğinden sallanan bisi ne varsa 10 günlüğüne gerekirse kiralayacak olan var mı

Aynen öyle canım nasıl geçti bilmiyorum hiç hergun kosustirmayla zamana geçti kaygı telaş derken 2 yas bitti ama kaygı hala bitmiyor🤣
Kaygı ömür boyu olacak maalesef anne olduğumuz için çok normal. En azından artık isteklerini anlıyoruz. Bi yeri acidiginda söylüyor gösterebiliyor. Bebekken ne kadar zor tahmin etmeye çalışıyorduk hastalanınca.

Merhaba anneler emzirme döneminde nemlendirici yüz kremlerine dikkat ediyor musunuz doğal olması vs gibi yoksa ek gıdaya geçtikten sonra emzirme öncesi dönemler gibi antiaging kremleri kullanıyor musunuz? Bu konu aklıma takılıyor. Önceden kullandığım marka kremleri kullanmak istiyorum ama zararlı maddeler varsa sütten geçer mi bilemiyorum. Yeni doğduğunda kesinlikle kullanılmaması gerektiğini biliyorum antiaging ürünlerin ama şu an ek gıda alıyoruz ve 15 aylık yani eskisi kadar tamamen süte bağımlı değil.
Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Krem kullanmasam olmaz cildim çok kuru
Emzirme döneminde doğal ürünler kullandım. Roll on bile doğal seçtim. Kırışıklık karşıtı ürün emzirmeyi bırakınca başladım ben ama onun da doğalı var istersen instagramda var bununla ilgili sayfalar kozmetik içerik araştırıyorlar bi bak istersen şimdi sayfa adi yazmayayım reklam gibi olur.

Selam kızlar nasılsınız sizinle biraz dertlesmek istedim buaralar o kadar çok sinirliyim ki kendime engel olamıyorum canım hiç bisey yapmak istemiyor bi tembellik var tahammülsüzlük var sürekli evde çocukla baş başa olunca belki de psikolojim bozuldu bilmiyorum sebebini Sizin de bole anlar oluyor mu nasıl başa cikiyorrsunuz

Selam kızlar nasılsınız sizinle biraz dertlesmek istedim buaralar o kadar çok sinirliyim ki kendime engel olamıyorum canım hiç bisey yapmak istemiyor bi tembellik var tahammülsüzlük var sürekli evde çocukla baş başa olunca belki de psikolojim bozuldu bilmiyorum sebebini Sizin de bole anlar oluyor mu nasıl başa cikiyorrsunuz
Tabiki oluyor canım olmaz mı hepimiz aynıyız

Vakit geçirecek şeyler buluyoruz

Hafta sonu parmak boyası yaptık herherini boyadı sonrs hoppppp banyoyaaa😁😁

Saklambaç kovalama müzik açıp oynuyoruz 🤣🤣

Hamur yapıyorum Bazen onla oynuyor

Böyle böyle zaman geçiyor canım

Zor bir süreçten geçiyoruz 😥😥😥

Tabiki oluyor canım olmaz mı hepimiz aynıyız

Vakit geçirecek şeyler buluyoruz

Hafta sonu parmak boyası yaptık herherini boyadı sonrs hoppppp banyoyaaa😁😁

Saklambaç kovalama müzik açıp oynuyoruz 🤣🤣

Hamur yapıyorum Bazen onla oynuyor

Böyle böyle zaman geçiyor canım

Zor bir süreçten geçiyoruz 😥😥😥
Bizde aynı canim başka yapacak da bisey bulamıyor insan bide ev işleri bitmiyor kendimize ayıracak zaman yok dışarı çıkamıyoruz kimseyle görüşmüyoruz insan haliyle bunalıyor galiba oğluma sınırlı davrandığında üzülüyorum sonra ama elimde olmuyor ne yazıkki

Ah canım çok normal bunlar. Hepimizde oluyor eminim. Sürekli evdeyiz kendimiz bunalıyoruz bir de çocuğu düşün. Bir ayı geçti evdeyiz başka ev ortamı görmedi saat 13 olunca markete ekmek almaya gidip geliyoruz 10 dk o kadar. Uykularını bile etkiliyor bu durum enerji atamıyorlar

Ah canım çok normal bunlar. Hepimizde oluyor eminim. Sürekli evdeyiz kendimiz bunalıyoruz bir de çocuğu düşün. Bir ayı geçti evdeyiz başka ev ortamı görmedi saat 13 olunca markete ekmek almaya gidip geliyoruz 10 dk o kadar. Uykularını bile etkiliyor bu durum enerji atamıyorlar
Aynen canım ona faydalı olmaya calisyorum zaten bunaldı diye ama bende bunaldim için o kaçta oluyor anca çok az uyuyor enerji atamdı için 7 de kalkıyor 10 yatip geceleri çok sık uyanıyor hala biraz da uykumu alıp dinleneyim için sınırlı oluyorum galiba biz bayadır çıkmadık arada markete gidiyorduk ama eskisehir şuan patlama yapmış durumda o yüzden bi yere çıkarmıyorum

Aynen canım ona faydalı olmaya calisyorum zaten bunaldı diye ama bende bunaldim için o kaçta oluyor anca çok az uyuyor enerji atamdı için 7 de kalkıyor 10 yatip geceleri çok sık uyanıyor hala biraz da uykumu alıp dinleneyim için sınırlı oluyorum galiba biz bayadır çıkmadık arada markete gidiyorduk ama eskisehir şuan patlama yapmış durumda o yüzden bi yere çıkarmıyorum
Gündüz uykusu uyumuyor mu canım

Canım benimki de gunduz 2 ye dogru uyuyor bir saat kadar akşam 22.30 gibi yatıyor iyice yormaya çalışıyorum yoksa gece uyanıyor bir kaç defa

Gündüz 12 de uyuyor benimki de erken kalktı için uykusu geliyor bide gece de deliksiz uyulmadığı için dün gece hele 10.30 uyudu 11.30 da salona çıkıp geldi uyku bitti dyo 🤦‍♀️

Gündüz 12 de uyuyor benimki de erken kalktı için uykusu geliyor bide gece de deliksiz uyulmadığı için dün gece hele 10.30 uyudu 11.30 da salona çıkıp geldi uyku bitti dyo 🤦‍♀️
Geçen çok yorulmadan evde erken yatırmıştım o zaman benimki de uyanmıştı geri yatırıyorum hemen dalıyor ama demek ki çocuk enerji atamamış dedim. Çok zor bu kış onlar için bizim için

Back