2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hanımlar kardeşim doğum yaptı bebeğimiz 4günlük normal doğum olmasına rağmen sütü tam olarak inmedi böyle bişey başına gelen var mı ne tavsiye edersiniz
M Maridraw süt için kuru incirle yapılan bir tarif vermiştin ben kendim denemiştim ama tarifi bulamıyorum yeniden vermen mümkün mü

Kızlar Probiyotik ne veriyorsunuz oglum zorlanarak altına yapıo. Burda cogu kişi balık yagıda kullanıyor doktor hic balık yagından bahsetmemişti. oglum gucsuz bıras yavas yuruyo iyi gelirim acaba
Entrogermine alıylrız eczaneden. Bir de kakayı yumuşatan şuruplar var onlardan kullanıyoruz çok kabız olduğunda. Ama sürekli kabızlığı devam ediyor yine de. Balık yağını bir yaşından beri kullanıyoruz
Benim inmemişti sütüm. Uyuyup dinlenebilmesi çok önemli. Uyku, bol sıvı ve moral. Sürekli emmesi lazım bir de bebeğin. Yani böyleymiş anlatılan.

Gece sürekli uyanıyor, sağa sola atıp duruyor yatakta kendini, 7 gibi yemek yedik, mamayı içmiyor bir türlü seviyordu biterdi hep, 80 CC içip yattı, aç mı değil mi nasıl anlarım ya Bizim en arka azilar kaldı bir tek hepsi çıktı, onlara da bakamıyorum, çok yorucu geçiyor sabaha kadar

Allah yardım etsin çok zor umarım bu gece sorunsuz bir uyku uyur ben bu durumlarda bir kaşık ağrı kesici veriyorum belliki bir yeri ağrıyor yazık yavrucaga

Canım 7 gibi yemek yiyince kaç ta uyuyor acaba aç mı uyumadan bir kase yoğurt yedirsen belki daha rahat uyur ben her gece uyumadan mutlaka 1 kase yoğurt yediriyorum içerisine 3 tane de petibör büskivilerden koyuyorum

Canım 7 gibi yemek yiyince kaç ta uyuyor acaba aç mı uyumadan bir kase yoğurt yedirsen belki daha rahat uyur ben her gece uyumadan mutlaka 1 kase yoğurt yediriyorum içerisine 3 tane de petibör büskivilerden koyuyorum
7 de yiyoruz 9 veya 9.30 gibi uyuyoruz , uyumadan önce 210 CC mama içerdi 3 4 gündür içmiyor 80 içip bırakıyor

Günaydın
Dün çok güzel yemişti öğünleri.
bugün yine kötü başladık. Kahvaltısına dokunmadı kuru kuru biraz ekmek kemirdi sadece. O kadar acıktı ki biberonu getirip ağlama krizine girdi

benim evladım da kahvaltıda ananas yedi omlet yaptım istemeyince oturdum ben yedim ağzı açık baktı öyle sonra ona çavdar ekmeğine kaşarlı tostla ananas verdim. meyvenin hepsini tostun da yarısını yedi. kahvaltıya meyve ekliyorum artık hiçbir şey yememesinden iyidir.

şapşikler ya

Öğle yemeğinde balkonda koşturacak yedi biraz bir şeyler. 1 kaşık çorba bir tur koşu bir kaşık öorba daha böyle böyle yarısınu yedi tabağının. Buldum ben sorunu galiba oturamıyor, sıkılıyor
Çorbadan sonra 1 avokado ve yarım muz ezdim. Muzu ezerken izlettimm ona da muz olduğunu bilince daha iyi yedi bitirdi hepsini. Sonrasında ayçekirdeği ayıkladık baya ondan da yedi. Bisküvi çilek kivi. Akşam da bir buçuk baget tavuk yedi ( ayıklayıp tabağına koydum salona götürüp yedi bittikçe gelip yenisini ilave ettirdi) akşam yemeğinden sonra bir meyve ve tatlı yedi. Biraz önce 300cc mama içip yattı. Bugün bir şeyler oldu bu çocuğa

Kızlar kızım bir haftadır kabız oluyor fitille yapabiliyor enterogermina kullanan vardı yaaaaa ondan almayı düşünüyorum hergün mü kullanıyoruz onu üçinde kaç tane var

Kızlar kızım bir haftadır kabız oluyor fitille yapabiliyor enterogermina kullanan vardı yaaaaa ondan almayı düşünüyorum hergün mü kullanıyoruz onu üçinde kaç tane var
Canım ben hiç kullanmadım ama bizim gelin kullanıyor ona sorup yazarim sana

Canım ben kullanıyorum 10 flakon var, günde 1 tane veriyorum, bıraz pahalı oluyor 45 TL gıbı sanırım fiyatı, ben sadece kabızlık için değil de alerjik oldugu için de kullanıyorum.

Canım ben kullanıyorum 10 flakon var, günde 1 tane veriyorum, bıraz pahalı oluyor 45 TL gıbı sanırım fiyatı, ben sadece kabızlık için değil de alerjik oldugu için de kullanıyorum.
Bakim canım eğer devam ederse ilaç alıcam başka bir arkadaş duphalac şurup söyledi o da işe yarıyormuş inşallah geçer

Aslında bugünlerde düzgün hiç birşey yemiyor yemediği için wc gelmiyor yapana kadar da kabız oluyor

Biraz geç olacak belki ama Prima premium care kullanıyorum ben. Diğer bezlerin hepsini denemiştim ve hepsi de pişik yapmıştı oğlumda. Bu da pişik yapıyor ama az. pisik olduğunda da hametan krem var. Onu sürüyorum azıcık geçiriyor. Tavsiye ederim.

Sağol canim aksmalari onu kullanıyorum ben sızdırma yapmıyor gündüz başka kullanıyorum prima çok pahalı olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…