2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Mühendisinoğluna da bakayım teşekkür ederim
Trendyoldan birkaç şey ekledim ben de sepete ama karar veremiyorum konseptine
Boy cetveli de çok iyi fikirmiş

Boy cetveli bnde bakıyorum bir süredir ama karar veremedim alınca haber delim birbirimize memnun kalıp kalmadığımız bazısı yapışkanlı hemen çıkıyor kalitesi iyi değil yazmışlar yorumlara bnde karar veremedim

Tamam canım bende çok kararsız kaldım yorumlara bakarak biraz daha araştırıp alırım. Alınca yazarım

Canın ikizlerde daha da zordur emınım, biz evdeyiz eşim işte, kimseyle görüşmeyince zaten bunalımdayim, sürekli bir yeme problemimiz var, sabah öğle ara öğünler yok bizde resmen, sadece akşam aşırı itiraz etmeden yiyoruz, bazen ben de bağırıyorum istemeden, sonra çok üzülüyorum.

İnşallah tez zamanda duzelirler yoksa hem onlar hem biz yikranacagiz ülkenin durumu ortada zaten buda etki ediyor bizim psikolojimiz iyice bozuluyor

sedulu Natsume sultan_gibi kızlar ben boy cetvelini doğumdan önce odayı hazırlarken almıştım trendyoldan. tilki dünyası sevimli tırtıl modeli. yapıştırırken ayakları zorlamıştı biraz :) ama sapasağlam duruyor. şimdi siz konuşunca baktım siteye tekrar. ben o zaman 20₺ ye almışım şimdi 146₺ uçmuş fiyatı

Evet çok ucuk fiyatlar var. Bu marka aklımda dursun belki indirim denk gelir bakarım.

Bence bunun fiyatında bir yanlışlık var aynı markanın diğer ürünler 24 lira civarı şimdi fırsatım oldu incelemeye hatta kendi sitesinde o fiyata boy cetveli yok

Tehlikeli bir sey degil cnm. Ben yanlari tutmalı ve egimi fazla olmayanını aldım çok sükür ters, düz, yan her türlü kayıyor, sorun olmadı.

Amin cnm.amin sabah 10 bazen 11 de kalkıyor o yüzden öğleden sonra uyumuyor.

Onu da demedim canım denemezmitim kendi yemek hiç istemiyor bende öğrensin istiyorum ama yok en sevdiği baykuşu var uyku arkdaşı ikna yediriyorum daha çok sinirleniyir yemek istemiyor
Sağlığı yerinde çok sükür cnm bu kadar üzülme. Bazı çocuklar naparsan yap yemeyi sevmiyor.

Tamam canım haber verelimm birbirmize
Uçmuş fiyatlar bu ne

Kızlar günaydın, ben hamm ya da hünnap bebek bisküvisi veriyordum oğluma bitince almadım internetten sipariş veriyordum çünkü, evde petibör var onu da çok seviyor yemek istiyor, veren var mı aranızda

Kızlar günaydın, ben hamm ya da hünnap bebek bisküvisi veriyordum oğluma bitince almadım internetten sipariş veriyordum çünkü, evde petibör var onu da çok seviyor yemek istiyor, veren var mı aranızda
Ben veriyorum cnm arada. Normalde bebe bisküvisi veriyorum . Ama arada bunu verdigim de oluyor. Hatta petibör ile kucuk bir pasta yapiyorum ona. Bayiliyor

Kızlar Probiyotik ne veriyorsunuz oglum zorlanarak altına yapıo. Burda cogu kişi balık yagıda kullanıyor doktor hic balık yagından bahsetmemişti. oglum gucsuz bıras yavas yuruyo iyi gelirim acaba

Yediği birşey yok zaten diye veriyorum bende, pastayı nasıl yapıyorsun canım?
Hani petibörlu pudingli pasta var ya. Bisküvileri süte bandırıp borcama diziyorum. Sonra hazirladigim pudingi "henuz sicakken" ustüne sürüyorum. Sonra bir kat da bisküvi diziyorum. Hepsini tek tek sute bandirarak. Sonra yine pudingi sürüyorum. 3 katlı yapiyorum canım. Bunu dene. Eminim ogluşun çok sevecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…