Ah onun anlaması lazımken seni böyle sıkıntı vermesi
insanlar
Merhaba ☺
karantinada evde çıldırmak üzereyiz galiba bir de böyle değişik huylar da başladı
Benim kızım bir yaşına gelene kdar şırnaktaydık orda dışarı çıkamıyordu taşındıktan sonra da havalar bozuldu şu bu derken çıkamadı. Tam çıkabileceği zamanlar gelmişti virüs patladı. Öncesinde de çok fazla dışarı geçmişi olmayınca aramıyor gün içinde ama pencereden balkon kapılarından dışarıya bakıyor bazen. Balkonları da henüz kullanıma açamadık hava çok dengesiz bugün yağışlı mesela. Balkon açılınca orda da vakit geçirir. Şuan en çok istediğimiz şeylerden biri balkon diğeri trambolin
Atamıyor enerjisini bir türlü
Çok fazla çizgi film izlemeye başladı ona sıkılıyorum ben de ama tek başıma da işlerimi halletmek için açıyorum yoksa başa çıkamam. (kendimi böyle kandırıyor da olabilirim)
Uyku düzeni bir yaş öncesine geri döndü. Sabahları erken kalkmaya başladı (7:00/7:30 arası) kahvaltısından sonra sabah şekerlemesi yapıyor (10:00 gibi) öğleden sonra bir daha uyuyor.
bugün biraz oyaladık 12de yatırdık.
Ocean kullanıyoruz balık yağı olarak bir şişe almıştık hala çoğu duruyor. Günde bir çay kaşığı. Bu kullanımla daha uzun süre biteceği yok.