2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar kızım bir haftadır kabız oluyor fitille yapabiliyor enterogermina kullanan vardı yaaaaa ondan almayı düşünüyorum hergün mü kullanıyoruz onu üçinde kaç tane var
Ben de kullanıyorum kızıma. Günde bir tane içiriyorum. Duphalac da kullandık, aynı özellikte bir şurup daha bitirdik ama ismini hatırlayamıyorum şuan. Hala da kabızlığı devam ediyor benimkinin. Ama günlük kakasını yapıyor zorlansa da

Yaaaaaaaa çok sevindim hemen tarif alalaım
Slm cnm gorunce yazmak istedim.
Ben hemen hemen herşeyin koftesini yapiyorum. Kabak, karnibahar, pirasa, Patates...

Ana malzeme
1 yumurta
2-3 yemek kasigi yogurt
Galeta unu yoksa normal un da olur
Tuz, karabiber
Dere otu ozellikle kabaga cok yakisiyor
Istersen biraz maydanoz ben bazen minik minik taze sogan bile ekliyorum
Birazcik puf olsun diyorsan 1 cay kasigi kabartma tozu koyabilirsin.
Pisirmesi sana kalmis ister kizart ister az yagli tavada izgara yaparsin.

Afiyet olsun kuzucuklara

Teşekkür ederim canım deneyeceğim en kısa zamanda

Kızım da kabız olmuştu dün akşam yavrum ağlaya ağlaya çatlayacaktı resmen en son hastaneye gidecekken yaptı ama ne yapma büyük insan yspsmaz bugün şurup alacam

Kiyamam ya gün içinde bol su içmesine dikkat et cnm. Bir de kuru incir, kuru kayisi yiyor mu? Yemiyorsa suda haşla biraz blendirla püre yap. Biberonuna bir kasik pureden uzerinede ilik su koy biraz icsin. Gunde 2-3 kere içsin. Oğlum da bazen iki üç gun yapmadigi oluyor bunu içince rahatliyor.
Ev yogurdu, kefir bunlar da çok faydalı.

Canın yaptım haşladım blemdırdan geçirdim sürekli yiyor onu ama yapamıyor zaten sürekli ev yoğurdu yiyor kefiri deniyeceğim ilqç aldım bakalım inşallah işe yarar

Selam kızlar karantina nasıl geçiyor? Biz bol yemekli bol danslı aktiviteli atlatmaya çalışıyoruz. Sürekli mutfakta yemek hazırlığındayım. Kinetik kum aldım bir de 23 nisan indiriminde kum ve su masası vardı pilsanin onu aldım kumdan kaleler yapıyoruz bol bol

selamm, biz de sürekli oyun ve yemek olayı var. yorulsun diye koşturup duruyorum balkonda daha çok vakit geçiriyoruz. tüm oyuncaklarından sıkıldı ben de birkaç şey sipariş vereceğim. bakınıyorum şu sıralar :)

Bende balkonda aktivite olsun diye sipariş ettim iyi oldu kinetik kum falan. Bazen içine su doldurup gemileri yüzdürüyoruz hoşuna gidiyor. Bu sıra bir de temizliğe sardı benimki balkonda süpürge yapıp duruyor eline temizlik bezi geçince masa siliyor bol bol

oğlum da dün ıslak mendili almış plastik toplarını siliyordu. silince de oldu tamam diyor benden duydu galiba

Bizimde bol mizirdamali aglamali geçiyor sürekli oyun oynuyoruz tencereyle oynuyor oğlum sürekli sizde de var mi aşçı mi olacak yoksa bu çocuk:) yemek işi bi gün yerse diğer gün hiç yemiyor kahvaltı yok hala ama sürekli buzdolabında gidip mama diyor sürekli biseyler istiyor buarada oğlum çok geç yatyor erken kalkıyor sizde durumlar nasıl 11 yada 11 30 yatyor sabah 7 8 arası kalkıyor gece de sürekli ağlayarak uyaniyor

Oglu olanlar boylari kac cm?
Ne olur cevap verin kizim oglumu baya gecti hem boy hem kilo olarak cok ama cok uzuluyorum

83 canım oğlumda
Anne sutuyle mi beslediniz? Birde burada bir kac yorum okudum bebekleriniz masallah ne guzel yiyorlar benimkiler 1 kasik yedirene kadar canim cikiyor? Ben ikizlerimi anne sutuyke besledim mamaya karsi degilim ama doktor gelisimlerine normal dedigi icin boyle yaptim hata mi ettim diyorum. Sizin 19 aylik boyu mu 83 cmdi?

Ben de bol bol oynuyorum oglumla. Ama sıkılıyor artık. 24 saat aynı şey olunca. Tv ' ye çok alıştı maalesef. Bana kumandayi getiriyor bir de yanagimdan opuyor acayim diye aç de açarim diyorum ama nerdeeee onu bile demiyor. Opüyor

Oglu olanlar boylari kac cm?
Ne olur cevap verin kizim oglumu baya gecti hem boy hem kilo olarak cok ama cok uzuluyorum
En son 85 ti galiba ölçmedim uzun zamandır. Kilosu da 11800 gr. Anne sütü alıyor hala ama ek gıda daha fazla yiyor. Bir de her gün balık yagi içiyor 8. aydan beri

Bizde uyku düzeni aynı pek bir şey değişmedi. Sadece öğle uykusuna geçmesi uzun sürüyor bu sıra oyun oynamak keyifli geldiği için.

Benim bebegiminki kadar kisa boylu yok sanirim.bebeklerin boylarinin paylasildigi bir yer var mi oraya baksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…