2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bnde mi öyle yapsam ama çok ağlar gibime geliyo deniyeuim bakayım gündüz de çok emiyo sürekli peşimde emdiği de bişey olsa zaten tek göğüs emziriyorum onda da süt kalmiyo 2 e çekip birakiuo oyuna xevirdi

Bende yatmadan önce Kşık maması verdim. Karnını doyurdum gece kalkınca da formül süt verdim önce gece Emzirme sini bitirdim sonra gündüz Emzirme sinde de ilgisini farklı yönlere çevirdim ve formül süt verdim yavaş yavaş bıraktık

Ben mecbur bıraktırdım çoktan kardeşi yolda geliyor ve onu kıskanmasın iki yaşından sonra ondan bilir dedi çocuk doktorumuz bıraktır dediği için bıraktırdım

Gece aciktigini düşünmüyorum düşünsem bende mama verirdim keyfi emiyo uyumak için gündüz de aklına geldikçe yapisiyo esimde vermeyince kiziuo eziyet etme diyo bana da eziyet diyorum yoruldum artık işimin ortasında geliyo agliuo
Bebeğin hayırlı olsun CNm beraber büyürler ne guzel

Canım ağlıyor ama alışması çok kolay oluyor. En fazla bir iki gece zorlanırsın uykusuz kalırsın sonrası rahat oluyor. Ağlıyor diye pes edip verme meme su ver biberon falan ver unutuyor daha sonra memeyi

aynı durumdayım. geceleri en uzun uykusu iki saat. tüm dişleri çıkmadan bıraktırmak istemiyordum aslında ama iyice yoruldum artık. ona da yazık hiç derin uyumuyor ama yemekten kalkınca bile emiyor. açlıktan değil yani. gece uyandığında emzirmesem kıyamet kopar ben de sedulu gibi azaltarak bırakmayı çok istiyorum ama pek mümkün görünmüyor

Canım ağlıyor ama alışması çok kolay oluyor. En fazla bir iki gece zorlanırsın uykusuz kalırsın sonrası rahat oluyor. Ağlıyor diye pes edip verme meme su ver biberon falan ver unutuyor daha sonra memeyi
Gece uyandığında naptınız peki tekrar uykuya dalması ZAMAN ALmistir dimi
Valla ben bu akşam salça sürdüm yaklaşması pek uyurken emzirdim geceye bakicaz artık ama yanında uyutmicam her istediğinde emmesin diye

Oyaladım su verdim mama hazırladım ama yemedi açlıktan yapmıyor çünkü alışkanlıktan oluyor. Geri uyuması zaman aldı ama bir kac gece uykusuzluktan sonra buna değdi.

owlll kiyamet kopmuyor ama kopmuş gibi oluyor inanın alisma süreleri kısa oluyor. Bir kaç gece sonra unuttu bile emmeyi.

owlll kiyamet kopmuyor ama kopmuş gibi oluyor inanın alisma süreleri kısa oluyor. Bir kaç gece sonra unuttu bile emmeyi.
:)) çok isterim ya ben de adım adım kesmeyi. gece uyandığında kim ilgileniyordu ve salona falan gitmek istiyor muydu? benim oğlumun uykusu çok hafif. e eminim ağlamaktan helâk olur. sonra da açılır uykusu

:)) çok isterim ya ben de adım adım kesmeyi. gece uyandığında kim ilgileniyordu ve salona falan gitmek istiyor muydu? benim oğlumun uykusu çok hafif. e eminim ağlamaktan helâk olur. sonra da açılır uykusu
Açılıyor tabi uykusu ama bir kaç günde hallediliyor. Eşim ve ben kalkıyorduk salonda da oturduk mutfakta da 2-3 saat oturup öyle uykuya dalıyordu ışık açmadık ama hiç uyanınca meme olmadığını anlayınca uyumak istiyordu. Bir kaç gece uykusuz kalmaya değiyor keske daha önceden yapsaydım diye düşündüm

Ayyyyy bende emziği bıraktıracam ama bir türlü başlayamıyorum

Bu ara zıplamaya meraklı benimki sürekli kolları kaldırıp parmak uçlarında durarak zıplıyormuş gibi yapıyor sanırsın kanatlanıp uçacak
Ayyy yerim yaaaaa

Benim kızım da bu aralar çok dillendi herşeyi söylüyor akla ne gelirse

Anne gel,,, abla kalk gibi ikili cümleler kurmaya da başladı,,,,,, ağlıyor,,,, gülüyor,,,, acıyor herşeyi söylüyor hatta şarkı bile götür beni aya şarkısı var ya onda bir bağırıyor aya aya ayoooooooooo diye gülmekten ölüyoruz,,,,,makarina şarkısında da eeeeeeeeee makaaaaaaaaaaa diyor,,,,,,, hasretinden yana diyeceğine nana nana diyor

Şimdilik böyle önce emziği bıraktırıp havalar ısınınca da beze başlamak istiyorum bu yaz biraz atraksiyonlu geçecek anlaşılan

Merhaba eylül anneleri nasılsınız genişler nasıl topiği bırakmadıgınıza sevindim
Kızlar daha 1.5 yaşında genişler neden emzirmeyi bırakıyorsunuz
Ayyyy vallahi benim kızım emseydi 3 yaşına kadar bıraktırmazdım ilk kızım da az emdi bu cadı emsin istiyordum ancak 8 ay emdi hatta bir ara allah ım yeterki emsin okula gidene kadar yine emziririm diyordum

Ayyyy vallahi benim kızım emseydi 3 yaşına kadar bıraktırmazdım ilk kızım da az emdi bu cadı emsin istiyordum ancak 8 ay emdi hatta bir ara allah ım yeterki emsin okula gidene kadar yine emziririm diyordum
Ben bir sene daha emzirmeyi düşünüyorum minnak kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…