- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.221
Maşallahhhhh canım çok güzellllllBugün hava çok soğuk burada. Boy kilo icin aile hekimine gittim. 82 cm 11200 gr olmuş. Bas çevresi yanlış hatırlamıyorsam 47 cm dedi. Boy kilo olarak persentile göre normal gidiyor
Aynen canım iyi dediler sevindim çok hareketli diye kilo almaz sandım ama almış içim rahatladıMaşallahhhhh canım çok güzellllll ❤❤❤
Benim kızım da 3.5 ay kilo almadı yaşından beri bu ay 700 grm almış çok sevindim bi de düzenli olarak avakado muz ve ceviz yedirdim onlar kilo yaptı benceAynen canım iyi dediler sevindim çok hareketli diye kilo almaz sandım ama almış içim rahatladı
Ah canım ya bende boşaltılabilecekleri boşalttım da çekmeceler bas çekli kilitleyemiyorum.koli bantı da aklımda ama izi çıkmaz diye korkuyorum.işin kötüsü parmaklarını sıkıştırıyorBen mutfaktaki cekmeceleri dolapları daha 8 aylıkken boşaltmıştımplastik kaplar bi de küçük tencereleri koydum. Onlarla çıkarıp oynuyor ben yemek yaparken. Çoğu çekmeceye de kilit yaptım bir bazılarının kenarlarindan koli bandi falan yapıştırdım baya iş görüyor açmaya çalışmıyor
Ben her gün veriyorum muz ceviz. Avokado arada bir veriyorum düzenli değil ama elma ayva kivi falan her gün yerBenim kızım da 3.5 ay kilo almadı yaşından beri bu ay 700 grm almış çok sevindim bi de düzenli olarak avakado muz ve ceviz yedirdim onlar kilo yaptı bence
Ben cevizi hergün 3 tane veriyorum,,,, avakado haftada 2 tane alıyorum yarım yarım veriyorum,,,, muzu da hergün yarım veriyorum büyükse ,,,,kivi ti benim kızımda sevdi,,,,, ama favorimiz mandalinaBen her gün veriyorum muz ceviz. Avokado arada bir veriyorum düzenli değil ama elma ayva kivi falan her gün yer
Muz ben büyük küçük ayirt etmiyorum kabiz yapmadı şimdiye kadar. Avokado bende öyle deneyim bari meyve salatası gibi yapıp veriyorum ben avokadoyu sen nasıl veriyorsun ? Benimkinin favorisi hepsiBen cevizi hergün 3 tane veriyorum,,,, avakado haftada 2 tane alıyorum yarım yarım veriyorum,,,, muzu da hergün yarım veriyorum büyükse ,,,,kivi ti benim kızımda sevdi,,,,, ama favorimiz mandalina
Ben izini falan düşünmedim artık korumak icin yapıştırdım gitti ama çok iz kalacağını sanmıyorum bi iki deterjanla silince gececek gibi.Ah canım ya bende boşaltılabilecekleri boşalttım da çekmeceler bas çekli kilitleyemiyorum.koli bantı da aklımda ama izi çıkmaz diye korkuyorum.işin kötüsü parmaklarını sıkıştırıyor
Benim kızım genelde et,, balık,,, tavuk,,, salata,,, çorba vazgeçilmezimiz yoğurt tost yumurta bu tarz şeyleri daha çok seviyor,,,Muz ben büyük küçük ayirt etmiyorum kabiz yapmadı şimdiye kadar. Avokado bende öyle deneyim bari meyve salatası gibi yapıp veriyorum ben avokadoyu sen nasıl veriyorsun ? Benimkinin favorisi hepsihic yemek ayırt etmiyor meyve de öyle
Canım maşallahhhhh daha ne yiyecek kiii ben hiç öyle unlu irmikli şeyler vermiyorum belki atıştırmalık kurabiye filan yapabilirsinsedulu Kmsl Hnd kizlar tok tutan ama boyle unlu irmikli bos bos sisiren degil de saglikli ne verebilirim.bizim gunumuz mutfakta geciyo.oglum surekli ma ma ma diyo.doyuramiyorum.elma,muz,yogurt corba, et ya da sebze yemekleri makarna yesil mercimek yumurta yiyor gun icinde ceyrek ekmek de yer her gun (cavdar tambugday) ve surekli emziriyorum yatana kadar.kilolu da degil 9.5-10 kilo ancak.gunluk 6-7 kere kaka yapiyor.yedigi icinde kalmiyor.dis cikariyor ondan mi ki.
kurabiye kek vs yaptigimda da tamami o gun icinde bitti.vermemeye calisiyorum en son mutfaktan cikiyoruz oyunlarla gezmeyle zor oyaliyorum hep akli yemekte.aileden heralde genetikCanım maşallahhhhh daha ne yiyecek kiii ben hiç öyle unlu irmikli şeyler vermiyorum belki atıştırmalık kurabiye filan yapabilirsin
Yaaaaaa gözümde canlandı barışşşş beyyyyyy nasıl güzel yiyordurkurabiye kek vs yaptigimda da tamami o gun icinde bitti.vermemeye calisiyorum en son mutfaktan cikiyoruz oyunlarla gezmeyle zor oyaliyorum hep akli yemekte.aileden heralde genetikbahar gelse de soyle parkta vakit gecirsek daha duzene girer heralde di mi.ankarada kar var soguk da felaket.
merhaba canım, benim kız da 10 kilo civarı kilo alımımız çok deil. Bir ara günde 4-5 kez kaka yapıyordu. Dr.a sordugumda 7-8 falan yapıyorsa problem ararız, kuru meyve yiyor mu demişti onlar etkileyebilir dedi. kesin kuru meyveyi bi bakalım devam ederse alerji olabilir demişti. bilgi olsun diye yazdım.sedulu Kmsl Hnd kizlar tok tutan ama boyle unlu irmikli bos bos sisiren degil de saglikli ne verebilirim.bizim gunumuz mutfakta geciyo.oglum surekli ma ma ma diyo.doyuramiyorum.elma,muz,yogurt corba, et ya da sebze yemekleri makarna yesil mercimek yumurta yiyor gun icinde ceyrek ekmek de yer her gun (cavdar tambugday) ve surekli emziriyorum yatana kadar.kilolu da degil 9.5-10 kilo ancak.gunluk 6-7 kere kaka yapiyor.yedigi icinde kalmiyor.dis cikariyor ondan mi ki.
kuru meyve hic vermedim canim.ama muz yedikten en gec yarim saat sonra mutlaka kaka yapar.bi de bu ara dis cikariyo azilar yan kesiciler derken belki ondan da artmistir kaka.gerci normali de gunde 2-3 yapar.aklimda olsun ama kuru meyve sagolasin.merhaba canım, benim kız da 10 kilo civarı kilo alımımız çok deil. Bir ara günde 4-5 kez kaka yapıyordu. Dr.a sordugumda 7-8 falan yapıyorsa problem ararız, kuru meyve yiyor mu demişti onlar etkileyebilir dedi. kesin kuru meyveyi bi bakalım devam ederse alerji olabilir demişti. bilgi olsun diye yazdım.
Kız kaptin sen misinKizlar merhaba size bişey sormak istiyorum aranızda hala yürümeye başlamayan var mı ? Emekkiyoruz tutunarak yürüyoruz tek elinden turupta yürüyoruz ellerini bırakıp ayakta da duruyo ama adım atmaya korkuyo napsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?