• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar yaaa kızımın alt dişleri kararmaya başladı sağlık ocağındaki doktora sordum geçici birşeydir dedi sizde böyle olan var mı

Anladım. İlginc durum duymadım da etrafımdan çürüme değil ama dimi
Çürüme gibi değil sanki netten araştırdım bazen olabiliyor yazıyor diş fırçaların diyor ama nasıl yapıcaz bi de protein fazlalığından da olabilirmiş kuzum gergin yumurtasını yoğurdunu sütünü mutlaka yer acaba fazla mı geldi ki

Çürüme gibi değil sanki netten araştırdım bazen olabiliyor yazıyor diş fırçaların diyor ama nasıl yapıcaz bi de protein fazlalığından da olabilirmiş kuzum gergin yumurtasını yoğurdunu sütünü mutlaka yer acaba fazla mı geldi ki
Parmak dis fircalarindan aldim ben 20 lira mi neydi serce parmağıma geçirip fırçalıyorum macunsuz.
benimki de her gun yumurta yogurt peynir süt tüketir onlardan yapacağını sanmam

Nerden aldın canım bende alayım
Ben trendyoldan almıştım ama ebebkte vardı 41E84FBC-AE9E-4840-A92A-3F37390BE748.png
Trendyolda simdiki fiyati bu kargo bedava

Netten alışveriş yapmıyorum canım ben kartımda yok zaten e bebek e bakayım o zaman teşekkürler
Vardı ebebekte aynısından macun kullanmak icin daha erken ama en azından bu kurtarıcı oluyor. Bi de dis cikarma döneminde masaj gibi yapıyorum damakları rahatlatıyor

Geçmiş olsun canım. Eczaneden bebek fırçalarından aldım ben eline veriyorum kendisi fırçalıyor, dişlerini de kaşıdığı için bayılıyor. Elinden almakta zorlanıyorum bu sefer de 🤔 belki işe yarar

Geçmiş olsun canım. Eczaneden bebek fırçalarından aldım ben eline veriyorum kendisi fırçalıyor, dişlerini de kaşıdığı için bayılıyor. Elinden almakta zorlanıyorum bu sefer de 🤔 belki işe yarar
Sağol canım bende deneyeyim belki işe yarar

Back