- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #53.181
Kızlar yaaa kızımın alt dişleri kararmaya başladı sağlık ocağındaki doktora sordum geçici birşeydir dedi sizde böyle olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım bizde yok öyle bir durum. Kullandığın bi ilaç yada vitamin o tarz bisi var mi belki yan etkilerinde yazar.Kızlar yaaa kızımın alt dişleri kararmaya başladı sağlık ocağındaki doktora sordum geçici birşeydir dedi sizde böyle olan var mı
Yok canım bi ilaç kullanmıyoruz bilemedim hafta içi bi hastaneye götüreyim bakalımHayır canım bizde yok öyle bir durum. Kullandığın bi ilaç yada vitamin o tarz bisi var mi belki yan etkilerinde yazar.
Balık yaginin yan etkilerinde yazıyor mu öyle bir şey ?Yok canım bi ilaç kullanmıyoruz bilemedim hafta içi bi hastaneye götüreyim bakalım
Canım balık yağını bu hafta başladım kullanmaya öncesinde de vardıBalık yaginin yan etkilerinde yazıyor mu öyle bir şey ?
Anladım. İlginc durum duymadım da etrafımdan çürüme değil ama dimiCanım balık yağını bu hafta başladım kullanmaya öncesinde de vardı
Çürüme gibi değil sanki netten araştırdım bazen olabiliyor yazıyor diş fırçaların diyor ama nasıl yapıcaz bi de protein fazlalığından da olabilirmiş kuzum gergin yumurtasını yoğurdunu sütünü mutlaka yer acaba fazla mı geldi kiAnladım. İlginc durum duymadım da etrafımdan çürüme değil ama dimi
Parmak dis fircalarindan aldim ben 20 lira mi neydi serce parmağıma geçirip fırçalıyorum macunsuz.Çürüme gibi değil sanki netten araştırdım bazen olabiliyor yazıyor diş fırçaların diyor ama nasıl yapıcaz bi de protein fazlalığından da olabilirmiş kuzum gergin yumurtasını yoğurdunu sütünü mutlaka yer acaba fazla mı geldi ki
Nerden aldın canım bende alayımParmak dis fircalarindan aldim ben 20 lira mi neydi serce parmağıma geçirip fırçalıyorum macunsuz.
benimki de her gun yumurta yogurt peynir süt tüketir onlardan yapacağını sanmam
Netten alışveriş yapmıyorum canım ben kartımda yok zaten e bebek e bakayım o zaman teşekkürlerBen trendyoldan almıştım ama ebebkte vardı Eki Görüntüle 2570557
Trendyolda simdiki fiyati bu kargo bedava
Vardı ebebekte aynısından macun kullanmak icin daha erken ama en azından bu kurtarıcı oluyor. Bi de dis cikarma döneminde masaj gibi yapıyorum damakları rahatlatıyorNetten alışveriş yapmıyorum canım ben kartımda yok zaten e bebek e bakayım o zaman teşekkürler
Tamam canım en kısa zamanda alacamVardı ebebekte aynısından macun kullanmak icin daha erken ama en azından bu kurtarıcı oluyor. Bi de dis cikarma döneminde masaj gibi yapıyorum damakları rahatlatıyor
Geçmiş olsun canım. Eczaneden bebek fırçalarından aldım ben eline veriyorum kendisi fırçalıyor, dişlerini de kaşıdığı için bayılıyor. Elinden almakta zorlanıyorum bu sefer de belki işe yararÇürüme gibi değil sanki netten araştırdım bazen olabiliyor yazıyor diş fırçaların diyor ama nasıl yapıcaz bi de protein fazlalığından da olabilirmiş kuzum gergin yumurtasını yoğurdunu sütünü mutlaka yer acaba fazla mı geldi ki
Sağol canım bende deneyeyim belki işe yararGeçmiş olsun canım. Eczaneden bebek fırçalarından aldım ben eline veriyorum kendisi fırçalıyor, dişlerini de kaşıdığı için bayılıyor. Elinden almakta zorlanıyorum bu sefer de belki işe yarar