2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugün hava çok soğuk burada. Boy kilo icin aile hekimine gittim. 82 cm 11200 gr olmuş. Bas çevresi yanlış hatırlamıyorsam 47 cm dedi. Boy kilo olarak persentile göre normal gidiyor
Maşallah canım ne güzel benimki hala 100kilo boy 80 baş çevresi 45.4 geldi ayva armut mandalina bunlari nasıl veriyosun rahat yiyebiliyor mu

Maşallah canım ne güzel benimki hala 100kilo boy 80 baş çevresi 45.4 geldi ayva armut mandalina bunlari nasıl veriyosun rahat yiyebiliyor mu
Dilim yapıp veriyorum sıkıntı olmadan yiyor zaten baya disi var artık çiğniyor güzelce

Ben ayirt etmiyorum bi çok şeyi veriyorum yiyor sadece çok tuzlu ve şerbetli şeyleri vermiyorum. Benimki de sürekli mama diye dolanıyor ortada. Havuçlu cevizli yagsiz ve şekeri az bi kek tarifim var onu yapıyorum onu yapıyorum her hafta yiyor. Tam bugday unu kullanıyorum yaparken. Ekmek yiyor benimki ya hem de baya baya yiyor market dönüşü elinde taşıyor ekmeği çeyreğini eve gelene kadar yemiş oluyor

He ya benim valla şaştim kaldim 16 aylık hala patir patir emekliyo yürümeye niyeti yok sipanin
Kızzz yürür merak etme en geç 2 ay olmadan yürüyecektir annesi sıkma canını

O zaman da yazarsın buraya peşinde dolanıyorum sürekli diye bütün odaların kapıları kapalı diyeee

Merhaba kızlar 2019 eylül annelerindeyim. Bir şey danışacaktım. Siz şu anda bebeğinizi 3 4 günlüğüne bırakıp bir yere gidebiliyor musunuz?
Taze anne merhaba canım
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini

Ben bırakıp gidemiyorum çünkü kızım çok hareketli hem güvenemiyorum kimseye bende bensiz uyumuyor bile o riski göze alamam

Ama büyük kızım çok akıllıydı 6 aylık emen çocuğu bırakıp 5 günlüğüne tatile gitmiştim

aynen canim cok istahli bizimkiler.kek pogaca borek pastaya kadar ne olsa yiyo.markete giriyoruz ya giriste ekmekler var.eh-mı eh-mı diye bagira bagira bi hal oluyo sanirsin ac birakiyorum cocugu.

Merhaba kızlar 2019 eylül annelerindeyim. Bir şey danışacaktım. Siz şu anda bebeğinizi 3 4 günlüğüne bırakıp bir yere gidebiliyor musunuz?
merhaba hayirli olsun bebegin.ben gun boyu surekli emzirdigim icin o kadar uzun sure ayri kalmayi dusunemem.bi de emzirmiyo olsan bile şu an yuruyor ekstra dikkat gerektiriyor.eger uzun suredir birlikte oldugu bakicisi anneanne babaanne vs varsa belki dusunulebilir
ben en fazla 6 saat ayri kaldim bugune dek.

İnşallah büyük kızına çekeriz

Ben de emziriyorum. 1 yıl sonra bakalım ne olacakhayırlısı

Peki beraber tatile gidebildiniz mi

komsumun 3 cocugu da 19 aylik yurumus canim.ama etrafin sorulari darlar insani.emiyor mu yemek yiyor mu emeklemiyo mu yurumuyo mu filan
Evet yaş emekledigini gören herkes yurumuyo mundaha doktora goturdun mu diye soruyo bende doktorluk bişey yok diyorum
Kızzz yürür merak etme en geç 2 ay olmadan yürüyecektir annesi sıkma canını

O zaman da yazarsın buraya peşinde dolanıyorum sürekli diye bütün odaların kapıları kapalı diyeee
Aman zaten böyle de peşinden geziyom yapicandsn geri kalmiyo

Peki beraber tatile gidebildiniz mi
Evet canım geçen yaz 10 aylıktı Marmaris’e tatile gittik 7 gün herşey dahil oteldi beni hiç zorlamadı suyu da çok sevdi denize havuza girip yoruluyordu akşam olunca sızıp kalıyordu

Ama şimdi yürüyor dışarıya çıkardığımda sürekli koşuyor bu sene zaptedebilir miyim bebek arabasında bilmiyorum

Evet yaş emekledigini gören herkes yurumuyo mundaha doktora goturdun mu diye soruyo bende doktorluk bişey yok diyorum

Aman zaten böyle de peşinden geziyom yapicandsn geri kalmiyo
Canım bazı bebekler daha geç yürürler yiyenim 16 aylıktı yürüdüğümde neredeyse hiç düşmedi bilinçli udi yani,,,

Aman sen millete bakma ne söyleyeceklerini şaşıyorlar,,,, şimdi bartu biraz büyüsün 2. Ne zaman diye başının etini yerler 2. De oğlan olursa ne zaman kız yapacan derler

Maalesef emzirdigim icin bırakmıyorum çünkü emzik ve biberon kullanmıyor. En fazla 6-7 saat bırakıp günlük işlerimi halledebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…