- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #53.241
Maşallah canım ne güzel benimki hala 100kilo boy 80 baş çevresi 45.4 geldi ayva armut mandalina bunlari nasıl veriyosun rahat yiyebiliyor muBugün hava çok soğuk burada. Boy kilo icin aile hekimine gittim. 82 cm 11200 gr olmuş. Bas çevresi yanlış hatırlamıyorsam 47 cm dedi. Boy kilo olarak persentile göre normal gidiyor
He ya benimKız kaptin sen misin
Canım çok az zamanı kalmış yürüyecektir kendini kaos ortamına hazırlaaaaa
komsumun 3 cocugu da 19 aylik yurumus canim.ama etrafin sorulari darlar insani.emiyor mu yemek yiyor mu emeklemiyo mu yurumuyo mu filanHe ya benimvalla şaştim kaldim 16 aylık hala patir patir emekliyo yürümeye niyeti yok sipanin
Dilim yapıp veriyorum sıkıntı olmadan yiyor zaten baya disi var artık çiğniyor güzelceMaşallah canım ne güzel benimki hala 100kilo boy 80 baş çevresi 45.4 geldi ayva armut mandalina bunlari nasıl veriyosun rahat yiyebiliyor mu
Ben ayirt etmiyorum bi çok şeyi veriyorum yiyor sadece çok tuzlu ve şerbetli şeyleri vermiyorum. Benimki de sürekli mama diye dolanıyor ortada. Havuçlu cevizli yagsiz ve şekeri az bi kek tarifim var onu yapıyorum onu yapıyorum her hafta yiyor. Tam bugday unu kullanıyorum yaparken. Ekmek yiyor benimki ya hem de baya baya yiyor market dönüşü elinde taşıyor ekmeği çeyreğini eve gelene kadar yemiş oluyorsedulu Kmsl Hnd kizlar tok tutan ama boyle unlu irmikli bos bos sisiren degil de saglikli ne verebilirim.bizim gunumuz mutfakta geciyo.oglum surekli ma ma ma diyo.doyuramiyorum.elma,muz,yogurt corba, et ya da sebze yemekleri makarna yesil mercimek yumurta yiyor gun icinde ceyrek ekmek de yer her gun (cavdar tambugday) ve surekli emziriyorum yatana kadar.kilolu da degil 9.5-10 kilo ancak.gunluk 6-7 kere kaka yapiyor.yedigi icinde kalmiyor.dis cikariyor ondan mi ki.
Kızzz yürür merak etme en geç 2 ay olmadan yürüyecektir annesi sıkma canınıHe ya benimvalla şaştim kaldim 16 aylık hala patir patir emekliyo yürümeye niyeti yok sipanin
Taze anne merhaba canımMerhaba kızlar 2019 eylül annelerindeyim. Bir şey danışacaktım. Siz şu anda bebeğinizi 3 4 günlüğüne bırakıp bir yere gidebiliyor musunuz?
aynen canim cok istahli bizimkiler.kek pogaca borek pastaya kadar ne olsa yiyo.markete giriyoruz ya giriste ekmekler var.eh-mı eh-mı diye bagira bagira bi hal oluyoBen ayirt etmiyorum bi çok şeyi veriyorum yiyor sadece çok tuzlu ve şerbetli şeyleri vermiyorum. Benimki de sürekli mama diye dolanıyor ortada. Havuçlu cevizli yagsiz ve şekeri az bi kek tarifim var onu yapıyorum onu yapıyorum her hafta yiyor. Tam bugday unu kullanıyorum yaparken. Ekmek yiyor benimki ya hem de baya baya yiyor market dönüşü elinde taşıyor ekmeği çeyreğini eve gelene kadar yemiş oluyor
merhaba hayirli olsun bebegin.ben gun boyu surekli emzirdigim icin o kadar uzun sure ayri kalmayi dusunemem.bi de emzirmiyo olsan bile şu an yuruyor ekstra dikkat gerektiriyor.eger uzun suredir birlikte oldugu bakicisi anneanne babaanne vs varsa belki dusunulebilirMerhaba kızlar 2019 eylül annelerindeyim. Bir şey danışacaktım. Siz şu anda bebeğinizi 3 4 günlüğüne bırakıp bir yere gidebiliyor musunuz?
İnşallah büyük kızına çekerizTaze anne merhaba canım❤❤
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini
Ben bırakıp gidemiyorum çünkü kızım çok hareketli hem güvenemiyorum kimseye bende bensiz uyumuyor bile o riski göze alamam
Ama büyük kızım çok akıllıydı 6 aylık emen çocuğu bırakıp 5 günlüğüne tatile gitmiştim
Ben de emziriyorum. 1 yıl sonra bakalım ne olacakmerhaba hayirli olsun bebegin.ben gun boyu surekli emzirdigim icin o kadar uzun sure ayri kalmayi dusunemem.bi de emzirmiyo olsan bile şu an yuruyor ekstra dikkat gerektiriyor.eger uzun suredir birlikte oldugu bakicisi anneanne babaanne vs varsa belki dusunulebilir
ben en fazla 6 saat ayri kaldim bugune dek.
Peki beraber tatile gidebildiniz miBen de emziriyorum. 1 yıl sonra bakalım ne olacakhayırlısı
Peki beraber tatile gidebildiniz miTaze anne merhaba canım❤❤
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini
Ben bırakıp gidemiyorum çünkü kızım çok hareketli hem güvenemiyorum kimseye bende bensiz uyumuyor bile o riski göze alamam
Ama büyük kızım çok akıllıydı 6 aylık emen çocuğu bırakıp 5 günlüğüne tatile gitmiştim
Evet yaş emekledigini gören herkes yurumuyo mundaha doktora goturdun mu diye soruyo bende doktorluk bişey yok diyorumkomsumun 3 cocugu da 19 aylik yurumus canim.ama etrafin sorulari darlar insani.emiyor mu yemek yiyor mu emeklemiyo mu yurumuyo mu filan
Aman zaten böyle de peşinden geziyom yapicandsn geri kalmiyoKızzz yürür merak etme en geç 2 ay olmadan yürüyecektir annesi sıkma canını
O zaman da yazarsın buraya peşinde dolanıyorum sürekli diye bütün odaların kapıları kapalı diyeee
Ayyyyy inşallahhhh büyük kızımı annem her yere gezmeye götürürdü ama bu cadıyı götüren yokkkİnşallah büyük kızına çekeriz
Evet canım geçen yaz 10 aylıktı Marmaris’e tatile gittik 7 gün herşey dahil oteldi beni hiç zorlamadı suyu da çok sevdi denize havuza girip yoruluyordu akşam olunca sızıp kalıyorduPeki beraber tatile gidebildiniz mi
Canım bazı bebekler daha geç yürürler yiyenim 16 aylıktı yürüdüğümde neredeyse hiç düşmedi bilinçli udi yani,,,Evet yaş emekledigini gören herkes yurumuyo mundaha doktora goturdun mu diye soruyo bende doktorluk bişey yok diyorum
Aman zaten böyle de peşinden geziyom yapicandsn geri kalmiyo
Maalesef emzirdigim icin bırakmıyorum çünkü emzik ve biberon kullanmıyor. En fazla 6-7 saat bırakıp günlük işlerimi halledebiliyorum.Merhaba kızlar 2019 eylül annelerindeyim. Bir şey danışacaktım. Siz şu anda bebeğinizi 3 4 günlüğüne bırakıp bir yere gidebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?