• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım bazı bebekler daha geç yürürler yiyenim 16 aylıktı yürüdüğümde neredeyse hiç düşmedi bilinçli udi yani,,,

Aman sen millete bakma ne söyleyeceklerini şaşıyorlar,,,, şimdi bartu biraz büyüsün 2. Ne zaman diye başının etini yerler 2. De oğlan olursa ne zaman kız yapacan derler😱😱😱
Derler derler derlerrr diyosunn😁 benim acelem yok ya ama bu kiyaslama işleri beni çok geriyo sürekli Aa onunnoglu yuruyoms seninki niye yurumuyo fln diyolarr

Kizlar aranızda emzirmeyi bıraktıran var mı bu ara aklımda bu soru var yemek yediremiyorm sürekli emmek.istiyo biraktirsam düzene girer diye düşünüyorum ama kıyamam gibi geliyo

Kizlar aranızda emzirmeyi bıraktıran var mı bu ara aklımda bu soru var yemek yediremiyorm sürekli emmek.istiyo biraktirsam düzene girer diye düşünüyorum ama kıyamam gibi geliyo
Ben mart ayından sonra düşünüyorum. Ama şimdiden emzirme aralarını açtım. Yaklaşık 5 saatte bir emiyor. Gunduz ilk uyanınca sonra ogle uykusuna gecmeden uyaninca bir de aksam uykusuna gecmeden emiyor

Ben mart ayından sonra düşünüyorum. Ama şimdiden emzirme aralarını açtım. Yaklaşık 5 saatte bir emiyor. Gunduz ilk uyanınca sonra ogle uykusuna gecmeden uyaninca bir de aksam uykusuna gecmeden emiyor
peki evde nasil oyaliyorsun yani oyundur yemektir biraz vakit geciriyoruz ama me me me diye ustumu acmaya calisiyor.daha cok mu yemek vermeliyim :D bi de calisiyo muydin ise baslama durumun var mi.

peki evde nasil oyaliyorsun yani oyundur yemektir biraz vakit geciriyoruz ama me me me diye ustumu acmaya calisiyor.daha cok mu yemek vermeliyim :KK70: bi de calisiyo muydin ise baslama durumun var mi.
Oyun meyve yemek o şekilde geçiyor uzun zamandır böyle ama alıştı. Hemen hemen her saat bisi yiyor. İse yazin başlamayı düşünüyorum

Ya benim deli gibi emiyo verneyincede agliyo eli sürekli yakamda dis ten dicem.ama normalde de böyle korkmaya başladım nasıl birsktircm bilmem

Ya benim deli gibi emiyo verneyincede agliyo eli sürekli yakamda dis ten dicem.ama normalde de böyle korkmaya başladım nasıl birsktircm bilmem
bizim de oyle canim evde surekli beraber oldugumuzdan heralde.ise basliycaksan baslamadan azaltmaya baslarsin.is yoksa da 2 yasa dogru zaten yazin parkta vakit gecire gecire unuturlar azaltiriz.

kizlar biz henuz ayakkabi almadik ogluma. 1 aydir yuruyor evin icinde.disarida hava buz gibi.cikip yarim saate dönüyorum zaten parklar da kar buz islak her yer ankaradayim.avm ye gidersek de bebek arabasinda duruyor.bahara dogru spor ayakkabi mi alsam sadece.simdi bot alsam belki birkac kez giyecek kis bitecek.

bizim de oyle canim evde surekli beraber oldugumuzdan heralde.ise basliycaksan baslamadan azaltmaya baslarsin.is yoksa da 2 yasa dogru zaten yazin parkta vakit gecire gecire unuturlar azaltiriz.
Dışarı çıkmıyoruz diye belki de böyle haklı olabilirsin çalışmayı dusunmuyorum ama baharda dışarı çıkınca azalır inşallah gündüz en azından azalsa sonrası gelir gece zaten 2 3 saatte bir uyaniyox

kizlar biz henuz ayakkabi almadik ogluma. 1 aydir yuruyor evin icinde.disarida hava buz gibi.cikip yarim saate dönüyorum zaten parklar da kar buz islak her yer ankaradayim.avm ye gidersek de bebek arabasinda duruyor.bahara dogru spor ayakkabi mi alsam sadece.simdi bot alsam belki birkac kez giyecek kis bitecek.
Bizim daha yurumuyo ama ben ilk adım ayakkabısı aldım giydiriyoruz bahara kadar idare eder bizi sonra sandalet türü alırım muhtemelen bot a gerek yok bence bu soğukta dışarda yurutcek halimiz yok

Bu sene bende bot almadım. İki tane spor ayakkabısı var onlari giyiyor zaten dışarıda çok dolanmıyoruz kapalı avm ye gidiyoruz caddede gezerken de bebek arabasında oluyor ama ayakkabı giydiriyorum arada sıkılıp yürüyor.

merhabalar
Maşallah iştahları bol olsun sağlıklı mutlu olsun bebişler 😁
Benim minnak ile beslenme düzenini oturtamadık biz daha. Bazen cosuyor çok güzel yiyor çoğu zaman oturtamıyorum bile sandalyesinde. Bakıcısından iyi yiyor genelde ama 🤭

merhabalar; aranıza yeni katıldım 1 eylül doğumlu erkek bebek annesiyim..Oğlum bu ara sinirlendiiğnde elinde ne varsa fırlatıyor yada bana vuruyor yada kendi başına vuruyor eliyle yapma dedikçe daha da hırslanıyor..nasıl vazgeçirecegimi bilmiyorum vallahi..varmı fikri olan güzel annelerim

Back