- Konu Sahibi MinikPiranha
- #53.201
Kmsl Hnd bizde başlamadık düzenli fırçalamaya inşaalah geçer sizinki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkındalıklarını artmaya başladığı icin sanırım bizde de durum aynı. Yatağında 3-4 saat uyuyor sonra bizim yanımıza aramıza alınca sabaha kadar deliksiz uyuyor öyle olunca gece emzirmiyorum bende. Sabahta dediğin gibi hemen mama diye açıyor gozu. Bu sıra her şeyi keşfetmeye çalışıyorlarMutlu yıllar kızlar herkese evlatlarıyla ailesiyle beraber..
Biz bu ara uykuya dalmakta zorlanıyoruz uykusu var ama ağlanıyor mızıklanıyor. Ya zor dalıyor ya uyuyor birkaç saate ağlıyor dönüyor sallıyoruz falan. Gece mama içerdi artık asla biberonu istemiyor uykuda da vermeye çalışsam ağlayarak reddediyor. Ağladıkça da acıktı mı acaba deyip yapıyoruz kaç gecedir çöpe gidiyor artık gece beslenmesi de istemiyor sanırım ama öyle ki bazen akşam yemek istemiyor az yiyor tüm gece de aç kalmış oluyor ama açlıktan ağlasa dalamaz tekrar uykuya mama da alır bir süre sonra dalıyor tekrar neden böyle artık tetikte bekliyoruz ha ağladı ağlayacak diye tabi sabah da kahvaltıyı görünce hemen istiyor keyfi gündüz gayet iyi hiç gece ki çocuk değil
Ayyyyy canım yaaaa benim kızım da gece ilk yattığında yatağında yatırıyorum 2. 3 saat sonra ağlıyor annnniiiiii gel gel diye bir de uyanınca hemen yastığını alıyor ayağa kalkıyor yani beni yanına aleeeee böyle olunca ortamızda yaptıramıyorum eşim ezer diye korkuyor ben kızı yanıma alıyorum eşim koltuğa geçiyorFarkındalıklarını artmaya başladığı icin sanırım bizde de durum aynı. Yatağında 3-4 saat uyuyor sonra bizim yanımıza aramıza alınca sabaha kadar deliksiz uyuyor öyle olunca gece emzirmiyorum bende. Sabahta dediğin gibi hemen mama diye açıyor gozu. Bu sıra her şeyi keşfetmeye çalışıyorlar
Benimki o kadar deli yatıyor ki mecbur aramıza alıyoruz yoksa düşer diye korkuyorum ben. Bizim yatağın iki kenarı da açık çünkü. Bi gece onun park yatağını cektim yatak odamıza ama pasa yine uyumadi öyle illa geldi aramızda uyudu Kocayla asker arkadaşı olacaz bu gidişleAyyyyy canım yaaaa benim kızım da gece ilk yattığında yatağında yatırıyorum 2. 3 saat sonra ağlıyor annnniiiiii gel gel diye bir de uyanınca hemen yastığını alıyor ayağa kalkıyor yani beni yanına aleeeee böyle olunca ortamızda yaptıramıyorum eşim ezer diye korkuyor ben kızı yanıma alıyorum eşim koltuğa geçiyor
Ayyyy bizde yaaaaaBenimki o kadar deli yatıyor ki mecbur aramıza alıyoruz yoksa düşer diye korkuyorum ben. Bizim yatağın iki kenarı da açık çünkü. Bi gece onun park yatağını cektim yatak odamıza ama pasa yine uyumadi öyle illa geldi aramızda uyudu Kocayla asker arkadaşı olacaz bu gidişle
Merhaba canım bizde de durumlar aynı hep bir koşturmaca ile geçiyorSelam kızlar günler koşuşturmaca geçiyor kızımok hareketli mutfak dolapekmece durduramıyorum ogluö da küçük olunca yetişemiyorum hiç bir şeye her şey bana bakıyor artık saglık olsun da geçecek diyorum onların gülüşleri her şeye bedel ama kızlarok cadı ya kendini sevdiriyor çok bilmiş oldu anlıyor artık her şeyi ama gece uyku yok yemesiok iyi maşallah ama yoklukla ilgisi yok gece sabaha kadar memedeyıx kıyamıyorum da küçükler daha ayırmaya yaza kadar idare edecem artık beni en çok yoran uykusuzluk geçecek inşallah hepsi
3 yaşında baya toparlamıyorşar sabır geçecek canım önce mrme bitsin sonra çiş ve konuşma olunca her sey duzen gıtmıyır şuan herseyı merak ediyorlar dogruyu yanlışı bilmiyorlar sabır geçecek ama çok tatlılar çok benım kız da baba baba akşama kadar baba dıyor işe başlamadım canım geçen kuruma gıttım 26 aralıkta başlamam gerekiyor çok uzaklaştım işten özledım de ev hep aynı ama ıkısı de küçük zor olacak bakalım hayırlısı bellı bır yıl daha uzatırım o zaman gelsın de iş uzak ızın az ögretmen olurdum şuan Kı aklım olsa en guzel meslek ama nasıp işte HerseyMerhaba canım bizde de durumlar aynı hep bir koşturmaca ile geçiyor
İşe başladın mı evde misin hala
Kızlar çok fena oluyorlar kızım annnnniiiiiiiii diye sürekli çağırıyor ben bakmazsam sesini daha fazla yükseltiyor en son yanıma gelip yanağını dudağını uzatıyor zorla kendini öptürüyor yani çok tatlılar
Bizim gece uykumuz Bugünlerde beni yanında istiyor yoksa yatmıyor
Yaramazlığı yazmıyorum bile nerde tehlikeli işler var onu yapıyor sandalye üstleri,,, buzdolabına tırmanma,,, tv ye çıkma ne ararsan var
Tabimi canım 2 küçük çocuk zor olıyordur benim büyük kızım olmasına rağmen zorlanıyorum3 yaşında baya toparlamıyorşar sabır geçecek canım önce mrme bitsin sonra çiş ve konuşma olunca her sey duzen gıtmıyır şuan herseyı merak ediyorlar dogruyu yanlışı bilmiyorlar sabır geçecek ama çok tatlılar çok benım kız da baba baba akşama kadar baba dıyor işe başlamadım canım geçen kuruma gıttım 26 aralıkta başlamam gerekiyor çok uzaklaştım işten özledım de ev hep aynı ama ıkısı de küçük zor olacak bakalım hayırlısı bellı bır yıl daha uzatırım o zaman gelsın de iş uzak ızın az ögretmen olurdum şuan Kı aklım olsa en guzel meslek ama nasıp işte Hersey
Ya canım benim kızım da böyle tv çekmecesini boşalttım ama tv ye çıkıp vuruyor ne zaman düzelecekler acaba canları yanmasa dağıtsın her yeri ama korkuyorum bende bişey olacak diyeMerhaba arkadaşlar burayı okuyunca rahatlıyorum herkeste aynı sorunlar bizimde bu ara gece uykularımız çok karıştı ve çok yaramaz acayip tehlikeden de anlamıyor kaç kere düştü hiç umursamıyor umarım yaza kadar düzelir tv altında çekmeceleri hep boşalttım şimdi de mutfağa dadandı yer de yok onları boşaltacak
Canim sen direkt duvara sabitlesene tv yi üniteden çıkarıp. Altına da bir şey koyma erişemez o zaman tv ye ya da daha önce dedigim tarz oyun çiti falan işini görecek. Tv çok tehlikeli çünküYa canım benim kızım da böyle tv çekmecesini boşalttım ama tv ye çıkıp vuruyor ne zaman düzelecekler acaba canları yanmasa dağıtsın her yeri ama korkuyorum bende bişey olacak diye
Canım tv ti duvara sabitleyemem üniteyi koyacak yer yokCanim sen direkt duvara sabitlesene tv yi üniteden çıkarıp. Altına da bir şey koyma erişemez o zaman tv ye ya da daha önce dedigim tarz oyun çiti falan işini görecek. Tv çok tehlikeli çünkü
Ben mutfaktaki cekmeceleri dolapları daha 8 aylıkken boşaltmıştım plastik kaplar bi de küçük tencereleri koydum. Onlarla çıkarıp oynuyor ben yemek yaparken. Çoğu çekmeceye de kilit yaptım bir bazılarının kenarlarindan koli bandi falan yapıştırdım baya iş görüyor açmaya çalışmıyorMerhaba arkadaşlar burayı okuyunca rahatlıyorum herkeste aynı sorunlar bizimde bu ara gece uykularımız çok karıştı ve çok yaramaz acayip tehlikeden de anlamıyor kaç kere düştü hiç umursamıyor umarım yaza kadar düzelir tv altında çekmeceleri hep boşalttım şimdi de mutfağa dadandı yer de yok onları boşaltacak
Ya çok fenalar hadi tv kırılması falan neyse de üzerine falan düşmesin diye. Saniyeler içinde ani bir hareket yapabiliyorlarCanım tv ti duvara sabitleyemem üniteyi koyacak yer yok
O çiti de haftaiçı awm ye gidicem ordan bakıcam
Senin iki minik çok zor bol sabırlı günler diliyorum giderek daha sevimli oluyorlar bi yandan da daha yorucu olmaya başladılarSelam kızlar günler koşuşturmaca geçiyor kızımok hareketli mutfak dolapekmece durduramıyorum ogluö da küçük olunca yetişemiyorum hiç bir şeye her şey bana bakıyor artık saglık olsun da geçecek diyorum onların gülüşleri her şeye bedel ama kızlarok cadı ya kendini sevdiriyor çok bilmiş oldu anlıyor artık her şeyi ama gece uyku yok yemesiok iyi maşallah ama yoklukla ilgisi yok gece sabaha kadar memedeyıx kıyamıyorum da küçükler daha ayırmaya yaza kadar idare edecem artık beni en çok yoran uykusuzluk geçecek inşallah hepsi
Aynen canım tv ti kırmasını geçtim zatenYa çok fenalar hadi tv kırılması falan neyse de üzerine falan düşmesin diye. Saniyeler içinde ani bir hareket yapabiliyorlar
Deli cesareti var resmen şimdikilerdeAynen canım tv ti kırmasını geçtim zaten
Geçen gün kaynanama gittik odun sobası yanıyor saniye de gitti elini sobaya değdirdi allah tan yanmadı öyle ama bi daha gidiyor hiç korkmuyor