2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benim krizim da hiç durmuyor inan ki gezmeye bile gidemiyorum ya 2 dk oturmaz mı peşinden dolanıyorum yoruluyorum valla
Bizde 3.5 aldır kilo almıyorduk bu ay düzenli yedirdim gerçekten işe yaradı
Gezmeye bende çok gidemiyorum evde rahat ortamında bırakıyorum çocuğu arada annemlere gidiyorum kardeşime falan oraları da talan edip geliyoruz dün dışarı çıktık hava alsın diye sürekli bisiler yedi dışarıda elinde yemek olmazsa başlıyor huysuzlanmaya öyle bir çılgın

Annem yakın zaten sürekli gidiyoruz dışarı bizde bu hafta çok çıktık parkın önünden geçerken ağlıyor hergün parktaydık

Tamam canım çok sağol eczacı eşimin arkadaşı krilomu pek önermedi bilmiyorum eşim akşama alacak bakalım ne önerecek
En iyisi dersen mollers var ama çok pahalı. Krilom içerik olarak yine temiz kalıyor gibi. Easy fish oil var birde temiz içeriğe sahip bildiğim ama onunda cignenebilir tableti var. Biraz daha büyüyünce verilecek gibi.
Siz doktor tavsiyesiyle mi başlayacaksınız

Yok canım doktor tavsiyesi için değil kendim istiyorum almayı destek amaçlı
Evet canım möllers i önerdi ama tadı acı bebek içmek istemez dedi
Easy fishoil tabletmiş
Multiver i önerdi bilmiyorum bakalım bu ay kullanıcam bakalım etkisi nasıl olacak

İyi olur ya ben haftada bir balık yediriyorum ama günlük destek için gerekli bence.

Sol üst kopek disi gelecek yeri kızarmış iyice zaten eli sürekli orada kaşıyor. Umarım çok zorlamaz çıkarken

benim bizdik bizimle uyumak istiyor bu sıra gece uyandi mama diye emzirdim kesmedi çubuk kraker yedi bi de üstüne sonra yanımıza yatmak istedi sabaha kadar uyudu sipa her şeyin çok farkında olmaya başladılar ya bicir bicir

ya bizim de oyle bu aralar.kendi odasinda uyuyan cocuk bazi geceler illa aramizda yatmak istiyor.alismaz insallah rahattik ya ne guzel :)
bu arada ayakkabi almadik henuz. bir iki haftadir ellerini birakip adim atmaya basladi.iyice yuruyunce heralde ocak ortasinda direk bot mu alsam malum kis aylari ankara.baharda da spor ayakkabi alsam nasil olur.

Maşallah canım.gelisimincok güzel.senin oğlanın seni de takdir ediyorum aynı ablam.gbi herşeyi çok iyi araştırıyorsun ve cesaretlisin zincomega yazdı bizim doktor hergun veremiyorum çünkü mutlaka yoğurtlu bisey yiyor sonrada ben unutuyorum

Bende umarın alışkanlık olmaz diyorum bot alabilirsin ortopedik tabanlılardan. Bende alicam bot geçen baktım güzel modeller vardı bir de hafif baya yetişkin botları gibi agir olmuyor

Canım benimki anam babam usulü yetişmenin araştırmış hali rahat birakiyorum ben bana da kolaylık oluyor ona da
Ben ciğer yedirdigim zaman yogurt vermiyorum o gün demiri güzel emsin diye.

Canım benimki anam babam usulü yetişmenin araştırmış hali rahat birakiyorum ben bana da kolaylık oluyor ona da
Ben ciğer yedirdigim zaman yogurt vermiyorum o gün demiri güzel emsin diye.
En güzeli canım benimki rahat da bıraksam hep sikintilibu yazdığım balık yağı omega 3 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…