- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #53.121
Ocean veriyorum ben de canım doktorun önerisiyle. Portakal aromalı severek içiyor benimki bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ocean veriyorum ben de canım doktorun önerisiyle. Portakal aromalı severek içiyor benimki bunu
Multiver aldık canım bu ay kullansın bakalım aslında ben Möllers demiştim eşime ama eczacı acı demişşşşOcean veriyorum ben de canım doktorun önerisiyle. Portakal aromalı severek içiyor benimki bunu
Ben tv yi duvara monte ettim. Tv altında ünite gibi uzun ince çekmeceli dolap var onu da duvarla arasinda bosluk biraktim tirmansa bile erisemiyor tv yeYaaaaa kızlar bebekleriniz tv ünitesine tırmanıyor mu kocaman yastıklar katıyorum yine tırmanıyor bugün kaldırdım yastıkları alışsın artık dedim ama yine de gidip televizyona vuruyor pes etmeyeyim alışsın diyorum illa ki bırakacak sizinkiler nasıl
Baktım canım netten biraz pahalı ama bakalım hiç durdurmazsa mecbur alacağımKmsl Hnd bu arada bi arkadaşım tv ünitesi önüne çocuk çitleri var ya onlardan alip koydu. O çitleri geçemiyor
Canım bu iyi bir marka diye biliyorum bu arada verince yoğurt vermiyor muyuz bende bilmiyordum sedulu biliyordur mutlaka kız yoğurt vermicez miKızlar ben bunu kullanıyorum bilginiz var mı nasıl acaba, yoğurt verince dikkat etmem gereken birşey var mı?
Canım bana doktor yoğurtla ilgili bir şey demedi. Kahvaltıdan sonra veriyorum ben balık yagini akşam da yogurt yiyor.Canım bu iyi bir marka diye biliyorum bu arada verince yoğurt vermiyor muyuz bende bilmiyordum sedulu biliyordur mutlaka kız yoğurt vermicez mi
100-150 lira ya falan var onlar oyun alanı olsun diye almıştı ama şu an tv ünitesine erişmesini önlemek için kullanıyorlarBaktım canım netten biraz pahalı ama bakalım hiç durdurmazsa mecbur alacağım
Yaaaa. Netten baktım 250 filan yazıyor100-150 lira ya falan var onlar oyun alanı olsun diye almıştı ama şu an tv ünitesine erişmesini önlemek için kullanıyorlar
Hımm m babada akşam ver dedi eczacı ama yoğurtla ilgili bişey demedi sorayım bakalımCanım bana doktor yoğurtla ilgili bir şey demedi. Kahvaltıdan sonra veriyorum ben balık yagini akşam da yogurt yiyor.
Tamam da bunu nasıl tv ünitesine katacam ki ayyyy çok soru sordumEki Görüntüle 2567787
böyle canım ama şu an normal fiyatı bi cok yerde. İndirimden arkadaşlar aynısını 150 ye aldi.
Bunlari düz olarakta koyabiliyorsun tv unite önüne düz olarak sıraladı arkadaşım çiti geçemiyor öyle oluncaTamam da bunu nasıl tv ünitesine katacam ki ayyyy çok soru sordum
Kızzzzzz benim cadı kızım onları kaldırır atar vallaBunlari düz olarakta koyabiliyorsun tv unite önüne düz olarak sıraladı arkadaşım çiti geçemiyor öyle olunca
Yok canim ya öyle kaldırıp atamaz dümdüz ama birbirine ekli sekilde diziyorsun agir oluyor yani. Onlara istediğin gibi sekil veriyorsun yuvarlak kare düz fark etmiyorKızzzzzz benim cadı kızım onları kaldırır atar valla
Tamam canım araştırayım ama nete bayağı pahalıYok canim ya öyle kaldırıp atamaz dümdüz ama birbirine ekli sekilde diziyorsun agir oluyor yani. Onlara istediğin gibi sekil veriyorsun yuvarlak kare düz fark etmiyor
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin miniğe.Kızlar oğlumun gözleri aşırı capaklaniyor sabah kalktığında çok asılır oluyor bugün kendi doktoruna gidicez ama siz de yaşayan var mı bu düzeni şuan hasta boğazından bide ciğerlere inmiş enfeksiyon ondan da olabilir mi sizce