• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaaaaa kızlar bebekleriniz tv ünitesine tırmanıyor mu kocaman yastıklar katıyorum yine tırmanıyor bugün kaldırdım yastıkları alışsın artık dedim ama yine de gidip televizyona vuruyor pes etmeyeyim alışsın diyorum illa ki bırakacak sizinkiler nasıl🤔🤔🤔

Yaaaaa kızlar bebekleriniz tv ünitesine tırmanıyor mu kocaman yastıklar katıyorum yine tırmanıyor bugün kaldırdım yastıkları alışsın artık dedim ama yine de gidip televizyona vuruyor pes etmeyeyim alışsın diyorum illa ki bırakacak sizinkiler nasıl🤔🤔🤔
Ben tv yi duvara monte ettim. Tv altında ünite gibi uzun ince çekmeceli dolap var onu da duvarla arasinda bosluk biraktim tirmansa bile erisemiyor tv ye

Kızlar ben bunu kullanıyorum bilginiz var mı nasıl acaba, yoğurt verince dikkat etmem gereken birşey var mı?

Eklentiler

• IMG-20191221-WA0013.jpeg
    IMG-20191221-WA0013.jpeg
    48,5 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar oğlumun gözleri aşırı capaklaniyor sabah kalktığında çok asılır oluyor bugün kendi doktoruna gidicez ama siz de yaşayan var mı bu düzeni şuan hasta boğazından bide ciğerlere inmiş enfeksiyon ondan da olabilir mi sizce

Kızlar oğlumun gözleri aşırı capaklaniyor sabah kalktığında çok asılır oluyor bugün kendi doktoruna gidicez ama siz de yaşayan var mı bu düzeni şuan hasta boğazından bide ciğerlere inmiş enfeksiyon ondan da olabilir mi sizce
Çok geçmiş olsun canım :( Allah şifa versin miniğe.

Back