- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #53.081
Eskiden benim kızıma da kahvaltı yaptıramıyorduk. Bir arkadaşım sabah verdiğim mamanın miktarını biraz azaltıp yarım saat sonra kahvaltı yaptırmayı denememi önermişti. Ben denemedim çünkü o sıralar bakan bakıcımız kahvaltı vermiyordu öğlen okuldan gelince ben yaptırıyordum vsYedi buçukta uyandik 210 CC mama içti, kahvaltıyi kaçta yaptırsam yer hiç arası yok zaten zorla veriyorum
İstersen bir dene bu şekilde canım çok tok olmazsa belki biraz yer, zamanla da artar. Bilemiyorum.
Çok az yiyor da sayılmaz aslında ama Ben de kendimce lifli gıdaları az tüketiyor olabilir diye düşündüm. Muza, makarna, pilav, patates tüketimi fazla oldu galiba geçen haftalarda. Muz zaten kısıtlı verdiğim bir besin hemen kabız oluyor.Bizimde en büyük sorunumuz kabızlık tabi çok az yemesine bağlıyorum ben armut kuru kayısı kuru incir deniyorum ama miktar az olunca fayda etmiyor galiba nutrigen bağırsak düzenleyici vermişti doktor arasıra onu veriyorum
Küçükken duphalac kullanmıştık doktor tavsiyesi ile ona başladık tekrar. 2-3 günde düzelme olmazsa doktora gideceğiz bi tekrar.
Nutringen ne sıklıkta kullanıyorsun? Kabız olmasını mı önlüyor?