2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yedi buçukta uyandik 210 CC mama içti, kahvaltıyi kaçta yaptırsam yer hiç arası yok zaten zorla veriyorum
Eskiden benim kızıma da kahvaltı yaptıramıyorduk. Bir arkadaşım sabah verdiğim mamanın miktarını biraz azaltıp yarım saat sonra kahvaltı yaptırmayı denememi önermişti. Ben denemedim çünkü o sıralar bakan bakıcımız kahvaltı vermiyordu öğlen okuldan gelince ben yaptırıyordum vs
İstersen bir dene bu şekilde canım çok tok olmazsa belki biraz yer, zamanla da artar. Bilemiyorum. Çok az yiyor da sayılmaz aslında ama Ben de kendimce lifli gıdaları az tüketiyor olabilir diye düşündüm. Muza, makarna, pilav, patates tüketimi fazla oldu galiba geçen haftalarda. Muz zaten kısıtlı verdiğim bir besin hemen kabız oluyor.
Küçükken duphalac kullanmıştık doktor tavsiyesi ile ona başladık tekrar. 2-3 günde düzelme olmazsa doktora gideceğiz bi tekrar.
Nutringen ne sıklıkta kullanıyorsun? Kabız olmasını mı önlüyor?

hayırlı aksamlar yeni uyeyim ilk defa yazıyorum bende 3 eylül 2018 annesiyim ilk kızım da 28 ağustos 2016 kızlarımın arasında 2 yas 5 gün var
Hoşgeldin oğlum 2 eylül doğumlu. Tek çocuk var bende.
Senin ikisi de minik kolay gelsin

Hoşgeldin canım❤❤
Benim kızım da 1 eylül doğumlu

Büyük kızım da 13 yaşında

Ayyy senin ikisi de küçük nasıl başediyorsun
hoş buldum geçen sene çok zorlanyordum allah razı olsun eşimin çok yardımci oluyordu bana bu sene biraz daha kolay sizinkileri de allah bağışlasın inşallah

Bizimde çok ciddi bir kabızlık hikayemiz oldu ben korkuyorum doktor hergün verebilirsin demişti ama ben özellikle bir gün boyunca çıkmazsa veriyorum paketin yarısını fayda ediyor zaten hemen. Bizde de miktar olarak az yiyor ondan diyorum inşaallah büyüdükçe düzelir

Kizlar oğlum vurmaya başladı oyun sanıyor ama Baya canımızı yakıyor lıkır lıkır gülüyor bide sıpa ne yapmam lazım
İştahıda kapalı yumurtada yemiyor et de ne yapmak lazım yesin diye
Her türlüsünü denedim

benim kızım da bu aralar insanın yüzüne yüzüne vuruyor iştahı yok sutumu içiyor gece gündüz

Selam kızlar bebeği kilo almayan kızlar kızım 3.5 aldır kilo almıyordu bu ay düzenli olarak avakado muz ve ceviz yedirdim 700 grm almış bi deneyin isterseniz

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir bıdıklar büyüdükçe. Bugün iki lere yapmış biri zeytin gibi diğeri yumuşakmış ama kendim görmeden rahat edemeyeceğim ben. Yarından itibaren çorba vereceğim. Farkettim ki bu çocuk sıvı gıda almaz olmuş son zamanlarda i.
Vurmak, ısırmak bizde de var. Özellikle beni ısırmaya bayılıyor. Bir hafta yüzüme badana yaparak okula gittim resmen ısırıp yara yaptı suratımda.

Vurdukları zaman bizden aldıkları tepkiler hoşlarına gidiyor sanırım. Oyun oynuyorlar öyle
Onun hoşuna giden tepkileri yapmadığımızda söner diye umuyorum. Vurma yerine okşama sarılmayı pekiştirmeye çalışıyoruz biz ama bakalom ne kadar başarabileceğiz

Aynen yahu iyice çıldırdıyor beni
Yapma dedikçe ısrar ediyor bende elini tutarak okşuyoruz cici falan diyorum ama bırakmamla bir tane daha geliyor

Selam kızlar bebeği kilo almayan kızlar kızım 3.5 aldır kilo almıyordu bu ay düzenli olarak avakado muz ve ceviz yedirdim 700 grm almış bi deneyin isterseniz❤❤❤
Oh masallah. Benimki her gun yiyor onları sabit dursa kilo alacakta bir dakikayı boş geçmediği için geçen ay 10 kiloydu. Bu ay tartılmadı daha ama tahmini 11 falan olmustur.

O huy bizde de var. Vurma olarak çok yapmıyor ama saçımı çok cekiyor hatta yoluyor. Yapma desem de anlamiyor ki gözümün içine baka baka yapiyor

Oh masallah. Benimki her gun yiyor onları sabit dursa kilo alacakta bir dakikayı boş geçmediği için geçen ay 10 kiloydu. Bu ay tartılmadı daha ama tahmini 11 falan olmustur.
Canım benim krizim da hiç durmuyor inan ki gezmeye bile gidemiyorum ya 2 dk oturmaz mı peşinden dolanıyorum yoruluyorum valla
Bizde 3.5 aldır kilo almıyorduk bu ay düzenli yedirdim gerçekten işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…