• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar oğlumun gözleri aşırı capaklaniyor sabah kalktığında çok asılır oluyor bugün kendi doktoruna gidicez ama siz de yaşayan var mı bu düzeni şuan hasta boğazından bide ciğerlere inmiş enfeksiyon ondan da olabilir mi sizce
Geçmiş olsun. Çapak bizde hiç olmadı ama küçükken kardeşimde olmustu doktor o zaman cay poşetiyle pansuman gibi yaptırmıştı bi sorun isterseniz

Arkadaşlar merhaba . Aranıza yeni katılıyorum benim oğlum da eylül 2018 doğumlu. Çok neşeli girişken inanilmaz meraklı bir çocuk. Ancak de de , ete , vavava gibi heceler dışında konuşmuyor. Oğlum baba de dediğimde anliyor beni gülüyor ama israrla dede diyor. Var mı benim durumda olup oğlu hala konuşmayanlar ablamın oğlu 2.5 yaşındayken ilk kelimesini söylemişti. Şuan sinif birincisi ve suaturamıyoruz ama annelik işte

Arkadaşlar merhaba . Aranıza yeni katılıyorum benim oğlum da eylül 2018 doğumlu. Çok neşeli girişken inanilmaz meraklı bir çocuk. Ancak de de , ete , vavava gibi heceler dışında konuşmuyor. Oğlum baba de dediğimde anliyor beni gülüyor ama israrla dede diyor. Var mı benim durumda olup oğlu hala konuşmayanlar ablamın oğlu 2.5 yaşındayken ilk kelimesini söylemişti. Şuan sinif birincisi ve suaturamıyoruz ama annelik işte
Her bebek gelişimi farklıdır. Kimimizin bebegi bu aylarda daha fazla kelime söylerken kimisi daha yeni yeni başlar. O yüzden erken yada gec konustu demek dogru değil bence 36 aya kadar konusmazsa o zaman problem var demektir uzmanla görüşmek gerekir.
İlk kelimelerim kitaplari resimli kitaplardan faydalanabilirsiniz

Benimk8de öle canım.bi anne diyor bide bu ara de de başka yok

Her bebek gelişimi farklıdır. Kimimizin bebegi bu aylarda daha fazla kelime söylerken kimisi daha yeni yeni başlar. O yüzden erken yada gec konustu demek dogru değil bence 36 aya kadar konusmazsa o zaman problem var demektir uzmanla görüşmek gerekir.
İlk kelimelerim kitaplari resimli kitaplardan faydalanabilirsiniz
Aldım. Çok ta seviyor. Resimli hayvan kartları da aldım. Inek sesini taklit ediyor. Bakalım artık. Ilk çocuğum. Belki onun da etkisi var. Biraz takıntılı oluyoruz sanırım.

Kızlar yaaaaa benim kızım heryeri karıştırıyor ne çekmece ne dolap kalıyor mecbur odaların kapılarını kapalı tutuyorum banyo tuvalet açık görsün hemen içeri dalıyor,,, bulaşık makinasına saldırıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Benimki de bulaşık makinasına çok meraklı. Çekmeceleri boşaltıyor. Göreviymiş gibi hem de 😂

Aldım. Çok ta seviyor. Resimli hayvan kartları da aldım. Inek sesini taklit ediyor. Bakalım artık. Ilk çocuğum. Belki onun da etkisi var. Biraz takıntılı oluyoruz sanırım.
Benimde ilk çocuk ama fazla rahatım ben 😀 hiç telaş etmeyin zamanla hepsini başaracaklar

Dün akşam dışarıda yemek yiyelim dedik. Yan masada da 16 aylık gibi duran bi erkek çocuğu var. Benimki masaya vuruyor çatalla yemek istiyor agzina kocaman ekmek parçası tıkıyor 😀 yan masadaki çocuk annesi ne verirse onu yiyor ve sessiz oturuyor 😀 ah ulen dedim ben nerde yanlış yaptim 😀😀😀 bir de arada yemek yedigi icin sevinc cigliklari atiyor benimki geceyi mükemmel renklendirdi ve restorandaki herkesi kendine baktirdi 😆

Dün akşam dışarıda yemek yiyelim dedik. Yan masada da 16 aylık gibi duran bi erkek çocuğu var. Benimki masaya vuruyor çatalla yemek istiyor agzina kocaman ekmek parçası tıkıyor 😀 yan masadaki çocuk annesi ne verirse onu yiyor ve sessiz oturuyor 😀 ah ulen dedim ben nerde yanlış yaptim 😀😀😀 bir de arada yemek yedigi icin sevinc cigliklari atiyor benimki geceyi mükemmel renklendirdi ve restorandaki herkesi kendine baktirdi 😆
Benim Kızım da dışarda yemek yemeye bayılır çok seviyor et balık tavuk salata ne varsa yer

Büyük kızım sadece ana yemek yer salataların kesinlikle tadina bakmaz o yüzden küçüğüm yiyince çok mutlu oluyorum😍😍

Gözümde canlandı çok şeker bir görüntü maşallah 😀😀
Benimkinin de sağı solu belli olmuyor. Biz eline veriyoruz bakıcı kendisi yediriyor ikilemde kalıyor galiba :D
Dışarda yemeyi denemek istiyorum şuan 🤭

Ailem geldi ziyarete fakat hastalarmış galiba kızıma bulaştı ☹🤭
Bir de alt azılardan biri patlamış ya da patlamak üzere sbaah acele ile çok dikkatli bakamadım.

Gözümde canlandı çok şeker bir görüntü maşallah 😀😀
Benimkinin de sağı solu belli olmuyor. Biz eline veriyoruz bakıcı kendisi yediriyor ikilemde kalıyor galiba :KK70:
Dışarda yemeyi denemek istiyorum şuan 🤭
Bi dene ama canım benimki gibi olursa daha çay içemeden kalkarsın 😀 biz yemeği anca yiyip kalkıyoruz hemen sabırsız benimki durmuyor 5 dk sabit 😀

Ailem geldi ziyarete fakat hastalarmış galiba kızıma bulaştı ☹🤭
Bir de alt azılardan biri patlamış ya da patlamak üzere sbaah acele ile çok dikkatli bakamadım.
Geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım bu aralar. Ailede hasta varsa uzak duruyorum ben 😀 Oğlum da köpek disi çıkarıyor eli sürekli agzinda çok fazla kaşınıyor sanırım

merhaba kızlar, bu azı dişler bizi mahvetti ya hu 🤦🏻‍♀️ uyku düzeni zaten pek yoktu hiç kalmadı gece 3te uyudu :rolleyes: erken uyutsam da yarım saat sonra uyanıp yine geç uyuyor bi değişik bu çocuk 🤷🏻‍♀️

merhaba kızlar, bu azı dişler bizi mahvetti ya hu 🤦🏻‍♀️ uyku düzeni zaten pek yoktu hiç kalmadı gece 3te uyudu :rolleyes: erken uyutsam da yarım saat sonra uyanıp yine geç uyuyor bi değişik bu çocuk 🤷🏻‍♀️
Şimdiki bebeler çok fena canım yaaaaaaaa :KK53:

Back