• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
o zaman bol bol hareket et.. benim bünyem almaya çok müsait. be işte o yüzden sabahları yürüyerek otobüse bineceğim yere gidiyorum.. yavaş yavaş da olsa yürüyorum..20 dk sürüyor. akşamları da evde koridorda bol bol tur atıyorum.. ye sen de gerçekten büyk nimet ama hareket etmeye de bak.. 3 ayı doldurduktan sonra evde spor da yapmayı düşünüyorum ama dedim 3 ay bi geçsin.. bol hareket gerisini boşver ne istersen ye.
Dışarı çıkıyorum hergün bu aralar hava güzel ama oğlum oturup Kum oynamak istiyor bende yanında oturuyorum
Kaç kilo aldığımı hiç soylemiyeyim :eek:

Kizlar ben 63 kiloyum suan ama sanki 80 kilo gibiyim baldirlarim kalcam gobegim bir anda sisti. Tartiliyorum ayni kilo ama cok kilolu gosteriyorum. Sanki 2.5 aylik hamile degilde 5 6aylik gibiyim. Progestan iciyorum gunde 3kez. Surekli uyuyorum. Kendimi tutamiyorum. Fazla da yedigim birsey yok ben nasil bu sisligi indiricem akil verin ya. Tup bebekle hamile kaldim. Doktor yarim saat yavas yavas yuruyebilirsin dedi. Ama beni bi yere cikartmiyorlar dogru duzgun. Ev isi yaptirmiyorlar . Yiyip yatiyorum. Ekmek desen kepek ekmegi kullaniyorum. 2litreye yakin su iciyorum. Bunaldim yardim edin

Kizlar ben 63 kiloyum suan ama sanki 80 kilo gibiyim baldirlarim kalcam gobegim bir anda sisti. Tartiliyorum ayni kilo ama cok kilolu gosteriyorum. Sanki 2.5 aylik hamile degilde 5 6aylik gibiyim. Progestan iciyorum gunde 3kez. Surekli uyuyorum. Kendimi tutamiyorum. Fazla da yedigim birsey yok ben nasil bu sisligi indiricem akil verin ya. Tup bebekle hamile kaldim. Doktor yarim saat yavas yavas yuruyebilirsin dedi. Ama beni bi yere cikartmiyorlar dogru duzgun. Ev isi yaptirmiyorlar . Yiyip yatiyorum. Ekmek desen kepek ekmegi kullaniyorum. 2litreye yakin su iciyorum. Bunaldim yardim edin
Bence yürüyüş yapmalısın hem uykun açılır hem de temiz hava iyi hissettirir yürümek çok faydalı hem dr unuz da tavsiye etmiş. Tabi bir rahatsızlığınız yoksa.

Kızlar nasılsınız? Ben iki haftadır bitmeyen öksürük ve geniz akıntısıyla uğraşıyorum. Bugün doktoruma gittim ne yaptın niye önce gelmedin enfeksiyonun var bebeğin düşebilirdi dedi. Ins bebisime bir sey olmamıştır. Dua edin bana iyileşmem lazım inş. Bir de hastalanirsaniz durmayın doktorunuza söyleyin. Şimdi antibiyotik aliyorum :(

Dışarı çıkıyorum hergün bu aralar hava güzel ama oğlum oturup Kum oynamak istiyor bende yanında oturuyorum
Kaç kilo aldığımı hiç soylemiyeyim :eek:

Dikkat et canım dikkat et.. bende kilo aldım malesef ama 1 belki 1,5. vitaminli şeyler yemeye çalış. çok kilo alırsan sonraları diyet uygulamak zorunda kalırsın.

Ben şuan yurtdışındayim eşim ve kızımdan başka kimse yok yavaş yavaş elimden geldiğince yapiyorum herseyi temizlik alışveriş yemek herşey bende ☺ilk hamileliğimde de böyleydim. 9 aylık hamileyken balkondan küçük halılarımı çırpardım ☺size kötü örnek olmayayım ☺şuanda yapmam zaten tabi ilk gebeliğin tecrübesizliği...Çok şükür bir sıkıntım yok istahsizliktan baska.. dua ediyorum hep iyi geçmesi için...

Kızlar nasılsınız? Ben iki haftadır bitmeyen öksürük ve geniz akıntısıyla uğraşıyorum. Bugün doktoruma gittim ne yaptın niye önce gelmedin enfeksiyonun var bebeğin düşebilirdi dedi. Ins bebisime bir sey olmamıştır. Dua edin bana iyileşmem lazım inş. Bir de hastalanirsaniz durmayın doktorunuza söyleyin. Şimdi antibiyotik aliyorum :KK43:
Ben de antibiyotik kullanmıştım ilk gebeliğimde. Kayinvalidem sağolsun sap sup öpünce kapmıştım hamileyken bağışıklık cok düşüyor...

Kızlar nasılsınız? Ben iki haftadır bitmeyen öksürük ve geniz akıntısıyla uğraşıyorum. Bugün doktoruma gittim ne yaptın niye önce gelmedin enfeksiyonun var bebeğin düşebilirdi dedi. Ins bebisime bir sey olmamıştır. Dua edin bana iyileşmem lazım inş. Bir de hastalanirsaniz durmayın doktorunuza söyleyin. Şimdi antibiyotik aliyorum :KK43:
Kendi kendine doktor olanlar var böyle iste sinir oluyorum ben de onlara ne güzel yazmışın bak hasta olursaniz durmayin söyleyin diye. Antibiyotik kullanmamak icin direnen arkadaslar oluyor Allah korusun hastaligi ileri gitse farkedemeyecek. O antibitiyotik gerekli olmasa zaten doktor yazmaz ve en önemlisi gebelikte kullaninan plasentaya ulasmayandan vermez. Cok gecmis olsun. Zaten gebelikte ilac kullanmak yok diye birsey yok gerekmedikce yok sadece bunu idrak edemiyoruz biz bebegimizin uzerine titreyecegiz diye.

Sağol canım. Ya sabah aile hekimine gittim bana vitamin bile kullanma deyince ben de korktum tabi. İki güne geçmezse pazartesi kulak burun boğaza çıkıcam. Sıcak havlular koydum yüzüme. Tuzlu su çektim. Buhara durdum sıcak duşlar falan şu ana kadar işe yaramadı. Saraçoğlunun papatya buğusunu deniycem son çare. İnşallah geçer :dua: parolu ağız yoluyla tablet olarak aldım ama etki etmedi. Acaba serumda iyi mi geliyor ki?
Bana serum iyi geldi. Ama kontrole git Kbbye mutlaka ihmal etme

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

Kızlar geçmiş olsun hasta olanlara bol bol dinlenip sıcak bileyler içmeye çalışın benim de oğlan hastaydı boğazlarından hep yanımda geçmiştir diye düşünüyorum sabahları boğaz ağrısıyla uyanıyorum sıcak bileyler içiyorum

Bence yürüyüş yapmalısın hem uykun açılır hem de temiz hava iyi hissettirir yürümek çok faydalı hem dr unuz da tavsiye etmiş. Tabi bir rahatsızlığınız yoksa.
Simdilik bir sikinti yok canim sukur doktor yuruyebilirsin demesine ragmen heryerden baski var esim annem kayinvalidem vs . Bunaldim fazla ilgide iyi degil .

Slm sonuçlarım iyi çıktı kese dun 4+5 di bugün 4+6 bhcg 1371 çıktı biraz düşük geldi bana dr 2 güne bir bakalım dedi bhcg pazar günü acilden baktiricam

P_20180202_152351.jpg bu kesemiz

Back