• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba benim kızımda ne bulursa ağzına atanlardan parkta çaktırmadan atmaya çalışıyor bi de.kedi köpek kitaplarda çok seviyor yanımıza gelince basıyor çığlığı.sesi o kadar gür ki bağırınca kulaklarımız çınlıyor bizi zor günler bekliyor.Eli de doğuştan maşalı hiç vurma vs kelimesi bile geçmiyor evde ama istediğini yapmayınca hemen vurmaya başlıyor.Abimin oğlu tüm aileyi döver bu da ona çekti muhtemelen.1 sn oturmuyor bütün eşyaları odadan odaya taşıyor.1 yaş kontrolüne gittik 3 ayda 400 gr almış az emsin çok yesin dedi ama gün içinde 3-5 saatte emiyor yemeğini meyvesini yoğurdunu da yiyor nasıl kilo alıp boyu uzayacak bilmiyorum
Bende 4 saatte bir emziriyorum geri kalan her saat ek gıda veriyorum ama çok hareketli işte yakıyor ne yediyse

Merhabalar

İki gündür çok mutsuzum. Kızım iki gündür geceleri öksürüyor. Eşim de Şırnaka geri döndü üç gün önce, adam gitti çocuğu hasta ettim resmen.
Gece 2 sularında öksürüyor hep, öksürmekten uyuyamıyor bir süre. Ateşi falan da yok. Başına gelen var mı?
Doktora da götüreceğim hastane çok uzakmış özel bir yer arayışındayım.

Merhabalar

İki gündür çok mutsuzum. Kızım iki gündür geceleri öksürüyor. Eşim de Şırnaka geri döndü üç gün önce, adam gitti çocuğu hasta ettim resmen.
Gece 2 sularında öksürüyor hep, öksürmekten uyuyamıyor bir süre. Ateşi falan da yok. Başına gelen var mı?
Çok geçmiş olsun ateş yoksa önemli bişey yoktur inşallah emiyorsa geceleri emzirin. Boğaz’ı kuru kalmasın gün içinde ıhlamur Elmalı çay yapıyorum Ben doktor tavsiye etmişti onu veriyorum benim kızımda bu ara soğuk algınlğı atlatıyor rabbim yavrularımıza şifa verin 🙏

Çok geçmiş olsun ateş yoksa önemli bişey yoktur inşallah emiyorsa geceleri emzirin. Boğaz’ı kuru kalmasın gün içinde ıhlamur Elmalı çay yapıyorum Ben doktor tavsiye etmişti onu veriyorum benim kızımda bu ara soğuk algınlğı atlatıyor rabbim yavrularımıza şifa verin 🙏
Teşekkür ederimm inşallah önemli bir şeyi yoktur 🙏 size de çok geçmiş olsun 😔
Çayı tam olarqk nasıl yapıyorsun.
Malesef emmiyor gece boğazının kuruluğunu alsın diye su vermek istediğimde onu bile içiremiyorum. Ağzını kilitliyor sadece emziği alıyor.

Teşekkür ederimm inşallah önemli bir şeyi yoktur 🙏 size de çok geçmiş olsun 😔
Çayı tam olarqk nasıl yapıyorsun.
Malesef emmiyor gece boğazının kuruluğunu alsın diye su vermek istediğimde onu bile içiremiyorum. Ağzını kilitliyor sadece emziği alıyor.
Elmaların kalın. Bir şekilde kabukları soyup kaynatıyorum bir iki dilim elmada atıyorum içine sonra altını kapatıp ıhlamur koyuyorum içine ikisi beraber demleniyor sonra süzüyorum seviyor kızım ılık ılık içiriyorum o an içmek istemezse suluğuna koyuyorum gün içinde içiyor benimde öksürüyordu ara ara iyi geliyor bize inşallah sizede şifa olur

Elmaların kalın. Bir şekilde kabukları soyup kaynatıyorum bir iki dilim elmada atıyorum içine sonra altını kapatıp ıhlamur koyuyorum içine ikisi beraber demleniyor sonra süzüyorum seviyor kızım ılık ılık içiriyorum o an içmek istemezse suluğuna koyuyorum gün içinde içiyor benimde öksürüyordu ara ara iyi geliyor bize inşallah sizede şifa olur
Çok teşekkür ederim 🙏

Merhabalar

Canım geçmiş olsun benim kızımda 2 gündür öksürüyor burnu akıyor ilaç kullanıyorum gece bizde yatmadık saat 3 e kadar😔😔😔

B Ende yapayım canım bu tarifi

Canım geçmiş olsun benim kızımda 2 gündür öksürüyor burnu akıyor ilaç kullanıyorum gece bizde yatmadık saat 3 e kadar😔😔😔
gecmis olsun kuzuya.allah sifa versin.alakasiz olacak ama daha once 50li kilolara inmistiniz di mi.60lardan 50lere inmek zor diyorlar.sizce nasil.ben de 64-65e dustum 59 bile olsa 50li kilolari gormek istiyorum insallah.

Merhaba kızlar hasta kuzulara Rabbim şifa versin çok yazamıyorum öğlene kadar işe geliyorum üniversitede dersler başladı kütüphanede yoğun ev zaten oğlanla yoğun her an beraberiz benimki daha cesaret edip kendi ayakta duramıyor hep elimi tutarak yürüyor aslında cesaretlenmek istiyor ama hemen elimi tutuyor sıralamalar iyice hızlandı evde herşeyi kaldırdık prizde birşey bırakmıyoruz oyuncaklardan çabuk sıkılıyor havalar soğudu sabah elektrikli soba yakıyorum merkezi sistem daha yanmıyor.

Çocuklara kitaplar alıyor musunuz neler alıyorsunuz onları da paylaşsak ben sesli kitap almıştı kırmızı başlıklı kız durmuyor ki yerinde okuyayım kurtlu kucağımda da durmuyor ama onlara basıyor sesini dinliyor sayfaları çeviriyor. ben hayvanlı falan birşeyler almak istiyorum tanıması için bir de ali baba çiftlik halısı güzel diyorlar. Hep ağzı dolu birşeyler diyor kendince gözlüğümü alırdı hep oynardı şimdi alıyor sonra bana veriyor isteyince gözüme takmaya çalışıyor. Bir de ne gibi etkinlikler yapabiliriz.

İnsanın içi parçalanıyor hasta olmasalar keşke bu bebekler. Çok geçmiş olsun canım size de inşallaj biran önce iyileşirler. Kızıma nezle dedi doktor. Sprey ve suyuna karıştırmak için damla verdi. Ballı ıhlamur içirebilirsin dedi. Hava değişiminden falan olmuş olabilir dedi bir de burda çok sık oluyormuş böyle şeyler.

Merhaba kızlar hasta kuzulara Rabbim şifa versin çok yazamıyorum öğlene kadar işe geliyorum üniversitede dersler başladı kütüphanede yoğun ev zaten oğlanla yoğun her an beraberiz benimki daha cesaret edip kendi ayakta duramıyor hep elimi tutarak yürüyor aslında cesaretlenmek istiyor ama hemen elimi tutuyor sıralamalar iyice hızlandı evde herşeyi kaldırdık prizde birşey bırakmıyoruz oyuncaklardan çabuk sıkılıyor havalar soğudu sabah elektrikli soba yakıyorum merkezi sistem daha yanmıyor.

Çocuklara kitaplar alıyor musunuz neler alıyorsunuz onları da paylaşsak ben sesli kitap almıştı kırmızı başlıklı kız durmuyor ki yerinde okuyayım kurtlu kucağımda da durmuyor ama onlara basıyor sesini dinliyor sayfaları çeviriyor. ben hayvanlı falan birşeyler almak istiyorum tanıması için bir de ali baba çiftlik halısı güzel diyorlar. Hep ağzı dolu birşeyler diyor kendince gözlüğümü alırdı hep oynardı şimdi alıyor sonra bana veriyor isteyince gözüme takmaya çalışıyor. Bir de ne gibi etkinlikler yapabiliriz.
İş bankasının olması lazım hareketli kitapları var onları çok seviyor kızım. Bulabildiğimizi alıyoruz. Kedi hastası olduğu için kedili kitapları da hemen alıyorum. (Kediciğin Uyku Vakti, Sevimli Kediler)
Aç Tırtıl da çok seviyor.
Müzik açıp dans ediyoru biz, etrafta gördüklerimizi sayıyoruz ( parmaklar, yiyecekler, resimler vs) saklambaç ve kovalamaca en sevdiği oyunlar.
Kedi, köpek ve fil şeklinde oyuncakları var yumuşak onları da çok seviyor. Sürekli bi miyav miyav hav hav sesleri😅

gecmis olsun kuzuya.allah sifa versin.alakasiz olacak ama daha once 50li kilolara inmistiniz di mi.60lardan 50lere inmek zor diyorlar.sizce nasil.ben de 64-65e dustum 59 bile olsa 50li kilolari gormek istiyorum insallah.
Yok cqnım ne alakasız olsun sadece bebeklerimizle ilgili değil herşeyi sorup yazabiliriz👍👍👍
59 kilo olmuştum canım şuanda 65 kiloyum,,,, aslında ben istedikten ve yemedikten sonra kilo veriyorum,,, tabi ara ara kilo vermesi duruyor olabilir o zamanda da extra yoğurt filan kürü yapıyorum metabolizma hızlanıyor,,,,, verirsin canım ama istikrar lazım,,,, ben 3 ayda 15 kilo verdim hiç bozmadım diyebilirim,,, ama haftada bir gün kendime ödül olarak istediğim şeyi yiyordum,,, tamamen sıkarsam belirli zaman sonra sıkılıyorum diyetten😂😂😂😂

Merhabalaaar.beni hatırlayanınız vardır belki.hesabıma erişim yapamadım aylardır bazı sebeplerden.gecmis mesajlarinizi okuyamadim malum cok birikti.nasilsiniz kuzular nasıllar?
Biz geçen hafta 1 yaşımızı kutladık.10 aylık yürüdü cadı kızım.10 kilo 400 gr.76 boy.bazi kelimeleri söylüyor.buyuk kızım anasınıfına gidiyor.onlarla koştur koştur geçiyor günler.

Merhabalaaar.beni hatırlayanınız vardır belki.hesabıma erişim yapamadım aylardır bazı sebeplerden.gecmis mesajlarinizi okuyamadim malum cok birikti.nasilsiniz kuzular nasıllar?
Biz geçen hafta 1 yaşımızı kutladık.10 aylık yürüdü cadı kızım.10 kilo 400 gr.76 boy.bazi kelimeleri söylüyor.buyuk kızım anasınıfına gidiyor.onlarla koştur koştur geçiyor günler.
Hoş geldinnn canım.
Maşallah ikisine de kuzucukların 😀
Sen nasılsın uzub zamandır yoktun galiba

Hoş geldinnn canım.
Maşallah ikisine de kuzucukların 😀
Sen nasılsın uzub zamandır yoktun galiba
Hosbuldum canım sağol.iyiyim şükür.uzun zamandır yoktum.hattimi degistirdim telefon kafayı yedi.şifremi kaybettim gmaile giremedim falan.duzelttim ilk iş buraya yazdım.senin bebiş nasıl sen nasılsın canım iyisinizdir insallah

Hosbuldum canım sağol.iyiyim şükür.uzun zamandır yoktum.hattimi degistirdim telefon kafayı yedi.şifremi kaybettim gmaile giremedim falan.duzelttim ilk iş buraya yazdım.senin bebiş nasıl sen nasılsın canım iyisinizdir insallah
Kızımın öksürüğü dört gündür beni mahfediyor. Doktora da götürdüm iki gün önce verdiklerini kullanıyorum ama bu gece sabaha kadar öksürdü durdu ne yapacağmı şaşırdım☹️
Normal mi devam etmesi bu kadar

Benim büyük kızımın aylarca sürmüştü bebekken.en sonunda turpun içine bal pekmez bıldırcın yumurtası zerdeçal çörekotu kuru üzüm yaptım geçirdi.sende yap istersen canım.cok geçmiş olsun

Benim büyük kızımın aylarca sürmüştü bebekken.en sonunda turpun içine bal pekmez bıldırcın yumurtası zerdeçal çörekotu kuru üzüm yaptım geçirdi.sende yap istersen canım.cok geçmiş olsun
Doktora mesaj attım durumu o da iki üç hafta sürebilir öksürük demiş ben mi çok evham yapıyorum acaba diyorum. 😔

Back