2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın hosgeldin
Yasi kutlu olsun bebeğinin nice senelere

Doktora mesaj attım durumu o da iki üç hafta sürebilir öksürük demiş ben mi çok evham yapıyorum acaba diyorum.
Canım ben dün ıhlamuru ve elma yı kaynattım azıcık şeker attım içti kızım öksürüğü ve burun akıntısı bayağı azaldı... gece bi ara gıcık tuttu uyku uyuyamadım sonra geçti,,, sende dene istersen

Yaptım bugün onu canım da ılık mı vermek gerekir sabah evden çıkmadan yapmıştım bakıcı vermemiş daha

Boğaz’ın yumuşaması için ılık verilmeli canım biraz ısıtabilirsin nasıl oldu. Bu arada bebeğin
Gündüzleri bir şeyi olmuyor geceleri öksürüyor o yüzden bir şey diyemiyorum
Gece olunca göreceğiz. Yenisini yapacağım o karışımın birazdan ılık ılık veririm.

Gündüzleri bir şeyi olmuyor geceleri öksürüyor o yüzden bir şey diyemiyorum
Gece olunca göreceğiz. Yenisini yapacağım o karışımın birazdan ılık ılık veririm.
canım öksürük gece şiddetlenir zaten büyükler gibi insan öyle görünce içi gidiyor dimi ama uzun sürebiliyor maalesef kendini üzme bal vermeye başladıysan ıhlamura az balda koyabilir yada kaşıkla yedirebilirsin faydası olacaktır iştahı yoksa üsteleme tez zamanda iyileşir inşallah

Sayılar hayvanlar taşıtlar kitaplarımız var onlar sürekli elinde.ece Efe diye sesli Kitaplar var çok güzel ama onlar çok ilgisini çekmiyor.Etkinlik yaptırmaya çalışıyorum ama çok ilgilenmiyor piapolya12ay etiketinde çok güzel etkinlikler var bende ordan yapıyorum inşaallah zamanla daha da ilgilenir.

Günaydın kızlar
2 gündür bol gece uyanmalı geçiyor dis çıkarıyor 2 tane birden bide ben spor salonuna da gidince aşırın yorgun birey olarak geçiriyorum günümü
Son güzel havalarda her akşam parka cikarmaya çalışıyorum bol bol arkadas edinip yürüyor kayıyor sosyallesmek iyi geliyor ogluma. Kendi yaşıtları degil de biraz daha büyükleri seviyor sizinkiler de öyle mi ?

gunaydin.ne guzel park keyfi yapiyormussunuz valla ozendim :) oglum sizinkinden tam 1 ay kucuk.yurume yok daha.zaten her gun cikip parka gidiyoruz ama parka gidene kadar uyuyor bebek arabasinda.sonra ben de kendi kendime oyle yuruyus yapiyorum.sozde bebegi parka goturdum oluyor daha birkac kez ancak salincakta sallayabildim uyumamisti henuz.onda da salincakta alip arabaya koydugum gibi uyudu hep.ama evde oyle kolay uyumaz sıpa.sosyallesecek firsati bulamadik

Benimki de kolay kolay dışarıda uyumaz anca uyku saati denk gelirse. Ben hep ogle uykusundan sonra götürüyorum yürümeden önce parkta zorlanıyordum sürekli ben birseylere bindiriyordum ama şimdi biraz daha rahat. Kaydırak merdivenlerine falan kendi tırmanıyor aceleci benim oğlan.
siralama falan yapıyor mu peki evde eğer öyle yapıyorsa çok uzun sürmez yürümesi

bikac gun oldu siralamaya baslayali.pek hevesli.bakalim neler gorucez daha.10 aylik olana sadece yatiyor ve biz oturtursak oturuyordu.donmezdi epey hareletsizdi.kanepede rahatca yatar halde birakiyordum donup dusme tehlikesi yok diye.10.5 aylikken emeklemeye basladi birden.butun gelismeleri son 1.5 aya sigdirdi kerata

Canım yaaa bizde geceleri çok sık uyanıyoruz bizim de alttaki azı dişleri şiş bir haftadır ama daha görünmedi ,,,, benim bugünleri o kadar çok yoğun geçiyor ki hergün dışarıya mutlaka çıkıyoruz markete Pazar’a bi türlü 1 haftadır parka gidemedik

Hiç işim bitmiyor ki

Spor nasıl bu arada

Bak sen yaramaza

Canım yürüyünce hiç durmuyorlar benşm kızım odadan çıktığım an kıyameti kopartıyor hiç durmuyor sürekli bileyler karıştırmaca

Sabah ekini çekmeceye kaptırdı ardından çatalı kaşına batırdı

Ya iste bi günleri diğer günlerini tutmuyor. Ne zaman uyuyacak bunlar
Spor iyi gidiyor sıkılaşma programına geçicem haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…